»Jutri ob dveh imam pol ure časa, si za nekaj hitrega?« se je izpisalo na mojem telefonu. Kar bulila sem v črke. Potem pa preblisk – ma ne no jutri, pa ne morem nooo, vsi so doma, kaj naj?

Odpišem, pojasnim, in v hecu navržem, da ga edino v klet lahko zvlečem. Niti nisem prav odložila telefona iz rok, spet zapiska, pogledam in odgovor v njegovem stilu: »Odlična ideja, pripravi se.«

Oči so se mi zasvetile.

Pogledam na uro, oh še malo pa bo tu. Preverim v torbo, kondomi, robčki in dekca, katero sem komaj stlačila notri, ročna svetilka, vse je. Pogledam v ogledalo, kratka rdeča obleka, pod njo nič, črne samostoječke in salonarji. Čez oblečem še črn plašč in se zapnem do vratu. Mimogrede navržem mojim, da grem z Meto na kavo. Zabava me misel, kakšni bi bili njihovi pogledi, če bi videli kako sem oblečena.

Tečem po stopnicah, kajti vem, da me že čaka pred vhodom. Odprem, nasmehneva se, sporazumeva brez besed, pomignem z glavo, naj mi sledi. Skoraj se plazim po stopnicah proti kleti in se previdno ozrem nazaj, da pogledam če mi sledi. Seveda se on ne plazi, ampak nonšalantno stopa za mano, briga ga, če srečava vse sosede iz bloka in če vsi vedo da greva fukat. Nasmehnem se, ter pomislim, da sva kot dva najstnika. Takrat smo se skrivali po takih kotičkih, si kradli poljubčke in se nerodno otipavali.

Odklenem, v mene bušne vonj po zatohlosti, strupu za glodalce in umazaniji, ampak mi je vseeno, tu sva in to si želiva. Iz torbe zvlečem dekico, jo hitro vržem na tla, v roke mu porinem svetilko, naj jo nekam zatakne. Še vedno popolna tišina, čutim utrip srca, čutim ga prav do pičke. Premočena je od silnega pričakovanja. Hitro odpnem plašč, ga slečem in zataknem na prvi žebelj, ki ga zagledam.
Pogledam ga, on pa me potegne k sebi, se skloni in že čutim njegove ustnice in nemirni jezik ki razpira moje. Komaj lovim sapo – toliko poželenja, toliko strasti.

Odlepi me od sebe in mi sikne: »Na kolena, prasica.«

Od šoka strmim vanj, kot da moja ušesa niso pravilno slišala. Kljub temu začutim, kako se mi iz premočene pičke cedi po stegnu. Nato še en šok – primaže mi klofuto, da me odnese na kolena, solze besa mi silijo v oči in ko hočem protestirati, dobim še eno in utihnem. Med tem si sleče hlače. Skozi solze ga zagledam, trdega in pokončnega. Želim si ga, o kako si ga želim, vendar sem še vedno besna.

Pristopi, zgrabi me za lase in skozi zobe reče: »Odpri usta.«

Borim se v svoji glavi, z željo po njem in kljubovanjem zaradi klofut. V hipu, ko zagledam njegovo dvignjeno roko jih odprem, še sama ne vem kako. Še vedno držeč za moje lase ga z enim samim sunkom zarije v moja usta do grla. Ostanem brez sape, sili me na bruhanje, po licu mi tečejo solze in razpackajo maskaro.

Pa kaj mu je prascu? Mi gre skozi možgane … Se mu je utrgalo ali kaj?

Točno ve, da ne morem požreti. Vendar on nabija, kot da se ga to ne tiče, vseeno mu je in tudi moje grlo se navadi in občutek da bom bruhala izgine. Potegne ga ven in me s potegom za lase dvigne, niti pisnem ne, ker me še vedno skeli na licu. Nasloni me s hrbtom na steno, zmarzi me, ker je hladna in hrpava. Razširi mi noge, poljubi me in čutim njegove prste, ki se sprehajajo po pičkici. Dva prsta potopi v njo kolikor gre, jih počasi izvleče in pomoli pred moja usta, avtomatsko jih odprem in z jezikom sem že na njegovih prstih, tudi njegov se pridruži in skupaj poliževa sokove moje potrebnice. Naslednji hip občutim njegovo bogastvo, kako prodira vame, občutek je božanski, ko čutiš kako te polni, kako se njegova trdota, kljub mokroti drgne ob stene pičke. Za ta občutek bi ubijala.

Počasi, počasi me fuka, vendar sem neučakana, želim si, da mi ga končno pošteno zabije, da me od užita in bolečine dvigne s tal, da me strese orgazmični krč.

Pogledam ga v oči, požrem slino, premagam upor in tiho izdavim: »Prosim.«

Tudi on me gleda, vidim njegov nasmešek, to je želel slišati.

Odvrne mi: »Pridna.«

Zabije mi ga na polno, aaaa boli in paše, o kako prokleto paše.

Že po nekaj takih sunkov me odnese, čutim krče, moje silovito dihanje, mokroto. Trese me na njegovem kurcu, noge mi popuščajo, vendar me obvlada. Potegne ga ven in kar sama padem na kolena pred njega, ker vem da bom dobila njegovo vročo, lepljivo spermo na obraz. On ve, da imam to najrajši. In že šprica, oh kako je to božanski občutek, ko ti polzi po obrazu in skušaš z jezičkom kaj ujeti – neprecenljiv občutek.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!