Vonj po dimu, rahli plesnivosti sten in starih knjigah, ki so bile nagrmadene v kotu kletne sobe se jima je zažrl v nosnice čim sta vstopila in si strastno padla v objem.
Prijel jo je za ovratnik tesno prilegajoče se usnjene jakne in jo potegnil k sebi, da je morala stopiti malce na prste. Prepletala sta jezike, slačila en drugega in odmetavala kose oblačil s sebe. Potisnil jo je ob omaro, da so se knjige v njej nevarno zamajale, ji z roko segel v majcene svilene hlačke, otipal njeno povsem premočeno pičko, zgrabivši za lase pa ji je potegnil glavo nazaj, da je s temenom treščila ob les.
Kratko je dahnila, ko je z dvema prstoma prodrl vanjo, skozi zrak pa se je izrisal oblaček njene sape. Zasukal jo je, ji potegnil hlače nižje, da je razgalil rit in hlačke, ji med ritnici prislonil otrdevajočega kurca, odpel zgornji gumb na srajci potem pa potegnil narazen, da so en za drugim popustili še vsi ostali pritiskači.
Slekel ji je srajco, jo zalučal čez mizo na fotelj, kjer so bila nametana že ostala oblačila, mimo njega pa so švignile še njene kavbojke.
Stopil je korak nazaj, da si je ogledal njeno sloko postavo ujeto v črn seksi korzet in črne dokolenke, sam pa je s štrlečega kurca odstranil boksarke in jo opazoval med slačenjem hlačk.
Sekundo ali dve sta si zrla v oči, kar je bilo ravno zadosti, da sta njuni telesi poslali možganom sporočilo, da je  prostor preklemansko mrzel.
Skobacala sta se pod odejo in se drgetajoča stisnila en k drugemu. Poljubljala sta se, se otipavala in božala, njena glava pa si je utirala pot do njegovih mod, ki so se kaj kmalu znašla v njenih toplih ustih, medtem ko so se njeni prsti oklenili tiča.
Polizala ga je od korena do vrha ter ga lakomno pogoltnila kolikor je mogla, ob tem pa spuščala zvoke ugodja, kot bi okušala najkakovostnejši kurčev kornet pod soncem.
Prav počasi ga je fafala, oblizovala in sesala glavico ter mu pri tem gledala naravnost v oči.
Kot bi razumela njegov pogled, se je kot mačka premaknila in ga goreče zalizala, z roko zgrabila kurca in se do konca nasadila nanj, da jo je  poravnalo v hrbtenici.
Ležal je na hrbtu in jo gledal kako se nasaja nanj vse do jajc, medtem pa ji je skušal odstraniti steznik, ki se ji je skoraj zažrl v kožo.
‘Ti ni všeč?’
‘Veš, da mi je! Ampak te hočem čutit’. Celo.’
… odstranitev nogavičk nobenemu od njiju ni niti padla na pamet, kaj šele, da bi se tega dejansko lotila.
Odpela je kratki zadrgi ob straneh, neučakano ji je odvezoval vrvice, jih s tem še bolj zavozljal, a jima je vseeno nekako uspelo odstraniti životec. Končno osvobojena je krpico spustila na tla, on pa jo je prižel k sebi, pokrčil kolena in ji zabadal kajlo v tesno pičko.
Nenadoma jo je stresel s sebe, da ga je sede na postelji zmedeno pogledala, kaj za vraga ga je prešinilo sred fuka, ko jo je zgrabil za gležnje, jo prevrnil na hrbet  in se kakor obnoren zalizal v vročo in mokro pičko.
Preden ga je zagrnila tema in mu je opešal sluh, jo je slišal reči ‘ O fak ja …’, kasneje pa je čutil le njene nohte v ramah, prste v laseh in trzanje njene noge.
Lizal ji je pičko, sesljal in grizljal njen nabrekel ščegetavček, da je opletala s telesom kot bi doživljala epileptičen napad, on pa jo je tiščal ob posteljo in ji kljub izmotavanju in prigovarjanju naj preneha, vztrajno zasajal jezik v povsem mokro sočnico.
Nadvse rad jo je mučil, da ji je pičko kar lizal in lizal, čeprav ji je že prišlo. Orgazmi so jo stresali in njeno moledovanje ga je le še bolj razvnemalo in rajcalo.
Vseeno se ji je uspelo nekako izviti. S prepletenimi nogami in leže na trebuhu je globoko dihala, oklepajoč se povštra, on pa je občepel ob vznožju postelje z mastnim obrazom in trdim kurcem.
Z vznožja je pobral odejo, ki sta jo zbrcala, jo raztegnil za seboj, legel na sopihajočo ljubimko in ju pokril.
Umaknil ji je lase z obraza, jo poljubil na vrat in s stisnjenimi zobmi šepnil:’ Ne se mi izmikat, ko ti ližem pičko, ker te bom pohabil … Odgriznil ti bom pofukan ščegetavček.’
‘Bi mi ga res?’
Razmaknil ji je nogi, zgrabil kurca in ji ga zabil.
‘Ja. Res.’
Z roko je segel pod njen vrat in ga stisnil, brado prislonil na njen obraz in obliznil kotiček njenih ustnic. Ko je stegnila svoj jezik, da bi se srečal z njegovim, je z jezikom potegnil po njenem licu do ušesa in ji med grobim nabijanjem govoril v uho.
‘Prasica si. Maš rada, da te fukam, a? A?’, jo še močneje stisnil za vrat ter sopel v njen tilnik. Za trenutek je pomislil, da bi ji, ko bi ji prišlo, zasadil zobe v vrat in jo ugriznil do krvi.
‘Ja, ja. Daj me! Fukaj me!’
Roko, ki je segala proti njegovemu stegnu, ji je zvil na hrbet. Natanko je vedel, da ga bo sicer oklala do krvi. Ni zadovoljna, če ga, kadar ji pride, ne opraska.
Kot besna žival, ji ga je nekajkrat sunkovito zakajlal.
Dvignil se je z nje, jo prijel pod trebuhom in postavil na vse štiri.
Držal jo je za boke, ji zabijal batino v kljub totalni premočenosti prijetno tesno pičko, ona pa ga je zgrabila za jajca, da so prej dolgi vbodi postajali vedno krajši in intenzivnejši.
‘Fakfakfakfakfaaaak’, je zagodrnjal tik preden mu je prišlo, končal vanjo in se, kot bi mu nekdo v betico poslal eksekucijski strel zvrnil čeznjo.
Užgal jo je po riti in poljubil na ramo.
‘Norc …’ je pihnila in negodovajoče zamrmljala, ko je kurac spolzel iz njene pizdice.
‘Pokrij naju!’
‘A te zebe?’
Le mrko jo je pogledal spod čela, se stegnil po kovtr in ju pokril. Stisnil jo je k sebi, ona pa se je z ritko podrgnila ob tiča, zatem pa vstala in prižgala cigareto. Ponudila jo je tudi njemu, a jo je odklonil. Do vratu pokrit jo je opazoval, kako je zgolj onogavičena sedela na robu postelje, prav počasi in hedonistično vlekla dim in ga pihala pod strop, desno nogo pa je imela prislonjeno na rob mizice.
Vzela je pepelnik, ga položila na fotelj poleg in zlezla k njemu.
‘Daj pizda no!’ Fakin mr’z je! Pohit’!’
Pod odejo ga je pogladila po prsih, se spustila do kurca, kot bi hotela preveriti kdaj bo spet nared in znova potegnila globok dim.
‘Pussy …’, je povsem hladnokrvno pripomnila.
‘Prosim?’
‘Pička premražena …’, je dejala, sedaj z izzivajočim nasmeškom na obrazu in povsem neprizadeto kadila naprej.
Na glas se je zarežal, jo z roko pobožal po notranji strani stegna, navzgor proti muci. Razprla je nogi in zapredla, ko jo je narahlo pobožal po pičkici in podrgnil ščegetavček.
‘Mmmmmh …’
Narahlo jo je masiral po ustju, namočil konico sredinca, jo znova z dlanjo pomel po celotnem pizdovju zatem pa namenil pički dobro umerjeno pljusko, da se je zdrznila in poskočila. Roke ni umaknil temveč ji je v razmočenko potisnil tri prste hkrati.
Pogledala ga je s kalnimi očmi, se obliznila in hitela ugašati cigareto.
‘Prasica pohotna …’ji je navrgel, se obrnil na bok in ji zaril kurca med nogi.
Fukala sta ležeč na boku, stisnjena en ob drugega pod toplo odejo in se trudila poljubljati.
Izvlekel je otepača iz nje, da se je spet pritoževala, se povzpel nad njo, ona pa je že lovila tiča v dlan in ga usmerjala vase, pri tem pa kot bi si hotela zagotoviti, da četudi mu šine v glavo zopet menjati položaj, tega ne bo mogel storiti in se ga z nogama oklenila okrog pasu.
Zaganjal se je v njo, jo fukal, ona ga je praskala po hrbtu, mu zasajala nohte v rit in se mu kot prekleto vsakič, kadar ji je prišlo kobacala in izmikala.
‘Bod pri miru, pička ti materna!’ je bevsknil vanjo, jo zgrabil za zapestji in jo ukleščil podse.
Trudila se je mirovati, čeprav ji je prihajalo, kar ga je še bolj vzburjalo. Izpustil je njeni zapestji, privzdignil njeno rit, ona pa je le strmela vanj in tiho ponavljala: ‘Saj sem pridna, saj sem pridna ,…’
Ni si mogel več pomagati. Ustrelil je v njeno pičko, se sklonil k njej in jo zalizal.
‘O , ti packa moja …’
‘Niseeeem,’ je  zapela, da sta se oba pričela smejati.
Odejo sta tokrat vrgla po tleh. Mehkejšega kurca, ko je imel bolj ga je zeblo. Pobral jo je s tal in oba pokril. Ležala mu je na roki in se tiščala obenj, on pa jo je gladil po riti.
‘Danes se bojda niti našeškati ne spodobi …’, je dejal sam pri sebi pri tem pa zamolčal razlog in nadaljeval:’ … sicer pa ravno spodoben nisem nikoli niti bil.’ In že zamahnil z roko.
‘Auuu!’, je vzkliknila.
Za vsakim vzklikom jo je znova počil po riti. Sprva se je izmikala, a ko je udarce sejal bliže stičišču ritnic in so jim sledili še rahla bezanja prstov proti nenasitnici, je rit njegovi dlani približevala kar sama.
Takrat je prenehal. Nalašč. Ona je to kakopak vedela.
‘Prasec si.’
‘Aha …’ , se mu je iz ust izvil povsem ravnodušen zvok. Hlinjeno ravnodušnost je izdajala izboklina slab meter nižje, ki njenemu očesu niti pod razno ni ostala neopažena.
Zlezla je  pod odejo in si ga ponesla v usta. Fafala mu ga je pokrita čez glavo, z eno roko držala jajca, z drugo pa segala po njegovem trupu.
Odkrila se je in se spet nasadila na kurca. Spet do konca.  Prav nič mu ni bilo jasno, kak vrag jo je spopadel, ko se je povsem nepričakovano snela s kurca in mu dobesedno sedla na obraz.
Prekleto rad ji je obdeloval češpljo, ona mu je prekleto rada fafala kurca, zato se je nad to gostijo, ki mu jo je ponudila odzval s presenečenjem, vendar zato nič manj zagreto.
Z jezikom ji je lizal pičkico, ga namakal vanjo, jo poljubljal, drgnil z nosom po ščegiju ga sesal, ko je začutil, da se želi umakniti.
Sklenil je roki na njenem trebuhu, in jo potegnil na svoj fris. Še bolj divje in požrešno ji jo je lizal in vsakič, ko ji je prišlo jo je zopet potisnil nase.
Slišal jo je momljati neke besede kot v deliriju, a je ni povsem nič razumel, resnici na ljubo pa mu je bilo tudi povsem malo mar. Nor je  bil na njeno pofukano pičko!
Pišmevuhovsko je nadaljeval s početjem, dokler ni kot s herkulovskimi močmi razklenila njegovih rok in vstala z njega.
V očeh je imel steklen lesket kot kak obsedenec, ko jo je opazoval, kako se je le zgrudila na posteljo in zasoplo dihala z vsemi štirimi od sebe.  Šel je nad njo, prijela ga je za kurca in si ponesla razbeljeno glavico v usta. Goltala je svetleč škrlat, ko se ji je manijak zopet zapodil v pičko.
Užgala ga je po riti, spustila tiča iz ust, on pa ji le lizal ščegetavček, ji zasajal prste v bržkone najbolj mokro pičko v podalpju, z njih pocuzal sok in se spet lotil češplje, da mu je kapljalo od brade na rjuho, jo oblizoval, lizal, ob tem pa tiščal navzdol njeno trzajočo nogo, nekako v daljavi pa mu je skozi sluhovod švigalo ‘nehjnmormpizjaašššeee’, ko je v vratu začutil topo bolečino.
Glavo mu je  ukleščila med stegna in se tako nerodno premaknila da mu je skoraj zlomila kurčev vrat.
‘A me hočeš ugonobt!?’, je siknil in si z brade izcedil vso tekočino, ki se mu je  nabrala v njej.
‘Nehaj prosm te .. ne mi je več lizat …’ je sopihala.
‘Ok.’, je povsem mirno pristavil, si naložil njeni nogi na rame in jo nabodel.
Prasički je najbrž znova prišlo isti moment, ko je prodrl vanjo, saj se je spet pričela premetavati kot riba na suhem, a ji je brž zažugal z dvignjenim levim kazalcem, naj si niti pomisliti ne  drzne, da bi ga spraskala.
Držal je njeni nogi narazen in skorajda s krikom izbrizgal kolikor sperme je še premogel.
Začuda, se tokrat ni pretirano pritoževala, ko ji je izdrl tiča in ves zadihan pričel krožiti po sobi kot jebeni profesor Baltazar.
Sedla je na rob postelje, prižgala cigareto, potegnila dolg dim in mu jo ponudila.
‘Boš?’
‘Bom! Ampak prej grem scat!’
Popravila si je razmršene lase in odkimavala zavolj njegove post koitalne norosti.
Sedela je, kadila, lomila koščke čokolade,  ko je privršal po stopnicah in ji iz rok vzel na pol pokajeno cigareto ter legel na hrbet.
‘You called me a pussy!’
‘Ja no, če si pa res.’
‘Fuckin bitch.’
‘Boš čokolado?’ ga je vprašala in mu ponesla košček v usta.
Grizljal je čokolado ter čakal, da se uleže poleg njega.
Stisnil jo je k sebi in jo poljubljal, božal po joških, po trebuhu, stegnih, riti, pobožal njeno (še) vedno mokro muco, ona pa ga je gladila po licu, prsih, mu vračala poljube, ga božala po nadlahti roke, s katero ji je segel v mednožje, segla proti curaku, ki je otrdel in dahnila:’Daj mi ga noter.’
Poljubil jo je na ustnice, jo prevalil na bok in ji ga počasi, skoraj ljubeče potisnil v pičkico, da je iz nje izmamil ljubek ‘oh’, ki ga je zapečatil s poljubom na njeno ramo, ona pa je z ritjo poplesujoče mignila, s čimer je iz njegovega grla izvabila kratek ‘mmh’ in nov kratek ljubeč vbod.

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!