Vprašanja na temo, kdo smo ti, ki urejamo svoje pohotne misli v zapise na tej strani, kar dežujejo. Vas je več? Je to en sam? Ena duša neizživetih spolnih fantazij? En freak? Več freakov? Je sploh kakšno dekle med vami? Tole smo mi:

Devet deklet in štirje fantje. Stari smo od 19 do 34 let. Smo iz vseh koncev Slovenije, vseh tipov izobrazbe (psihologija, medicina, marketing, fotografija, glasba, gimnazija …), ukvarjamo se z vsem mogočim. Nekateri pišejo pod vzdevkom, drugi so se že razkrili. Vse, kar napišemo, je nastalo v eni izmed naših petnajstih glav. Smo iskreni.

 Nija, 25 letUživam, plešem, potujem, se sladkam, se učim, letim, ljubim, sem ljubljena, raziskujem, poljubim, mislim, vem, živim! Ljubim se! Ljubim te! Ljubim življenje! Tu in zdaj.  Mic, 28 letPreveč razmišljam, včasih to obrodi sadove. Ni je stvari, ki si je ne bi upal ali pa vsaj želel poizkusiti. Ja, prav vse. Nekatere stvari bodo pač za vedno ostale skrite. No, prelite na ta papir.  Maycheee, 25 letL’enfant terrible v najlepših letih. Svobodomiseln ženski osebek; za seks brez zadržkov, za domišljijo, in za fante, ki lepo dišijo. Večna šaljivka, ki ve kako se stvari streže. Make love, always.
 Ea, 24 letIskriva in iskrena. Radovedna in radoživa. Sensation seeker. Nagnjena k flirtanju. Predrzna v besedah. Brezskrbna v dejanjih. Odprtih rok, odprtih misli. In predvsem – preveč zaljubljena v življenje za obžalovanje.  Šminka, 26 letSem… marsikaj, včasih nič. Na tleh si pojem pesem ptic. Zapojem mar še tebi eno? Pridrži tam mi svojo vejo.  Voc, 28 letMojo analitično naravo prebada zaletavost dejanj. Opažam, preberem, izkoristim. Živim v trenutku, kjer čas ne obstaja, zato je vse dovoljeno. Pisal bom iz svoje točke, kjer bosta dve poveljevali desetim.
 B, 23 letSem hedonist. Rada opazujem obnašanje ljudi ter njihove reakcije na različne stvari … o tem bom tudi v večini pisala in vas mogoče kdaj vprašala za mnenje. Pisala bom s strani svojih vidikov, o tem kako jaz razmišljam.  Cock, 30Pesnik po mami. Slikar po očetu. Petelin po naravi. S packo na kolenih. S čopičem v eni in svilo v drugi roki. Poln dunajskih valčkov in francoskih poljubov …  Katarina, 19Rada počnem nore stvari, ampak nikoli sama. V življenju se moram še marsikaj naučiti in poskusiti še marsikaj novega. Sem predvsem samosvoja in iskrena ženska. Rada pišem o svojih fantazijah in zato sem tu.

 

 M, 26 letČloveška podzavest me fascinira. Ravnam se po občutkih in intuiciji. Sprejmem, kar mi življenje ponuja – ljubezen, lepoto, naravo, užitek … Rada sanjarim, še rajši pa sanje živim. Carpe diem!  Špela, 24 letŽivim iz dneva v dan. Spontano. Premalo razmišljam. Zaletim se v življenje. Pravzaprav nikoli ničesar ne obžalujem! Najbolj me privlači nedostopnost! Žal, tako je. Takrat ne znam odnehat! Živim za danes! Ne gledam na jutri!

Queen, 27 let

Sem radovedna. Rada razvajam, a še rajši imam, da drugi razvajajo mene. Imam bujno domišljijo, ki jo rada realiziram. Veliko razmišljam, a na trenutke moj um popolnoma zapusti moje telo. Nikoli me ne boli glava.


Bavzi, 34Hardrocker, hardfucker, sam svoj poskusni zajček, party animal, manipulator in samec po lastni volji. Fantazij nimam več, vse sem upgrejdal v spomine. Ne morem se odločit… mi je za tale blog večji izziv podoživljat spomine ali ustvarjat nove. Kot vedno v življenu, gremo po filingu in do konca… Kiss kiss, bang bang!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!