Končno se je po dolgem času pokazal sonček. Super priložnost za klepet in kavico s prijateljico. Pokličem Sanjo in se zmeniva za kavico v starem delu mesta ob 5h.

Čeprav vem, da vedno zamuja, vseeno ohranim upanje, da bo tokrat le točna in zato se ravno ob petih usedem za mizo. Pride natakar in naročim si ledeno kavo, da me malo ohladi. Prižgem si cigaret in čakam… Ura je že 15 čez, Sanje pa še vedno ni na spregled.

Naenkrat mi nekdo pokrije oči in vpraša: »Kdo je?«

Ugotovim da ni Sanja, ker zavoham omamen moški parfum. Odvrnem, da ne vem kdo je. Prišepne mi, da moram oči imeti zaprte, nato me dvigne in obrne proti sebi. Čutim njegovo sapo na mojem licu… Še vedno mi ni nič jasno, ko me kar na enkrat poljubi – takoj ugotovim, da si to ti. Vprašam te, kje si hodil toliko časa, da se nismo nič videli. Odvrneš, da si bil zelo zaposlen v službi in da si danes, ko je tako lep dan moral izkoristiti sonček in se odpravil na sprehod po mestu. Nakar si me zagledal kako sedim v kafiču sama, zato si se odločil da me presenetiš. Povem ti, da sem zmenjena s Sanjo za kavo, ampak kot vedno zamuja. Začneš se smejati in rečeš da to ni nič novega in me prosiš za telefon… Sprašujem se, zakaj ga rabiš in odgovor kmalu dobim.

Pokažeš mi sms, ki si ji ga poslal, v katerem piše: »Sori nekej je prišlo vmes, bova šle na kavico ob naslednji priliki.«

Prisedeš in počakaš da spijem kavo, nato pa se skupaj odpraviva na sprehod po mestu in klepetava. Počasi se začne nočiti in namigneš, če bi klepet nadaljevala pri tebi v stanovanju, saj si sam doma, ker je šel cimer na obisk k svoji punci za cel teden. Prikimam in se odpraviva… Ne prideva še do vhodnih vrat, ko me že celo prebožaš in se stiskaš k meni, da čutim tvojega korenjaka na svojem trebuhu. Začnem te rajcat čez hlače, ampak me ustaviš in se odlepiš od mene, da lahko odkleneš vrata ter me povabiš noter. Ponudiš se, da skuhaš čaj in jaz sem za. S čajem v roki se odpraviva na balkon, kjer si prižgeva cigaret in klepetava o tem kaj vse se je zgodilo med tem časom ko se nisva videla. Ko pokadiva, me vprašaš, če bi rajši kadila kaj močnejšega in začneš zvijat…

Ponudiš mi prvi dim, tako jih nekaj naredim in dim zadržim, nato pa izdihnem, zaprem oči in uživam v občutku. Narediva nekaj podaj, in do konca že čutim, kako se mi začenja vrteti. Ti se mi kar naenkrat nalimaš na usta in me začneš božat po stegnih. Prišepneš mi, da sedaj lahko nadaljujeva tam kjer sva ostala pred vrati. Ne odgovorim, ampak te primem za roko in odpeljem v sobo. Tam prižgeš glasbo in se začneva se slačit. Ko končaš, mi stopiš za hrbet in me začneš poljubljati po vratu. Moja roka poišče tvoj kurac in počasi ti ga začnem drkat. Obrnem se, te poljubim na usta in s poljubi nadaljujem po trebuhu navzdol… Najprej z jezičkom obližem glavico in te pogledam v oči. Ti mi nagajivo pomežikneš, jaz pa z zanosom nadaljujem. Preližem ga celega – od glavice do jajčk, kjer se malo zadržim in jih narahlo ugriznem, nato pa zopet nazaj do glavice. Počasi ga dam v usta centimeter za centimetrom, lepo gre notri. Primeš me za glavo in narekuješ počasen tempo, z drugo roko se pa igraš z joškicami… Potegneš me na posteljo, me močno poljubiš, nato pa se prisesaš na joškice, vsako posebej obdelaš z usti.

Prstki pa že potujejo nižje, do razmočene pičkice, kjer najdejo ščegetavček in se začnejo igrat. Jaz samo uživam in se prepustim tvoji igri. Jeziček se zapelje od joškic do trebuščka in se pridruži prstkom… Dva prstka porineš noter, zraven pa me dražiš z jezičkom. Začutiš, da mi bo kmalu prišlo, zato pospešiš svoj tempo in me opazuješ.

Ko se umirim se mi nasmeješ in rečeš da ti je všeč prizor. Počasi ga vtakneš vame. Najprej me samo malo dražiš, z glavico, nato pa ga zariješ celega, da kar zapredem od užitka. Nabijaš me v ritmu glasbe, katera gre vse hitreje. Obrneš naju tako, da sem jaz zgoraj in narekujem tempo, zraven se pa igram s svojim joškicami. Rečeš, da ti bo prišlo, zato neham in ga vzamem v usta in se zraven igram z jajčki, dokler ti ne špricne v moje grlo… Uležem se zraven tebe. Oba zadihana, sproščena. Preden zaspim, ti rečem samo še to, da bi se moral večkrat sprehajati po mestu.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!