Kdo bo rekel, da je moško nagnjenje k brizganju sperme po ženskem obrazu le plod gledanja pornografije. Celo, da je to poniževalno. Sam sem velik ljubitelj zalivanja, a pri meni je vzrok gotovo drug.

Seveda sem že ob prvih ogledih seksa na papirju in v filmu naletel na curke sperme, leteče od tičev do obrazov z zevajočimi usti. A je bil zame to le navaden, nič kaj izstopajoč delček akcije. Trosenje semena po ženskem telesu pa je bilo pri mojih dejavnostih le način kontracepcije. Seveda je šlo kdaj tudi v usta ali po ritki, o kakšnem osvajanju drugih področij pa niti nisem dosti razmišljal.

Dokler nisem spoznal nje. Na večer, ko sva se spoznala, mi ga je v avtu pred svojim domom namesto poljubčka in “se vidiva še kdaj” potegnila do konca in pogoltnila. Kmalu zatem sva najin fuk (primeren izraz, saj nikdar nisva bila par, celo ona je bila par z nekom drugim) redno zaključevala s ciljanjem v njena usta in namerno tudi okoli njih, po vsem obrazu, včasih tudi tja, kjer peče.

Ne morem pozabit, kako sva nekega dne po odlični rundi zapuščala stanovanje, pa se še malo zataknila v predsobi. Ko si je obuvala čevlje, sem ji vzdignil krilce in odmaknil tangice. Takoj sva bila oba za, spustil sem hlače in ji ga od zadaj zabil v njeno vedno dišečo, gladko pičko, v stoje, v predklonu je lovila oporo in pela svoj aaaaaaaAAAAAA. Ko sem ga izvlekel, da jo pomažem po lepo oblikovani, napeti, rjavi riti, se je kot mačka v hipu obrnila, počepnila in odprla usta. Kot bi bil cel dan, ne le fuk, izgubljen, če dobi kam drugam.

In je dobila, kljub kratkemu odmoru spet dovolj belega soka, več okoli ust kot vanje. Klečala je na tleh, med gledala v oči, predla ter počasi, potrpežljivo in natančno z jezikom in prsti vse do zadnje kapljice znosila v usta.

Tako sem postal odvisnik. Ne šparam besed, da ne bi vprašal ženske, če rada dobi po obrazu. Pa še če ima kaj izkušenj z istim spolom. Tudi če dobim dvakrat ne, jo vsaj malo odmede. Kakšna odkrito obožuje, kakšna še ne ve, da ji paše, kakšna le rada ustreže … Če ne dobim posladka (oziroma, če ga ne želi ona), se zadovoljim tudi z brizganjem po hribih in dolinah. Je tudi super.

Nemo

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!