»Dobro jutro. Kako si spančkala?«, jo ogovorim preko chata. »Fajn. Kmalu sem šla spat in se lepo naspala, tako, da šibam sedaj v službo«, mi odgovori.
»Prideš kaj prej?«, jo potipam. »Ja, če prideš pome, si bom vzela nekaj časa zate še pred službo«.
»Zmenjeno. Že letim«, ji odgovorim, se hitro oblečem in že odbrzim proti njenemu domu, da jo v bližini poberem.
Ženi sem rekel, da moram nujno v službo in da se vrnem kmalu. Ljubico poberem na mestu, kjer jo redno pobiram in že brziva proti njenemu delovnemu mestu.
Ona mi je zelo všeč, fantastična ženska je. Lahko rečem, da ve kaj hoče. Je poročena, tako kot jaz ima tri otroke, dobrega moža, ampak po 15ih letih zakona je iskra oziroma žarek malo zatemnil in ni več tiste strasti in adrenalina, kot je bil na začetku.
To se seveda tudi meni dogaja. Saj imam svojo ženo rad, tako kot moja ljubica moža, ampak nama obema manjka adrenalin, strast. In ker tega ne dobiva doma, se pač videvava že nekaj let. Strast med nama nikakor ne zamre in vsakič se nama zdi, kot da se prvič srečava. Izkoristiva najine trenutke in se dajeva dol na vse mogoče in nemogoče načine.
NORO HUDO.
Kaj sem ji pripravil danes?
HM. Boste videli.
Ko se pripeljeva do njene službe ugotoviva, da imava samo pol urice časa, preden bo odprla svoj salonček.
Hvala bogu, da ima lušten salonček, tako, da naju nihče ne bo motil.
Seveda se je oblekla primerno najinemu zmenku. Na sebi je imela luštno oblekico z lepim in velikim dekoltejem in seveda s samostoječimi nogavičkami, visoke petke in seveda brez hlačk.
Ona dobro ve, da mene to zelo napali! Ja koga pa ne? Vsakega normalnega moškega pač to ful zrajca, pa če si to priznate ali ne.
Ko sva prispela je lepo odprla salonček, smuknila sva notri in lepo zaklenila.
Oba sva bila zelo napaljena, samo časa ni bilo za en dober konkreten FUK.
Prijel sem jo za boke in jo posadil na mizo.
Kako je huda, kako je vroča. Fak kako mi paše. Samo, da se je malo dotaknem mi kurac prične utripati in se dvigovati.
V trenutku sem ji dvignil oblekico in se zagledal v vročo pohotno pičko. Ima lepo urejeno pičkico, s črtico.
»Danes si pa ti na vrsti za fantastičen orgazem, ki ti ga pripeljem z mojim jezičkom«, ji povem.
Samo nasmehne se in mi jo ponudi. Z jezikom ji lepo drsim po nogici od kolena, po stegnu proti vročemu vrelcu. Ob tem jo božam z rokami. Čutim jo kako drhti, njena koža je naježena in željno pričakuje moj jeziček na sladki, vroči pički.
Najprej po desni nogi in tik pred pičko zavijem nazaj in z jezičkom potegnem nazaj, proti desnemu kolenu. Nadaljujem po levi nogi in ponovim vajo.
Ko se bližam pičkici, jo voham. Kako lepo diši. Z očmi opazujem kakšno lepo pičko ima. Lepa, mesnata, dišeča.
Drhti, poželenje se ji vidi na vroči pički, opazi se kako je navlažena. Občutek imam, da če bi ji sedaj kurac potisnil v vrelec naslade, da bi ji skoraj v trenutku prišlo. Ščegetavček je lep, roza, nabrekel.
Z jezičkom se sprehodim okoli pičke. Zaokrožim in ob tem se narahlo dotikam sočnih in vročih ustnic in poplešem po ščegetavčku. Ob tem vzdihuje, dviga ritko in maximalno uživa. Medtem s prstom zaokrožim okoli luknjice in nato z njim prodrem vanjo. Močno zavzdihne. Vem, da si želi mojega vročega in močno napetega kurca. Ampak, punca moja draga, danes dobiš samo jeziček.
Kako ima dobro in slastno pičko!
Ko ji obdelujem pičko, pogledam na uro. Samo še 5 minut do odprtja salona. Potrebno bo pohiteti. Ližem ji ščegetavček, potem z usti vlečem spodnje ustnice, ližem jo strastno, z najvišjo vnemo. Ona stoka glasneje, pa še glasneje.
»Lubika bolj potihem, sosedi naju bodo slišali«, ji rečem. Ona se ne da. Čutim, da je blizu vrhunca. Ko ji ližem pičko in ji z prstom prodiram v njo, z drugo roko potegnem po vroči in mokri pički, da se mi prst navlaži. S tem prstom potem pričnem krožiti po vhodu v ritko. To jo še bolj rajca. Potisnem ji ta drugi prst v ritko, da kar zacvili. Glasno vzdihuje. Paše ji. Neizmerno uživa.
»Daj, daj, še malo, še malo, šeeeeeeee,« zakriči, ko ji vrhunsko pride. Trese se od užitka in orgazem kar ne pojenja. Še minutka do odprtja.
»Fak, kako je bilo dobro. Mucek moj, ti si pravi tiger«, nežno zaprede. Skoči pokonci, potegne oblekico dol in odide proti vratom ter odpre salon. Pred salonom starejša gospa, že čaka da vstopi.
Moja lubika z nasmehom odpre vrata in gospo povabi v lokal.
Med tem se na hitro skočil v zadnji del lokala, tako, da me ni opazila. Ko sem pokukal v lokal sem na stranki opazil rahlo rdečico.
HM. Bogve koliko časa je stala pred vrati in poslušala vroče vzdihe moja lubike.
Mogoče pa se nama kdaj drugič pridruži. Pustimo se presnetiti! 
Jaz sem ostal nepotešen, ampak že sama zadovoljitev moje lubike mi je bila neprecenljivo zadovoljstvo. Saj drugič pa tudi jaz pridem na vrsto.
Mike1968

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!