Še zadnje malenkosti zlagam v svoj potovalni kovček. Čeprav delavnih, bo naslednjih 14 dni na Floridi zagotovo zelo zanimivih in vznemirljivih. Večji del bom sicer primoran posvetiti predstavitvi produktov in idej naše firme, ter obisku sejmov, ki bojo organizirani v okviru Power Source konference. Za tem sledijo vnaprej dogovorjeni obiski nekaterih podjetij. Ob vsem tem bo potrebno pisati še dnevna poročila, a sem odločen najti čas, da užijem lepote opevane Floride.

V zadnjih letih sem neznansko zadovoljen z odvijanjem dogodkov. Kmalu po končanem študiju pred štirimi leti, sem dobil redno zaposlitev pri mladem, ambicioznem podjetju, ki se ukvarja z iskanjem in razvojem alternativnih virov energije. V času študija sem spoznal svojo bodočo ženo, Majo. Poročiva se 6 tednov po moji vrnitvi. Zaenkrat živiva v najemniškem stanovanju, po poroki začneva z ogledi hiš v okolici Ljubljane. Sva ena od srečnežev s službo in s starši, ki nama lahko pomagajo.

»Ja, kako si se zrihtal, Denis. Še, ko si me peljal v najbolj fensi restavracijo, se nisi takole oblekel. Bom začela dvomit, da greš res na »službeno« potovanje.«

»Vzemi dopust, spakiraj kovčke in pojdi z mano. Ti boš vsaj imela čas šopingirat in uživat na plaži,« sem ji odvrnil, ko mi je pristopila v objem.

»Hecam se no,« je tiho dejala in mi podarila sočen poljub in zapeljiv pogled. Njena dlan je pristala na mojem penisu.

»Potrebnica, zdajle se spomniš. Zdaj pa res ni več časa. Obuj se, iti morava.«

Ko sva prispela do Brnika, je Maja avto zavila na parkirišče.

»Kam greš? Saj bi me lahko odložila pred vhodom?«

»Daj no, Denis. Debelo uro časa imaš še. Kontrola ti ne bo vzela več kot 15 minut.« Ko je parkirala, se je na hitro ozrla naokoli in mi odpela hlače. »Na hitro ti ga potegnem. Dobro vem, kako rad imaš to.«

» Ojoj, če naju zdaj zaradi tega aretirajo in zato zamudim letalo, te doma za kazen za dve noči priklenem na posteljo!«

Ni bilo odgovora. Moj stručko je bil že v njenih ustih…

Naj povem, kakšna porednica zna biti Maja. V postelji ji nikoli ne zmanjka idej, poslušati pa je pripravljena tudi moje. Če moje zamisli ne presežejo nedoločljivega praga med bolečino in užitkom, mi skoraj vedno ustreže. Ko sem ji prvič razkril, da mi je med drugim všeč BDSM, saj veste, usnje, bič, dominacija, itd., je bila najprej malo začudena in zadržana. Ko sem ji za rojstni dan prinesel visoke črne usnjene škornje in usnjen trakast bič, pa se je hitro vživela v svojo vlogo. Prednost tega, da sem se ji prepustil kot suženj, je bila, da sem enako lahko zahteval tudi od nje.

Ko sem prešel v trdno stanje, je začela z intenzivnim fafanjem. Takoj mi je bilo jasno, da ne bo dolgo trajalo. Maja me je prijela za roko in jo položila na svojo glavo. Zagrabil sem jo za čop in ji pomagal globlje.

»Uhuh, Maja, če si že lotila tega, le pazi, da ti kaj ven ne uide. Kmalu mi pride in nočem imeti flekov po hlačah.« Po nekaj trenutkih sem bil že preko meje. »Oooh, pripravi se zdaj, uuh, jaaaa.« Ko mi je prihajalo, sem raje dvignil roke in nadzor prepustil njen, da ne bi prišlo do nesreče. Ko se je prepričala, da sem popolnoma izpraznjen, je moj kurac zapustila z nežnim poljubom na glavico. Nato se je obrnila k meni, pogoltnila sad trdega dela in se nagajivo nasmejala.

»Tako dragi moj, zdaj boš popolnoma sproščen in boš na letalu lažje zaspal.«

Maja me je pospremila do vhoda. Tam sem jo objel, poljubil, ji božal lase, ušesa, obraz …

»Štirinajst dni. Še nikoli nisva bila toliko časa narazen. Res te bom pogrešal, Maja.«

»Dobro vem, kaj boš pogrešal, ti spolni manijak,« je v pritajenem smehu dejala Maja. »Le glej, da se boš znal zadržati ta dva tedna. Če boš kdaj rabil sprostitev, me pokliči po skypu. Velja?«

»Maja, ne rabiš biti v skrbeh. Ti mi daješ več, kot bi kadarkoli sploh potreboval.«

Štirinajst dni. Veliko dela, in upam, tudi kaj uživanja. Štirinajst dni in bom nazaj ob svoji dragi zaročenki. S to mislijo sem odkorakal v notranjost letališča. Ko bi le vedel, kaj me v resnici čaka, ne bi storil niti koraka več. Ali pač?

*****

Priznati moram, da so mi bile od nekdaj privlačne črnke. Poleg azijk, brazilk… Skratka, ženske vseh barv in kultur. To ve tudi Maja, ki je pred časom na mojem laptopu po naključju odkrila mojo obsežno in neobičajno pornografsko zbirko. »Kaj imaš to, vse ti bom izbrisala!«, je kričala. Takoj sem jo naskočil, sledila je lekcija z lisicami. Prisilil sem jo v ogled nekaterih, za normalne ljudi, bizarnih posnetkov, obenem pa jo zadovoljeval z njenim masivnim vibratorjem z velikansko vibrirajočo glavo – še eno od mojih daril. Ko ji je prihajalo, se je zvijala in tresla ob mešanici joka, smeha, užitka in bolečine. Dejala je, da se bo poročila s psihopatom.

Dnevi na Floridi so potekali v skladu s pričakovanji. Ko me je firma poslala na pot, v mislih več kot očitno niso imeli poležavanja na plažah Miamija. Prvi teden je hitro minil. Vsaj enkrat na dan sem se slišal z Majo, z njo delil vtise, ji pošiljal fotografije.

V prehodu na drugi teden sem vendarle našel nekaj prostega časa. Maja me ni izrecno prosila, da ji kaj prinesem, a praznih rok se nisem nameraval vrniti. Skoraj vsa moja darila Maji imajo veze s seksom. Od seksi spodnjega perila, do knjig z erotično vsebino. Moja darila odpira z velikim pričakovanjem in če bi ji danes prinesel kaj drugega, bi bila verjetno razočarana. V enem od večjih nakupovalnih centrov v Miamiju sem tako obiskal tudi njihov sex-shop in izbral nekaj zadev, ki jih v naših nisem videl.

Privoščil sem si še lažje kosilo in si ogledoval Američane pri nakupovanju. Nedaleč stran od moje mize, sta sedeli dve res hudi črnki. Ena malo močnejša in prsata, druga bolj manekenske postave. Obe izzivalno oblečeni, s sončnimi očali. Obilnejša, ki je bila obrnjena proti meni, mi je delovala znano. To sem v tistem trenutku pripisal nešteto ogledanim video posnetkom, v katerih so v glavnih vlogah nastopale takšne in drugačne temnopolte ženske. A vse je postalo jasno, ko sta do njiju pristopila dva otroka s teniškimi žogicami, oni dve pa sta se nanje podpisali.

>»Ha, saj to sta vendar Venus in Serena Williams.«

Wow, Serena Williams! Spominjam se, ko sem bil še mulo v šoli in se je ona kot 16 letnica začela pojavljati na večjih turnirjih. Kakšna rit, njeni joški! Neprecenljivo jo je opazovati pri teku in vzdihovanju na igrišču. Ničkolikokrat sem fantaziral o njej. Še preden sem sploh opazil, mi je dodobra nabreknil.

Vedno bolj sem pogledoval proti Sereni. Skoraj bi pozabil, zakaj sem sploh v Ameriki in da nisem samski. Se mi samo dozdeva, ali mi je začela vračati poglede? Ko je očala dvignila nad čelo in pogledala naravnost v mene, me je v hipu zadel vročinski val, ki me je zabil nazaj na stol. Zmedeno sem gledal okoli sebe. Ko sem spet pogledal Sereno, je z rahlim nasmehom nekaj komentirala svoji sestri, ki je prav tako pogledala proti meni in se nasmihala.

Dovolj je, grem. Tako ali tako nimam več časa za zajebancijo, poleg tega se kmalu poročim in se ne bi smel takole spogledovati, pa naj gre za cipo na cesti, ali teniško zvezdnico. Na račun položim denar in se odpravim do bližnje trgovine po pijačo in prigrizek, čaka me dolga pot na drugo stran polotoka. Ko brskam po izdelkih, se poleg mene oglasi:

»Iščeš kaj kar te bo ohladilo?«

Meter stran od mene je stala Serena Williams v vsej svoji polnosti. Na poti do njenih oči nisem mogel mimo njenih vročih oblin.

»Točno to iščem. Očitno tudi ti potrebuješ nekaj podobnega.«

»Ti pa nisi domačin,« je takoj ugotovila.

Povem ji od kod sem in zakaj sem tu, ter da s kmalu vračam v domovino. Menda mi ne bo potrebno Sereni Williams pojasnjevati, da sem zaročen, sem pomislil.

»A tako.« Serena mi je namenila dolg in resen pogled. Dobil sem nek čuden občutek, da moje mislim niso bile več samo moje. Na koncu se je le nasmejala, mi zaželela srečno pot in odšla.

Pred tem bi verjel, da je večja verjetnost, da trikrat zapored zadanem sedmico, kot da do mene stopi in me ogovori Serena Williams. Najbrž bi imel prav.

Po opravljenem nakupu sem se odpravil do garaže pod nakupovalnim središčem. Na poti sem se ponovno sprehodil mimo restavracije, kjer sta še vedno sedeli sestri Williams in se vneto, a potihem dogovarjali. Ko me je Serena opazila, sta utihnili in me nekaj sekund nepremično spremljali. Označil bi ju za čudakinji, če ne bi šlo za dve izmed največjih zvezdnic svetovnega tenisa.

Prispel sem do svojega izposojenega štirikolesnika v garaži. Z nejasnimi občutki sem razmišljal o Sereni. Relativna tema in tišina sta medlo vzdušje le še poglobila. Odprem prtljažnik avtomobila in notri zložim vrečke z nakupi. Iznenada sem na obraz dobim večji robček in izgubim zavest.

*****

Postopno se prebujam. Glava težka, oči še kar zaprte. Kaj imam to v ustih? Kje sem? Na Floridi sem, to vem. Spominjam se…, spominjam se sester Williams, le kako se jih ne bi, hehe. Samo, kaj se je zgodilo? Avto, vrečke. …

Sedim na nekakšnem fotelju. Pravzaprav precej udobnem. Roke in noge imam razmaknjene. Poskušam se premakniti, nekaj me ovira. Na obrazu začutim dotik. Počasi vendarle odpiram oči. V življenju me še nič ni tako zadelo, kot to, kar sem videl, ko sem dokončno razprl oči. Tik pred mano stoji močna temnopolta ženska v visokih, črnih, usnjenih škornjih. Od kolen do pasu povsem gola, sveže obrita. Trebuh ji prekriva usnjen, črn telovnik z dvema odprtinama, skozi katere gleda dvoje velikih rjavih jošk. Na njenem vratu opazim črno ovratnico s svinčenimi bodicami. Roke ji prekriva črno usnje od zapestij do komolcev. V dlani drži dolgo, temno, gumjasto palico, podobno muholovki. Ne potrebujem domišljije, da ugotovim, čemu služi. Konec palice začutim na svoji bradi, počasi mi dviga pogled, dokler je ne zagledam.

»Živijo srček, si vesel, da me vidiš?« je razločno, tiho in zapeljivo rekla Serena Williams. Svoje dolge, ravne, črne lase je imela spete v visok čop, z vrha glave speljan nazaj.

S čepom v ustih nisem mogel odgovoriti. Tako ali tako sem bil brez besed. Okoli naju je bilo polno usmerjenih kamer na stojalih in velikih LCD televizorjev.

Šokiran in omamljen sem zaprl oči in zaspal…

*****

Na obrazu čutim roke, ki me božajo. Odprem oči. Spet zagledam migajoče prsi Serene Williams. Torej le niso bile sanje. Dlani se z obraza spustijo nižje po telesu. Njeni dolgi rdeči nohti v meni takoj sprožijo kemično reakcijo. Sem brez enega kosa oblačil. Tam spodaj je tudi sprememba. Prej sem imel dlake samo pristrižene, sedaj je popolnoma gol in izpostavljen. Nobene kontrole nimam, moje roke in noge so priklenjene. Serena s svojimi nohti lahkotno potuje po mojem telesu, je že pri trebuhu. Njen vroč stas in nežno žgečkanje sta prebudili tudi moj penis, ki je v polni postavi. Navkljub visoki vzburjenosti sem malce zaskrbljen in imam veliko vprašanj, ki bi jih naštel, če bi mi že enkrat iz ust vzela tisti čep, ki sem ga do sedaj videl samo v porno filmih in v sex-shopu. Postanem nemiren, brezupno se poizkušam osvoboditi.

»Denis, prepusti se,« mi je prišepnila Serena. »Razumem, da je to trenutno težko. Na vsa vprašanja boš dobil odgovore, a vse ob svojem času.«

S svoje leve opazim prihod povsem normalno oblečene Venus Williams.

»Serena, začeti moraš. In ne pozabi na napravo.«

»V redu. Odidi zdaj.« je odvrnila Serena in opazovala moj pogled na odhajajočo Venus.

»Te zanima moja sestra?« je vprašala z nasmehom.

Resnica je, da mi je fizično bolj privlačna polna ženska. Pravzaprav točno taka, kot jo imam pred seboj. A trenutno lahko razmišljam samo o pobegu iz te luknje brez oken. In kaj je Venus mislila s tistim »začeti moraš«?

»Tudi ona se nama bo pridružila,« nadaljuje Serena. »Naloga, ki me čaka, bo naporna za naju oba. Njena pomoč bo dobrodošla.«

Ozrem se po sobani. Poleg vseh kamer in televizorjev v neposredni bližini, ki kažejo živo sliko dogajanja, je na steni pred mano ogromna ura. Pod njo so zaprta vrta. Na moji levi je velika postelja s prekrasnimi blazinami, ki se je ne bi sramoval niti šejk v svojem haremu. Na njej je lepa bera raznovrstnih spolnih pripomočkov. Na drugi strani postelje so še ena vrata, skozi katera je prišla in odšla Venus. Neposredno pred menoj je mehka bela preproga.

Izza usnjenega sedeža, na katerega sem ujet, Serena pripelje nekakšno napravo. Iz nje privleče dvoje kablov, enega mi pripne v bližino srca, drugega pod popek. Spominja me na tisto na intenzivni negi, ki meri srčni utrip in najbrž še kaj. Na Sereno, njeno kostanjevo rjavo, hruškasto ritko in njene čudovito oblikovane prsi se ponovno odzove moj korenjak, ki mu je očitno vseeno kje sva se znašla in kaj se bo z nama zgodilo. To opazi tudi ona.

»Ti je všeč kar vidiš?« me vpraša, kot prodajalec avtomobilov vpraša kupca, ko si ta ogleduje najnovejše in najdražje. S postelje vzame olje in si ga v počasnem ritmu vtira v svoje joške. Nato se obrne, gre na kolena in olje uporabi še na svojih golih ritnicah, stegnih, med nogama. Spusti se na vse štiri in svojo zadnjico zmagoslavno dvigne visoko v zrak. Glavo spusti na preprogo, v mednožju se pojavijo njeni prsti. S kazalcem in prstancem si razpre sramne ustnice, s sredincem zaokroži okoli svojega nabreklega ščegetavčka. Sereni se je pička odprla kot rožnati cvet, ko ga po deževni noči obsije jutranja zarja. Enega za drugim vase posrka njene prste. Njeno sprva komaj slišno dihanje prerašča v glasno vzdihovanje, neznansko ji ugaja to kar počne. V predstavi uživa tudi moj napeti kurac, iz katerega že curlja predsemenska tekočina.

»Mmmmmmmmm, jaaaaa. Ooooohh, ooh.« je med zibanjem in trzanjem prihajala Serena. »Uuuh, jaaa.«

V sebi začutim strašno potrebo, da bi skočil, ji kurca zaril globoko v njeno vročo, mokro pizdo in nabijal, in nabijal… A se ne morem niti dotakniti svojega tiča, da bi se vsaj malo olajšal. Frustracija je neznosna.

Ko se Serena končno umiri, glavo z zadovoljenim in nasmejanim obrazom obrne proti meni. Med stresanjem svojih masivnih naoljenih ritnic, me gleda naravnost v oči. Vstane in s počasnimi gibi pristopi k meni. S prsti, ki jih je tik pred tem vrtela okoli svoje vlažne muce, Serena zdaj boža moj obraz in mi na uho zašepeta:

»Pripravi se na avanturo svojega življenja.«

*****

Serena je stopila pred mene in nekaj časa samo stala in me opazovala. Njena črna usnjena oprava, ki je bistvene dele pustila odkrite, je le-te še bolj poudarila. Nisem je mogel nehati občudovati.

Zaradi čepa v ustih sem le stežka nadziral požiranje sline, ob straneh mi je odtekala ven.

»Se ti cedijo sline, kaj?« je komentirala in se spustila na kolena pred menoj. Svojo pot z dolgimi rdečimi nohti je tokrat začela pri mojih stopalih in jih po notranjem delu nog vlekla po moji koži. Preko kolen počasi in nežno proti mojemu mednožju, vse bližje mojemu neučakanemu, napetemu kurcu. Ko se mu je že povsem približala in sem pričakoval, da ga bo končno prijela v roke, je s hitrim in grobim potegom z nohti na notranjosti mojih stegen pustila neizbrisne sledi.

»UUUUUGGHHHHH.« je bilo vse kar sem zmogel izdahniti čez ta pofukan čep.

Serena me gleda, kot bi brala moje obrazne poteze.

»Veš kaj Denis. Jaz mislim, da imaš ti to rad.«

Ne vem, če bi se v celoti strinjal z njo. A očitno je bilo to všeč mojemu penisu, ki strumno čaka, da se vendarle zgodi nekaj, kar bo vključevalo njega. Začel sem dvomiti v njegovo razsodnost, zanj me je tudi zelo zaskrbelo.

Na mestih, kjer me je skorajda ranila, Serena sedaj deli vroče poljube s svojimi polnimi ustnicami. Ko je s tem zaključila, je bila s svojim obrazom le nekaj centimetrov stran od mojega spolnega uda. Na njem sem začutil njen topel dih. Z roko je prijela za koren organa in z glavice potegnila kožo.

»Mmmm.« sem zamomljal, zaprl oči in se naslonil nazaj. Oprosti Maja. Prepričan sem, da bi ti to razumela.

»GLEJ ME!« Serena strogo prekine moj tok misli in občutke, ter zamahne po mojem trdem kurcu, ki se zamaje na vse strani in nato umiri v prvotnem položaju. V glavo se mi prikliče spomin iz otroštva, ko smo s strički na vzmeteh igrali namizni nogomet. Serena s postelje z nasmehom vzame širok čep za anusno odprtino. Panično gledam, kako ga nese v usta in izdatno navlaži. Oddahnem si, ko ga usmeri v svojo rito, a takoj za tem sledi: »O, ne, miško. Tale je tvoj.« S pritiskom na gumb se mi razprte noge dvignejo v zrak in Serena dobi dostop do moje zadnjične odprtinice. Na TV-ju vidim, da mi je med omamljenostjo tudi to obrila. Še enkrat navlaži čep in ga začne potiskati notri. »Ti se pa še nisi s tem igral, vidim. Spoznal boš, da sploh ni tako slabo.«

»Aaaaaaa.« zajamram, ob neuspelem poizkusu penetracije. Serena pljune na mesto zločina in močno pritisne. »AAAAAAAAAAHAHAAA.« In čep je doma. Če tole ni slabo, kaj me potem šele čaka.

Začutim močno jezo. A ko spet pogledam to teniško kraljico in njene božanske prsi, ta takoj mine. Ne morem biti jezen. Samo daj že enkrat! Drkaj, fafaj, karkoli!

S postelje vzame nekaj blazin in jih zmeče na preprogo pred menoj. Uleže se na hrbet, se dobro namesti in široko razširi svoje noge. Medtem, ko si pohotno ogledujem njeno roza pičko na rjavem ozadju, si Serena smejé oblizne svoje prste in se začne rajcat. Z daljinskim upravljalnikom eno od kamer zumira v središče dogajanja. Nekaj časa si oba ogledujeva kako čudovito njena muca izgleda povsem od blizu. Ko opazi, da več gledam v televizijo, kot v njo, jo z daljincem ugasne.

»Kaj je pišek, a te matra? A bi lizal tole mokro muco?« Serena v svojo najdražjo vtika svoje prste, z njimi po njej lahkotno tapka. Vedno bolj je vzburjena. V njo zdaj vtika prstanec in sredinec, obenem s palcem obdeluje ščegetavček. »Oooh, jaa. Samo še malo…« S pogledom izmenično skače med mano in svojo muco. Enako počnem jaz.

Moj, zdaj že zatečeni kurac, pa še vedno, meni nič, tebi nič, stoji in čaka.

Ko že vse kaže, da bo Serena eksplodirala v orgazmu, se ustavi in sama sebi reče: »Ne, ne še.« Spravi se na kolena in me užaljeno obtoži: »Ti bi, da se ti usedem gor in te divje jaham, kaj? Ti pacek pokvarjeni.«

Še vedno na kolenih, se mi povsem približa in predrzno pljune moj penis. In še enkrat. S hitrim gibom ga vzame v roko in z veliko hitrostjo začne nasilno drkat.

»Aaaahaaa.« zastokam. Čeprav je boleče, začutim takojšne olajšanje. Serena urno nadaljuje. Z eno roko ga drka meni, z drugo drka svojo zrajcano vlažno pizdo. Roki vsake toliko zamenja, ob vsaki zamenjavi mojemu kurcu podari topel penast pljunek. Moje dihanje postaja vse bolj hitro in sunkovito. Zavem se svojih misli.

Oh, daj. Tako, tako. Jaaaaa. Super bi blo, če ga daš v usta, ko mi pride, lahko pa tudi po joškah no …

Ko mi pride, bom končno lahko za nekaj časa odmislil to prefrigano prasico pred menoj in se vsaj v mislih vrnil k svoji zaročenki Maji, moji bodoči ljubljeni ženi. Približujem se tako želenemu vrhuncu, ko naprava na katero sem priklopljen začne piskat. Najprej počasi, nato hitreje. Ko sem že tik pred orgazmičnim izbruhom, zaslišim neprekinjeno piskanje. Serena takoj preneha z drkanjem in s palcem in kazalcem ob straneh stisne glavico penisa. Pogumni miniaturni bojevniki v moji spermi, ki so bili pripravljeni, da kot voda iz zalivalnika na peščenem teniškem igrišču poletijo na vse strani, v glavnem pa po Sereni Williams, so se poraženo zatekli nazaj v svoje kasarne.

A Serena seveda ni prenehala s samozadovoljevanjem. Vstane in z obema nogama stopi na fotelj, na mesti, ki sta namenjeni počivanju rok. Sede v počep in se s tem s svojo razprto muco povsem približa mojemu napetemu penisu.

»Uf, preblizu, da bi bilo udobno. Se ti ne zdi?« pravi vzburjeno, a šaljivo.

Med rajcanjem se začne zibati naprej in nazaj. Ob tem so začele migati tudi njene prsi, ki so si zopet zaslužile mojo pozornost. Po nekaj sekundah čarobnega zibanja začutim in nato zagledam, kako Serenina topla, vlažna pičkica nežno podrsava po dolžini mojega kurca.

»Uh, uuuuh. Saj bi mi povedal, če bi te to motilo, kajne? Nočem početi nekaj, za kar ne bi imela tvojega izrecnega dovoljenja.« zadihana pove Serena, ko me z dlanjo boža po obrazu in laseh. Njen klitoris je z njeno drugo roko deležen intenzivnega negovanja.

»Oooo, moj bog. Oooo, moj bog. Uuuh, ja. Joooj, kako dober občutek je to.« stoka in me gleda v oči.

Serena se je iz podivjane amazonke preobrazila v nežno, ljubeče dekle, ki poleg sebe želi zadovoljiti tudi svojega partnerja.

»Uuuuh. A tebi paše tole, ko te z muco božam?«

Prikimam, saj ima prav. Tako sem že zrajcan, da že najblažji dotiki na mojem penisu povzročajo stimulacijo. V položaju, v katerem je ne samo ona, ampak tudi jaz, še toliko bolj.

»Au, au, au, oh, oh, uh, jaaa. O fak, o fak.« Serena zdaj močno drsa po svojem ščegiju. Ob vse glasnejšem vzdihovanju, trzanju in krčih iz njene vagine pričnejo brizgati naravni sokovi. Največ je priletelo na moj penis, poškropljena sta tudi moj trebuh in prsni koš. Nekaj kapljic je zletelo celo na moj obraz.

Ko se je umirila, se je z nasmeškom na obrazu skobacala s fotelja.

»Ojoj, zdaj sem bila pa jaz packa.« je priznala in se vrgla na posteljo. Po telefonu je poklicala svojo sestro, ta je kmalu prišla dol.

»Hej, Venus. Verjetno mora kaj na WC. Stuširaj ga, daj mu jesti in piti. In zapomni si. V nobenem trenutku se spodaj ne sme doseči s svojo roko. Ko mu boš z ust snela čep, te bo zasul z vprašanji. Ignoriraj ga. Nadaljevala bom čez kakšno uro. Prosila bi te, da se nama takrat pridružiš tudi ti.«

*****

Venus je bila dobro razpoložena. Držala se je navodil svoje sestre.

»Sereno vprašaj.« je bilo vse kar sem slišal od nje.

Ko se je Serena vrnila, sem bil že na svojem mestu, seveda s čepom v ustih. Moji zadnjični odprtini je bilo, vsaj zaenkrat, prizanešeno. Zdaj sta pred menoj stali obe sestri Williams. Na sceno se je, poln pričakovanj, spet odzval moj penis. Glede na to, kaj se je dogajalo pred tem, sem se vprašal, ali je njegova reakcija sploh upravičena. Serena svojega videza ni spremenila. Venus je bila odeta bolj v teniško opravo s seksi roza mini krilom in kratko rumeno majico, ki je razkrivala ramena in trebuh. Pa naj še kateri moški reče, da ženski tenis spremlja izključno zaradi tenisa samega. Moje oči so skakale z ene na drugo. Kontrast med njunima postavama in zunanjo podobo je bil… nenavaden.

Serena je pokimala svoji sestri. Venus se je premaknila za moj fotelj in me z rokama nežno božala. Od glave, ramen, pa vse do mednožja.

»Sedaj gre zares, a lahko si sproščen.« mi je Venus prišepnila na uho.

Serena se je spustila na kolena med mojimi nogami. Medtem, ko me je Venus božala po zgornjem delu telesa, je njena sestra to počela po mojih nogah. Obe nežno in počasi. Občutek štirih rok in dlani, ki so me božale po celem telesu, je v meni povzročil drhtenje ter pospešeno in globoko dihanje. Serena je glavo nagnila na stran in se mi nagajivo nasmihala. Z dvema prstoma je do konca napela mojo kožico na penisu in mu počasi dovolila v svoje grlo. Moj organ je povsem izginil v njenih toplih, vlažnih ustih. Ob tem me je ves čas gledala v oči. Svojo glavo je premikala ravno toliko, da je ustvarjala trenje.

»Mmmmm.« se je kar samo oglasilo iz mene, ko sem končno začutil tisto, kar si je moj kurac tako želel. Serena me je iz kratkega transa vrgla tako, da ga je hitro izpustila iz ust, po njem pa je stekla zavidljiva količina njene sline.

»Pridi.« je rekla svoji sestri za mano in ta se ji je pridružila na tleh. »Čep in lubrikant.« ji s prstom pokaže na posteljo.

»Sedaj bi moralo iti precej lažje.« mi vzpodbudno reče Serena. In res, malo ga je zavrtela po anusu, enkrat močno pritisnila in spolzel je notri.

»Si prej vklopila baterijo na čepu?« vpraša Venus.

»Ne.« ji odvrne Serena in to stori sedaj.

Na mojo presenečeno reakcijo sta se obe odzvali s smehom. Bral sem o anusnih vibratorjih za masažo prostate, a se nikoli nisem odločil, da bi ga dejansko preizkusil.

»Sem ti rekla, da ni tako slabo.« me spomni Serena in mojega vzhičenega kurca vrne v svoje grlo. Venus je v usta vzela moja moda in jih masirala z jezikom. V ozadju je bilo slišati tiho brenčanje vibratorja. Če se iz tega ujetništva vrnem živ, bo moj prvi nakup analni čep na vibro.

Ta prizor in božanski občutek, ki je sledil, me je spravil v delirij. Užitek je bil tako intenziven, da mi je oči začelo obračati nazaj. Začutil sem približevanje vrhunca, kar je s piskanjem potrdila tudi naprava. Serena je kar s svojim grlom stisnila glavico kurca in tako preprečila moj orgazem. Nisem ji zameril, saj je s fafanjem takoj nadaljevala. Zdaj si resnično nisem želel, da se tole prehitro konča. Kaj takega še nikoli nisem doživljal, čista nebeška ekstaza. Njene žleze slinavke so bile vse bolj aktivne, penasta slina ji je uhajala iz ust in tekla po mojem vročem kurcu. Večino jo je posesala nazaj v usta. Kar je steklo mimo, je sprejela Venus, ki sem ji moral zaupati svoja moda. Serena me je z mojstrskim fafanjem držala na robu orgazma. Sočasno stimuliranje penisa, mod in prostate je zahtevalo svoj davek. Moje telo in udi so trzali, moje dihanje je bilo plitko in hitro, z občasnim globokim vdihom, ki je telesu vrnil potrebne količine kisika.

»Kaj je Denis, a te boli?« me je, vsa mokra okoli ust, zbadala Serena. »Bi rad, da neham?« Nasmejala se je mojemu odkimavanju. »Prav, še malo.«

Izgubljal sem občutek za čas. Moje misli so postale zmedene, nepovezane. Oči preprosto nisem bil več sposoben držati odprtih. Ko sem jih zmogel odpreti, se je vse dogajalo kot v super počasnem posnetku. Zagledal sem Sereno in njene velike ritnice, kako glasno ploskajo ob moje mednožje. S pohotnim obrazom obrnjenim proti meni, je zaklicala:

»Življenje rodi življenje, Denis.«

Sramne ustnice njene tople, vlažne muce so se vidno prisesale na moj penis. Vsake toliko se je ustavila, s tičem globoko v sebi. Nisem mogel verjeti svojim očem. Serenina pička je stiskala, objemala in masirala moj kurac. Spraševal sem se, kako je to sploh mogoče. Po dolgem času sem se spomnil na svojo zaročenko Majo. Prevzel me je občutek globokega sramu, da sem se tako prepustil užitku, kljub temu, da sem bil v to v bistvu prisiljen. Serena je takoj prenehala s svojim početjem, a moj kurac vseeno obdržala v sebi. Z užaloščenim pogledom se je obrnila se je k meni.

»Oh, srček. Ne rabi te biti sram.« je dejala med božanjem mojega obraza in las. »Boš videl, kmalu ti vse razložim. Zaupaj mi in se povsem prepusti. Prav?«

Nekaj trenutkov sem jo le gledal, se vprašal kako je tako hitro ugotovila kaj čutim, a nato vendarle pokimal. Igrivo se je nasmejala in svojo zadnjico stresala na mojem kurcu. Venus naju je opazovala s postelje in se igrala z vibratorjem.

Spet sem se začel izgubljati. Pojenjati je začel tudi zvok okoli mene. Vibracije iz anusnega čepa so se prenesle na moje celotno telo. Slišal sem samo še pritajeno piskanje naprave, ki je bilo vedno znova utišano. Doživljanje ekstremnega ugodja je postopoma prešlo v popolni mir, tišino…

*****

»Denis. Denis.« sem zaslišal Serenin glas in odprl oči. Povsem gola in z razpuščenimi lasmi je, obrnjena proti meni, sedela v mojem naročju, z mojim poltrdim penisom v sebi. Ko se je malo zazibala, se je ta vrnil v svoj naraven položaj. »Ne boš nič rekel, nič vprašal?«

Kliknilo mi je, da v ustih nimam več čepa, ki mi je tako hitro postal domač. Kot kos oblačila. Niti nisem bil več priključen na tisto piskajočo napravo.

»Kaj se je prejle zgodilo z mano? V spominu imam nekaj lukenj. Ali bolje, v luknji imam nekaj spominov. Sem bil spet omamljen?«

»Nisi bil omamljen zdaj. Spomini so pa, upam, lepi?«

»Serena, jaz sem zaročen. Čez pet tednov se poročim. Če me sploh misliš pustiti živeti.« sem bil kar malce jezen.

»Vem, Denis. Skoraj vse vem o tebi.« je rekla in iz objema svoje vagine izpustila moj penis. »Vem, da si zaročen in da se boš poročil. Vem, kaj te najbolj vzburja. In dobro se spomnim, kdaj si me prvič videl na televiziji.«

»Ja pa ja de, kar to da se spomniš.« ji seveda nisem verjel.

»Ok, Denis.« Serena izdihne. »Jaz nisem samo Serena Williams. Serena je… samo moje zemeljsko ime.« reče in utihne, dokler spet ne nadaljuje. »Moje pravo ime je Afrodita.«

»Hahahaha.« sem se iz srca nasmejal. Smejala se je tudi Serena. Pardon, Afrodita.

»Nisem pričakovala, da mi boš kar takoj verjel na besedo.«

Takoj ko je to izrekla, sem začutil neverjetno močno slo. Če bi imel proste roke, bi jo zagrabil za boke in močno pritiskal, vse dokler ne bi znotraj nje kot vulkan izbruhnil moj orgazem. Moji priklenjeni udi so se kar sami od sebe poizkušali osvoboditi.

»Kaj pa je Denis, nekam nemiren si postal?« je komentirala, ko si je z obema rokama šla skozi lase ob enem pa zibala svoje velike rjave prsi levo in desno. Moja seksualna nuja je še kar rasla, moje dihanje je to odražalo.

»Vzemi ga z roko, si ga daj notri in jahaj!« sem potrebno ukazal.

Prijela ga je in glavico prislonila na svojo vlažno odprtino.

»Z največjim veseljem, Denis. A naj te najprej spomnim, da nekdo pri tebi doma nestrpno pričakuje, da te spet vidi.«

V glavi so se mi začele vrteti slike in filmi, spomini na trenutke, ki sva jih doživljala skupaj z Majo. Kako sem lahko kar pozabil, kako zelo rad jo imam? Začutil sem, kako moja ljubezen do Maje izpodriva nenaravno močno spolno slo do ženske pred menoj. Dokler se nisem popolnoma umiril.

»A si ti zbudila to nenormalno željo po seksu zdaj?«

»Ja.«

»Kaj pa na začetku, ko si me popolnoma zrajcala.? Takrat tudi?«

»Ne, takrat si se odzival, kot bi se večina zdravih moških.«

Moral sem se nasmejati tej trditvi.

»In ko sta me obdelovali ti in Venus?«

»Naj jaz tebe vprašam, Denis. Kaj si predstavljaš pod pojmom seksualna energija?«

»Preprosto.« odvrnem. »Gre za naravno željo po ohranjanju vrste.«

»To je res. A je poleg tega tudi mnogo več. Seksualna energija je sestavni del življenske energije. Življenska energija pa je vseprisotna. Zaradi nje se je življenje sploh začelo. Zaradi nje se je sprožil veliki pok in se razvilo vesolje. Vesolje se ti morda na prvi pogled zdi kaotičen prostor. A če bi videl celotno sliko, bi ugotovil, da je vesolje v popolni harmoniji. Ženska, moški, toplo, hladno, svetloba in tema, vdih in izdih, so principi v katerih življenje deluje. Bistvo življenja v fizični obliki je ohranjanje harmonije vseh teh principov.«

Moj pogled je ušel na njene prsi. Ugotovil sem, da v vsem tem času še vedno nisem imel priložnosti izprazniti svojih, zdaj že kot cistern velikih jajc. Moj penis je dobro vedel, kakšne harmonije si želi. S prstom na moji bradi mi je dvignila pogled in nakazala, naj jo gledam v oči.

»V vsakem živem bitju je duša, Denis.« je nadaljevala Afrodita. »Vsaka duša pa je majhen delček Boga, z vsemi božanskimi lastnostmi. A ker je ločena od celote, je to pozabila. Njena naloga je, da se tega spomni. Duša se bo reinkarnirala toliko časa, dokler se ne bo začela tega zavedati. Vsako življenje je priložnost za duhovno rast in razvoj. Planet Zemlja je le eden od mnogih planetov, kjer se razvija življenje. Fizično vesolje je le ena od dimenzij v katerih duše lahko prebivajo. Božanska celota bo vedno znova pošiljala majhne delčke sebe v ponovno čutenje, učenje, raziskovanje in končno, absolutno zavedanje. To je tisto, kar jo dela popolno.« je zaključila.

»Ja, lepa zgodbica, Afrodita.«

Brez, da bi kaj vprašala, je prijela mojega tiča in njena muca ga je posesala vase.

»Začniva, zdaj ko si pripravljen na to.«

Afrodita je močno zakrčila svojo vagino in v celotnem mednožju sem začutil silno, skoraj nelagodno vročino.

»Odpri se, Denis.« je namignila Afrodita. V njenih očeh sem videl ognjene zublje. Njeni črni dolgi lasje so plapolali v popolnem brezvetrju.

Nato je spet stisnila moj penis in energija stotih sonc se je širila višje po telesu, preko popka vse do predela srca. Občutenje takoj za tem bi najlažje primerjal s strelo, ki ti udari naravnost v srce. In to ne enkratna strela, ampak taka, ki traja in traja. Izmenični energijski tok je bruhal iz mojega srca in obenem drl vanj. Iz oči so mi tekle solze. Kaj je sprožilo te solze je z besedami pravzaprav neopisljivo. Nekako tako, kot bi vse doživete občutke v življenju potenciral s tisoč in jih združil v enkratni doživljaj.

»Naprej, Denis.« je zavpila in znova stisnila Afrodita.

Energija se je dvignila do mojega grla, kar je iz mene poslalo dolg krik, močan koktajl užitkov in bolečine. Zadnji in najmočnejši stisk Afrodite, ob katerem je glasno vzkliknila, je energijo s svetlobno hitrostjo poslal v mojo glavo, skozi vrha katere je kot vulkan izbruhnila ven. Vse do sedaj je bil občutek praktično nevzdržen. Zdaj je bil krog sklenjen in energija je prijetno stekla. Kot reka z neomejenim izvirom vode.

»Je kaj drugače?« me je vprašala Afrodita.

»Ja, moje roke so proste.« sem ugotovil ob ogledovanju svojih dlani. Za najbolj udobno mesto sem izbral njena stegna, za kar sem bil takoj označen za packa.

»Ne mislim tega.« je pojasnila. »Kaj čutiš v sebi zdaj?«

Moral sem se kar malo poglobiti, da sem spoznal, da v sebi občutim še nekaj. Nekaj kar ne pripada meni.

»Kaj so ti občutki v meni? Čutim jih, a vem, da niso moji.«

»To so Majini občutki.« je razkrila Afrodita.

»Kaj? Majini?« sem bil zaprepaden.

»Ja.« je potrdila. »Reciva samo, da je šla maja istočasno skozi podobno doživetje kot ti.«

»Kaj?! Maja je bila ugrabljena, omamljena in posiljena?« sem glasno zahteval pojasnila. Hkrati je del mene miril to razburjenje.

»Ne, Denis.« je mirno rekla Afrodita. »Pri njej je to izgledalo malo drugače. A še vedno dovolj eksplicitno, da bi ti to težko le mirno gledal.«

»Pa povej že, kaj se ji je zgodilo.«

»Dajva jo poklicat po telefonu.« Afrodita je zlezla dol z mene in mi prinesla moj telefon.

Vstal sem s tega zakletega fotelja, se ulegel na posteljo in takoj poklical Majo.

»Živjo Denis.« je mirno odgovorila.

»Maja, je vse v redu s tabo? Se ti je kaj zgodilo?«

»Ne skrbi. Vse je v redu.«

»Kdo je s tabo?«

Občutki ob tem pogovoru so bili nadvse nenavadni. Ko sem pomislil na vprašanje, so odgovori že prihajali v obliki zmedenih misli in čustev, ki so postajala vse bolj jasna.

»Ob meni je,… Eros.«

»Eros?« sem ponovil in pogledal Afrodito, ki se je nasmihala. »Kakšen Eros? Je Slovenec?«

»Ne, Španec je.« je rekla Maja. »Njegovo zemeljsko ime je Rafael Nadal.«

Na ves glas bi se smejal, če ne bi bila v to vpletena moja zaročenka Maja.

»Kdo pa je Afrodita?« me je vprašala in takoj dodala. »Tista joškarica Serena Williams je, kaj ne? Ki jo tako buliš, ko igra tenis.«

Nasmehnil sem se. “Spet to joškarico gledaš”, je običajno komentirala, ko je tenis igrala Serena. Majine prsi so le malo večje od teniških žogic, a zaradi tega nič manj čudovite. Zdaj sem se spomnil, kako vneto je Maja navijala za Nadala. Včasih me je med gledanjem prijela za roko in jo vodila v svoje hlačke, da jo rajcam. Ponavadi ji je prišlo ob Nadalovem veselju ob kakšni pomembni točki.

»Eros mi je mi je dejal, da sva pripravljena na zadnji korak. Menda ti bo Afrodita razložila.«

Zaključila sva pogovor. Povedal sem ji, da jo pokličem, če bodo kakšne nejasnosti.

»Eros? Rafael Nadal? Kakšne igrice se greste to?« sem obtožujoče gledal prelepo Afrodito, ki je gola na boku ležala poleg mene.

»Denis, ti in Maja sta bila izbrana za posebno nalogo že pred dolgimi leti, še preden sta se sploh spoznala. Močno smo morali osrediščiti svoje energije, da je bil omogočen potreben razvoj dogodkov. Sodelovalo je veliko polbogov, bitij iz drugih dimenzij. Človeštvo mora dvigniti zavest na višjo raven, preden uniči samo sebe in po možnosti tudi vsa ostala čudovita bitja tega planeta. Potencial je ogromen, bilo bi res škoda.«

»In kako lahko midva z Majo rešiva svet? Poglej okoli sebe, kaj se dogaja.« sem bil ciničen.

Afrodita se mi je približala in svojo roko položila na moj trebuh.

»Ob naši pomoči se bosta zdaj z Majo združila v eno, sprostila nakopičeno energijo in zasadila seme upanja. Začeli bomo takoj. Jaz se bom ljubila s tabo. Eros se bo ljubil z Majo in če bo vse po sreči, se bo zgodilo.«

Ideja, da bo Maja seksala bodisi z Erosom ali Rafaelom Nadalom, mi ni bila niti najmanj privlačna. Začutil sem, da enako o meni in Afroditi misli Maja. Hkrati vsa oba bila mnenja, da seksala pa bi.

»Ne jemljita tega osebno, ker ni. Ne gre več za seks ali užitek. Zgodijo se lahko stvari, ki bodo pomembno vplivale na prihodnost vsega stvarstva. Samo prepustiti se morata.« me je prepričevala Afrodita.

In z Majo sva se prepustila.

»Afrodita, toliko si me že zrajcala danes, da brez tiste naprave več kot minuto ne bom zdržal.« sem ji zašepetal, v naivnem upanju, da me Maja ne bi slišala. V sebi pa sem že čutil njen smeh.

»V redu je, Denis.« me je pomirila Afrodita in počasi začela drkati moj nabrekli penis. »Zdaj smo vsi bolj povezani, ničesar te ne rabi biti strah.«

Prepustil sem se njeni izurjeni dlani. Ni še minila minuta tega izjemnega ugodja, ko sem nepričakovano začutil svoj orgazem.

»Mmmmhm.« sem izdihnil in pogledal dol, ter videl, da mi nič ne prihaja ven. Orgazem pa je kar trajal in trajal. »Oooooh, moj bog… Afrodita…, rekla si…, da ne gre več za seks ali užitek!«

»Res je, ampak nič ni narobe, če nas na poti to spremlja, kaj praviš?« je odvrnila, se usedla na moj utripajoči kurac, svojo glavo približala moji in začela stresati svoje – dobesedno – božanske ritnice. Orgazem ne le da ni pojenjal, postajal je vedno krepkejši. Zdaj, ko sem končno imel proste roke, sem pograbil Serenine joške.

»Daj Denis. Vzemi si kolikor hočeš.« mi je s še ne videno pohoto rekla Afrodita in pospešeno ploskala svoje zadnjice ob mene. S sunkom sem najini telesi obrnil in nadaljeval z divjim ritmom. Afrodita me je svojimi močnimi nogami tesno objela in me, ob njenih poplesavajočih prsih, še bolj pritiskala vase. Intenzivnost orgazma pa je še kar naraščala. Roki sem ji dal pod hrbet in glavo in naju dvignil v sedeč položaj. Mislil sem, da me bo kmalu razneslo, ali da bom preprosto umrl, ko me je za trenutek zaslepila močna svetloba. Na mestu kjer je bila pred tem Afrodita, je zdaj sedela Maja.

Združena v orgazmični enosti sva v živo rumenem svetlobnem jajcu potovala po vesolju. Videla sva najrazličnejše planete in svetove, takšna in drugačna bitja. Razumela sva, kako je tudi najmanjša mravljica v Božjih očeh povsem enakovredna visoko razvitemu božanskemu bitju. Videla sva v kaj se bo razvil najin otrok, plod današnjega energijskega plesa. Rodil se bo polbog – Varuh Življenja.

Glimseye

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!