Zdramil sem se, ko je dvignila deko. Po svetlobi v sobi sem ocenil, da mora biti okoli osem zjutraj. S prsmi se stisnila k mojemu hrbtu in me vzela v žličko. Delal sem se, da še vedno spim. Svojo nogo je dala čez moj bok, z roko pa mi je preko trebuha zlezla pod pižamo in me prijela za kurca. Poljubljala me je po vratu in mi ga z roko nežno drkala, da je počasi otrdeval.

Še vedno miže sem z roko segel nazaj in jo prijel za rit. Takrat sem ugotovil, da je popolnoma gola. Stisnil sem jo za ritnico in z roko drsel proti njenemu mednožju. Ker je imela nogo čez moje boke, je imela muco široko razprto. Vzdrhtela je, ko sem šel s prstom čez njeno mokro luknjico prav počasi do ščegetavčka, dvakrat zakrožil in potem spet nazaj proti luknjici. Grizljala mi je uho in začela vse bolj globoko in neenakomerno dihati. Ko sem se s prstom vračal proti luknjici je rahlo sunila. Hotela ga je uloviti in se natakniti nanj. Ne še. Hlače moje pižame mi je potegnila dol in mi ga začela hitreje drkati, misleč, da bom potem tudi jaz dvignil tempo. Ne še. Zelo narahlo sem ji še naprej krožil po ščegetavčku in se s konico prsta sprehajal do presredka in nazaj. V luknjico ji ga nisem potopil niti za milimeter.

»Daj no,« me je prosila in suvala proti mojemu prstu.

»Ne.«

Obrnil sem se in jo položil na hrbet. Z jezikom sem ji samo mimogrede na hitro obliznil bradavički, samo toliko, da sta otrdeli, potem pa sem sem na njenem ščegetavčki in luknjici ponavljal gibe, ki sem jih delal prej s prstom. Po luknjici spet zelo previdno, da ne bi slučajno šel pregloboko.

Prijela me je za glavo in mi jo hotela zabiti na svojo pičko. Če tega ne bi pričakoval bi ji nedvomno uspelo, tako pa je samo frustrirajoče kriknila.

»Daj mi ga no! Glej kok sem potrebna!«

Nič nisem odgovoril. Lizal sem ji ščegetavček, s prstom pa sem ji začel krožit po luknjici. Sprostila se je. Mislila je, da bo končno nekaj dobila v njeno bolečo praznino. Kako se je motila. Muco sem ji še naprej obdeloval, kot da je najnežnejša stvar na svetu. Z jezikom sem krožil po njenem ščegetavčku, s prstom pa sem se čisto narahlo sprehajal gor in dol po njeni luknjici. Ravno toliko, da sem se je dotikal. Z drugo roko sem jo prijel za joško in jo, čisto nič nežno, začel ščipati in vleči za bradavičke. Trajalo je neskončno dolgo. Suvala je proti mojemu obrazu in vse bolj glasno stokala. Mešalo se ji je.

»Daj mi prst. Daj mi ga porini, prosim, čisto malo mi ga porini noter.« Njen stok je začel počasi prehajati v jok. Takrat sem skočil nanjo in jo nabil do korena.

»Aaaaaaaaaaa!« Krik blaženosti. Še nekajkrat sem ji ga grobo in globoko porinil, ko sem na kurcu začutil krče njene pičke. Nenadzorovano in divje ji je prihajalo. Zapičila je nohte v moj hrbet, me vlekla k sebi, suvala s pičko proti mojemu kurcu.

Ko je bilo konec me je odrinila s sebe in se, še vsa tresoča, ulegla na bok. Ulegel sem se za njen hrbet in jo nežno poljubljal po vratu. Čez kakšno minuto sem po ritmu njenega dihanja opazil, da je zaspala. Pogledal sem svojega, še vedno kot kamen trdega kurca, in razmišljal o ali naj jo zbudim, ali pa si ga zdrkam na njeno rit. Ah, saj mi ga bo ona obdelala, ko se zbudi, sem si mislil, in s trdim tudi sam zaspal.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.6 / 5. Število glasov: 19

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!