Zjutraj se je zbudil bolj zgodaj in bolj svež kot ponavadi. Prežet je bil z občutkom blaženosti in obenem si je moral dvakrat pomencati oči, saj je imel še vedno občutek, da sanja. Toda, ko se je ozrl na drugo stran postelje, je bila ona tam. Spala je z izrazom zadovoljstva na obrazu in njeni lasje so skrivali pol njenega obraza, čisto nežno in počasi jih je umaknil, da jo je lahko bolje videl. Pogled se mu je počasi sprehajal od njenih las k ušesom, po vratu navzdol in nato nazaj do njenih ustnic, katerih mehkoba in okus sta mu še vedno odzvanjala na njegovih ustnicah. Počasi se je zopet sprehodil po njenem vrat vse do roba odeje, ki je prav izzivalno prekrivala ravno bradavičke na njenih prsih.
Vzravnal se je v pol-sedeč položaj, si prižgal cigareto in jo ob puhanju dima tako še naprej božal s svojim pogledom. Obliznil se je in ugotovil, da ima v kotičku ustnic še vedno kapljico čokolade, na kar se je nasmehnil in se ozrl na tla zraven postelje kjer je ležala skledica in v njej še nekaj jagod, zraven pa ostanki sladke smetane. Takoj se mu je na obrazu izrisal širok in izjemno zadovoljen nasmešek. “To ti bom zdaj vrnil.”, je pomislil in se potiho zasmejal sam pri sebi.
Pogledal je skozi okno in ugotovil, da ura že ni več tako zgodnja, sonce pa je vztrajno ogrevalo in osvetljevalo sobo s svojimi žarkim rahel veter pa se je poigraval z drevesnimi listi na vrtu. Počasi in nežno se je izmotal izpod odeje, da je ne bi prebudil, obšel je posteljo in obstal naravnost nad njo, priklonil se je in jo čisto nežno poljubil na lice, komaj čutno. Ona se je, očitno še v spancu, privila k blazini in se sladko nasmehnila. Zadovoljen z njeno nezavedno reakcijo se je nasmehnil tudi sam. Potihem je odšel v kuhinjo, kjer je kar se da neslišno pripravil nekaj sadja za zajtrk in skuhal dišečo kavo, pomislil je; “Skoraj škoda, da sva vso smetano že porabila, ampak nič ne de.” Spet se je zasmejal sam pri sebi, oblil ga je vroč občutek. Medtem ko je čakal, da bo voda za kavo nared se je odločil, da se preda sončnim žarkom in okoli vrta odšel do okna v spalnici. Smehljal se je še vedno kot bi mu kdo z operacijo fiksiral nasmešek na obrazu.
Kava je bila kuhana, sadni zajtrk pa lično pripravljen na pladnju. S pladnjem in kavo se je odpravil nazaj v spalnico, povsem previdno in potiho, da je ne prebudi. Pladenj in kavo je odložil na nočno omarico poleg njegove strani postelje ter se počasi ulegel zraven nje. Zelo mojstrsko in previdno je odmaknil odejo, da so izpod nje zasijale njene bradavičke, približal se je njenemu obrazu in jo začel nežno pihljati po vratu, videla se je njena kurja polt medtem ko je šel od ušesnega mešička po vratu navzdol proti njenim svilnatim prsim. Njen nezavedni nasmeh je postajal vedno večji. Poljubil jo je nežno na usta, nakar se njene roke ovijejo okoli njega in še na pol v snu ga je prisesala k sebi ter vroče poljubila. Njene ustnice so bile kot mehke kot žamet in tople kot sončni žarki, ki so ogrevali sobo. Njen vonj mu je zopet povzročil vrtoglavico in užival je v njej. Poljubil jo je na vrat in čisto nežno in počasi zagrizel vanj, to pa je pospremil njen vzdihljaj. Še vedno ni mogel verjeti kako ga vzburja njeno zadovoljstvo. S konico jezika se je sprehodil do njenega ušesa in nato po robu uhlja, zvila se je k sebi in še bolj stisnila k njemu. Na sebi je čutil njene tople prsi, pomislil je; “Počutim se kot doma.”
Vrnil se je po vratu navzdol in nadaljeval po do njenih ramen, notranje strani komolca in vse tja do zapestja, kjer se je na kratko ustavil nad občutljivim delom njenega zapestja in jo nežno poljubil nanj. Počasi se je vrnil nazaj, tokrat s konico jezik preko rame in proti sredini njenih prsi, z drugo roko pa je obenem šel skozi njene lase in posledično je iztegnila in izpostavila svoj dišeči vrat. Ni se mogel zadržati in ga je “napadel” s hitrim a nežnim ugrizom, poskočila je in se pričela smejati. Pogledal jo je v oči in ugotovil, da mu tem trenutku nič na svetu ne pomeni več kot ta njen pogled. “Nirvana.”, si je mislil.
Zopet jo je poljubil a tokrat bolj strastno in njuna jezika sta se prepletala v plesu strasti. Pobegnil je k njenim prsim, z eno roko je nežno pobožal čez eno dojko in s tem odmaknil odejo še bolj navzdol, z obrazom pa se je približal drugi dojki in jo nežno poljubljal okoli in okoli počasi navznoter proti bradavički. Ko je prišel do bradavičke jo je najprej nežno ugriznil in nato objel s svojimi ustnicami in se igral z njo nekaj časa, medtem je njegova roka polzela vse od njenih las, po drugi dojki, vratu, ustnicah… kot bi imela roka svojo voljo. Ona je ob tem spuščala zadovoljne vzdihljaje in se narahlo zvijala, to je bil njen odziv na njegove dotike. Na vrsto je prišla še druga bradavička, ki pa je bila že popolnoma trda in kurja polt na prsih bi bila tudi vidna na sto metrov daleč. Užival je ob tem, saj je vedel, da ona uživa še bolj. Medtem ko se je igral z bradavičko je počasi umikal odejo vse bolj navzdol, da je lahko nato iz prsi prešel na njen trebuh, še posebej ob straneh, z užitkom se je poigraval z njo, ko se je ob žgečkljivih dotikih poskušala izmakniti njegovemu “napadu” na njen seksi trebušček. Vendar jo je s svojo roko zgrabil ravno dovolj trdno za lase, da mu ni mogla uiti in je svojo glavo morala nagniti še bolj nazaj, vidno je uživala ob tem. Medtem ko jo je poljubljal vse bolj nižje od popka je s svojo brado odmikal odejo, ob bokih je počasi sledil njenim medeničnim kostem z jezikom in nekajkrat obšel rob njenega lepega rajskega grmička. Tokrat je dahnila glasen; “Mmmmmmmmmmmmm!” in rahlo privzdignila boke. Z dlanmi jo je prijel tik nad zadnjico, da so boki potem ostali v tem položaju in počasi je nadaljeval ob strani njenih sramnih ustnic navzdol do sedaj že pošteno mokrega in vročega vhoda v njena nebesa.
Vonj njene vroče muce, ga je čisto obnorel, počutil se je kot, da bi ga nekaj zadelo v glavo. Počasi jo je poljubil na ščegetavčka, ki je komaj zaznavno ob tem utripnil, s konico jezika jo je začel božati okoli njega in počasi navznoter. Tokrat se je njeno telo začelo odzivati še bolj hoteče in poželjivo. Počasi jo je grizljal, ljubkoval in se poigraval z vhodom v njeno nožnico in ščegetavčkom, oboževal je njeno muco in njeno telo kot, da je boginja in zanj je to tudi bila. Jeziku se je počasi in neopazno pridružil njegov prst, pobožal jo je, da se je prst navlažil z njenim prav noro okusnim sokom in čisto nežno zdrsnil v notranjost njenega kraljestva. Bila je tako mokra in vroča, da je mislil, da bo njegovega kurca razneslo od trdote. Z eno roko jo je božal po prsih in trebuhu, ter ji vsake toliko pustil, da si je z usti privoščila njegov prst. Medtem pa jo je nežno lizal in ljubkoval z jezikom na samem sladkem vrhu njenih sramnih ustnic in s prstom je poiskal tisto magično točko in jo nežno dražil. Ona je dihala vse bolj globoko in še bolj privzdignila boke, uživala je in on je pokal od navdušenja nad tem. Ritem prsta je postopoma sledil njenim vedno bolj globokim vzdihom in zvijanje je postajalo čedalje bolj močno. “Ne še takoj.” si je mislil in za malenkost upočasnil ritem a obenem je tudi bolj močno pritisnil na njeno točko v nožnici, njen vzdih je bil sedaj že kar glasen. Z jezikom se je še vedno poigraval, grizljal in ljubkoval njene ustnice in njen vroči ščegetavček. Zamrmrala je; “Hočem te, hočem te v sebi.” Vendar on je imel drugačne načrte, nadaljeval je naprej in jo obenem masiral z drugo roko po njenih prsih, sedaj je začela rahlo drgetati in njena muca je postajala vedno bolj mokra in vroča, njemu pa se je kar mešalo ko je čutil vse to, čutil je njo, čutil je njene vzdihe in nabijanje srca, ki je postajalo vedno hitrejše. Njegov prst je sedaj ponovno ubral nekoliko hitrejši ritem in še vedno ravno prav močno masiral njeno G točko, njeno drgetanje je postajalo vse močnejše, zakričala je in iz njene tople pičkice je pritekel sok. V njegovi glavi pa je počilo od navdušenja in zadovoljstva, a vseeno ni odnehal, samo bolj nežno je nadaljeval naprej in sedaj le s konico jezika še naprej dražil vrh njenih sramnih ustnic. Ona je še kar naprej glasno vzdihovala in se vmes prepustila svojemu glasnemu; “O fuck, o fuck, pofukaj me že!”
Čisto počasi se je z boki približeval njenim bokom in obenem nadaljeval masiranje njene G točke. Z glavo pa je počasi nadaljeval navzgor po njenem trebuhu, se ustavil na prsih in bradavicah, ter zaključil z vročim in strastnim poljubljanjem. Medtem, ko jo je poljubljal je njegov prst v njeni poplavljeni muci nadaljeval svoje delo a se mu je počasi pridruževala glavica njegovega zdaj že popolnoma nabreklega in kot kamen trdega penisa. S prstom je zašel proti ščegetavčku in tam nadaljeval rahlo draženje, medtem pa je njegov korenjak počasi zdrsnil vanjo, nežno a čisto do konca. Sedaj sta oba glasno vzdihnila in se močno objela ter poljubljala. Njegovi gibi so bili sprva počasni a globoki, zgrabila ga je za zadnjico in ko je bil čisto na robu njene muce ga je potisnila sunkovito k sebi in njegovi sunki so se potem nadaljevali, ne hitro, ampak močno.
Pogled na njen rdeč obraz in drgetajoče telo ga je čisto prevzel, odprla je oči in ko sta se njuna pogleda združila je eksplodiral, zakričala sta oba in svet je v tem trenutku popolnoma izginil, tudi teles nista več čutila. Povezana sta bila v en sam vesoljni orgazem za katerega bi si človek želel, da se nikoli ne konča. Čisto počasi se je ulegel na njene prsi, ona ga je objela in božala po laseh. Srečen je bil, v tem trenutku je bil najsrečnejši na svetu.
Počasi je dvignil glavo, jo poljubil na ustnice, pogledal v oči in z velikim nasmehom na obrazu rekel; “Dobro jutro, bi kavico ali mogoče… jagodo.”

Damir Lumis

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!