Jutranji sex

Bilo je jutro, ko si je v kuhinji pripravljala kavo. Obrnjena je bila proti pultu. Naenkrat je občutila nežen dotik moških rok na njenih bokih. Bil je njen soprog, ki ponavadi ni vstajal tako zgodaj. Začudila se je. Z roko ji je nezno odmaknil lase in jo z svojimi polnimi ustnicami nežno poljubil po vratu. Zadrhtela je in globoko vzdinhila. To ga je primamilo, da se ji še bolj približa. Začutila je njegovo telo ob svojem, ob tem pa tudi njegovo moškost na svoji zadnjici.

Njegove spodnjice so bile že rahlo napete. Obrnil jo je k sebi jo močno stisnil, tako da je še bolj občutila njegovega velikega tiča ki se je prebujal. V usta ji je porinil jezik in jo začel poljubljati. Njegove roke so zgrabile njeno zadnjico, njene pa so se ovile okoli njegovega hrbta. Za hip so njegove ustnice spet ušle na njen vrat, spustil je zadnjico in začel z prsti počasi polzeti proti njenimi spodnjicami. Tokrat je tudi ona začutila spremembo, njene tangice so se rahlo navlažile, njegova roka pa je že bila medtem v spodnjicah. Z sredincem ji je nežno masiral ščegetavček, z palcem in prstancem pa rahlo božal njene sramnce ustnice. Bila je vedno bolj mokra, njeni nohti pa so se kar zagrizli v njegov hrbet. Začela ga je poljubati in tudi njena roka se je počasi znašla v njegovih napetih boksarcah. Želela je občutiti njegovega tiča. Medtem pa je on že imel svoj kazalec in sredinec v njeni nožnici.

Njegovi prsti so se stopnjujoče pomikali naprej in nazaj. To kar ji je počel jo je čisto zmešalo, še močneje je zagrabila njegovega tiča in ga začela masirati. Tudi njemu se je začelo mešati. Svoja prsta je po daljšem času le umaknil iz nje, jo prijel za boke, dvignil, ter jo odnesel do okenske police.

Zagrnil je zavese in jo začel poljubljati pri stopalih. Sedela je na okenski polici, z rokami pa se uprla ob obok okenskega zidu, ter se predajala užitkom. Njegovi poljubi so sledili vse do njenega intimnega predela. Drhtela je in komaj čakala da občuti njegov jezik tam spodaj. Noge ji je rahlo razširil in jo začel poljubljati med stegni, nadaljeval pri sramnih ustnicah, krožil po njih kot da se nebo nikoli ustavil. Čutila je vse večjo potrebo. Ustavil se je in jih rahlo razprl, po dolgem času je svoj jezik le premaknil na ščegetavček in ji ga začel rahlo masirati. Vzdihljaji so bili vse glasnejši, njegov jezik pa vedno hitrejši. Tik preden ji je skoraj prišlo se je ustavil in jo začel poljubljati po trebuščku navzgor, z prsti pa masiral njene bradavičke. »Pofukaj me že« je vzkliknila. Vzel jo je z okenske police, jo obrnil proti steni, njene roke pa dvignil nad njeno glavo in jih držal na zidu. Svojega velikega tiča je nežno porinil v njeno navlaženo pičko.

Stopnja poželenja se je obema v trenutku povišala. Z svojim debelim tičom jo je fukal vedno hitreje nato upočasnil in spet hitro. Tak ritem je trajal nekaj minut nato pa jo je zopet obrnil k sebi, jo dvignil do svojih bokov, nasadil na svojega tiča in porinil ob steno. Njegov hrbet je zopet občutil njene nohte. Porival jo je čedalje bol grobo in spravil z sebe zadnje moči da bi doživela orgazem. Po nekaj minut jutranjega seksa se je obema olajšalo. Bila sta potešena.

Njegova sperma je bila po celem njenem telesu. »Tako mi že dolgo ni prišlo«ji je rekel.. prišepnila mu je: »tako bi se moralo začeti vsako jutro« odšla pod tuš, spila na pol hladno kavo in odšla v službo.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.9 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!