Sobota zjutraj. Prezgodaj za vse, razen za seks in dobro kavo. Zbudim se potna, z nejasnimi mislimi in se odpravim v kuhinjo. Dokler se kuha kava, mi skozi misli šibajo scene iz sanj. Sanj, dobro začinjenih s seksom. Prav bedasto mokra postanem, ko samo pomislim, kako si me pofukal v parku, kjer sva se mimoidočim komaj izognila in si privoščila prvi letošnji fuk v naravi. Sanje, ki ti takoj namočijo pičko. Mogoče zato, ker že celo pomlad čakam, da se zgodijo.

Tako ob šestih zjutraj, v soboto, napol ležeče na kavču srkam kafe, rahlo slabe volje, ker z jutranjim fukom spet ne bo nič. Razlog za bedo in slabo voljo energične, potrebne ženske, tiči v pomanjaknju jutranjega seksa. Jutranji seks, ki se ga nikoli ne naveličam.

Naključja prejšnjega večera so povzročila, da sem na koncu ostala sama doma, vedno bolj potrebna. Nikakor noče popustiti želja po fuku, čeprav sva se včeraj zvlekla iz postelje komaj ob dveh popoldan, dobro uničena in izžeta do zadnje kaplje. Zadnji orgazem včerajšnjega popoldneva še danes utripa v moji notranjosti in že sama misel na to, kako intenzivno me je raztreščilo na male koščke, nezavedno popelje desno roko do hlačk. Mokro, prav vse je že premočeno. Ko se nežno dotaknem tanke čipke, me ob spominu na ta včerajšnji orgazem začne rahlo trest že v trenutku, ko preko hlačk začutim dotik dveh prstov. Čutim ta dva prsta, kot da me žgeta skozi tkanino in vem da bo težko jutro. Tako težko, jebeno jutro. Predvsem jebeno. Še bolj bedasto se počutim, ko s prstom le parkrat zaokrožim blizu gumbka in že čutim, kako mi prvi val nabije vročino v obraz in strese telo. Orgazem, kar tako. A med nogami še vedno enako vroče in ne popušča. Ko razmišljam o tem, da sem pravzaprav prava srečnica, ki lahko orgazem doživi že samo ob par dotikih na pravih mestih, vidim, da me bo to jutro eden ne bo zadovoljil. V mislih se mi spet pojavi scena, kako me nabijaš od zadaj, z rahlo vzdignjenim krilom, naslonjeno ob drevo v parku. Preden se pošteno zavem, so trije prsti leve roke že v moji pički, desna pa kroži po ščegetavčku in ko ob tem pomislim, kako mi jo z jezikom le rahlo poližeš, me raznese drugič to jutro.

Rahel nasmeh se mi nariše na rahlo pogrizenih ustnicah, ko pogledam na računalnik, saj je zadnja stran, po kateri sem včeraj zvečer brskala, še vedno odprta. Seksi, a vseeno poiščem drugi video, saj mi danes paše nekaj bolj nežnega. Našla sem, kar mi bo ugajalo. Dve ženski, golota, morje. Iz kavča vstanem le toliko, da sežem po mašinci belo modre barve. Med tem, ko se v filmčku dve ženski nežno prepleteni predajata užitku, meni nepopisne užitke ponuja vibrator modro bele barve, s katerim rahlo drsim preko ščegetavčka. Čutim, da bo tale mašinca poskrbela zame hitro, kot vedno. Komaj nežno vibriranje po mojem ščegetavčku že po par trenutkih povzroči, da se mi v notranjosti skrči vsaka mišica in da čutim valove v prav vsakem delčku telesa. Ženski v videu sta še kar pri rajcanju in nežnem božanju, jaz pa še vsa potna in tresoča počasi usmerjam vibrator proti notranjosti, v upanju, da me dokončno poteši. Želja po treh orgazmih nikakor ne pojenja in prav nestrpno porivam vibrator vedno globje vase v želji, da bo ta pohota končno zadovoljena. Ta priročna mašinca v meni mi ponuja rahle tresljaje in hkrati krožno raziskuje mojo notranjost, medtem pa krajši del vibratorja šviga gor in dol po ščegetavčku. Nezavedno se mi začne glava premikati levo desno ob pospešenem dihanju. V vsakem delčku svoje notranjosti čutim premikanje vibratorja, njegovo širino in naraščajoče vzburjenje do te mere, ko vrnitev ni več možna. Komaj še diham od vzburjenja, kratko, hitro, glasno, vibrator pa pomikam ven in not vedno hitreje, dokler mi mravljinci ne preteresejo celega telesa do te mere, da skoraj izgubim zavest. Jebeno jutro, a telo je končno potešeno.

Odločila sem se, da grem na sprehod v park. Ura kaže pol osem zjutraj.

Miškolina :-*

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!