Erotična zgodba – Jaz, on in moja (sexy) cimra

Moja seksi, blond cimra se preteguje na najinem skupnem fotelju. Pravkar je prišla izpod tuša, sveže umita, v njenem svetlo modrem kopalnem plašču in prav tako modrih volnenih copatkih. S prav izzivalno prekrižanimi nogami sedi pred menoj in rešuje svojo križanko. Je zares super mačka. Visoka okoli 170 cm, blond, lep prifrknjen nosek s piercingom, izredno vitke postave, sicer z malo bolj drobnimi joški, zato pa z res super ritjo in ( kot se za inštruktorico joge tudi spodobi ) je prav fajn gibčna. Odločim se da jo danes ne bom samo prikrito občudovala, ampak da bom stopila v akcijo..

Pokleknem pred njo in ji naprej snamem copatke.

»Ej, kaj pa je s tabo ? Kaj počneš ?«

Ne meneč se za njene proteste primem njeno stopalo. Nežno jo primem za peto, jo pobožam po nartu in pritisnem nekaj vročih poljubov na njene prstke.

»Uau, kaj te pičilo ? Take te pa ne poznam. Se je pridna punčka odločila, da bo malo bad al kaj …«

Obliznem ji prav vsak njen prstek in ji temeljito preližem njeno celotno stopalo od palca pa do pete. Nato ji sezujem še drugi copatek in ponovim proceduro tudi na njeni drugi tački. Medtem ko se igram s prstančkom na njenem srednjem prstu, se ji zazrem globoko v oči.

»Sam ne odnehaj, sam ne nehaj … če me že rajcaš potem pejt do konca … »

Odgrnem spodnji del njenega kopalnega plašča in se z jezikom sprehodim od njenega stopala, preko narta in meč, vse do njenega kolena. Tam ji pritisnem nekaj poljubov naprej na eno in potem še na drugo koleno. Nato ji nežno razprem noge. Vsako nogo dam na eno naslonjalo fotelja, tako da jo imam pred sabo povsem razprto njeno čudovito pičkico, še vso svežo in dišečo. S poljubi se počasi po notranji strani stegen približam njeni češpljici. Ne napadem je takoj … o ne. Naprej jo nekajkrat nežno ugriznem v kožo na notranji strani stegen , nato pa z jezičkom obliznem samo vršičke njenih dlačic.

»Pizda, si žleht ! Dej me že nooo, … ne me tolk mučit … če me hočeš …«

Pod njeno rit postavim blazino.

» Si že kdaj bila s punco ? «

» Mhmm, …. Valda « mi samo odgovori.

Malo jo še cvrem na počasnem ognju in jo s pihanjem po vsej dolžini njene pičke še malo rajcam. Nato pa jo nekajkrat temeljito poližem po vsej dolžini njene razpoke. Začnem pri vhodu v njeno ljubko ritko ter vlečem vse do njenega vedno bolj nabreklega ščegija. Ližem jo počasi, temeljito in z vsakim lizom prodrem malo globje v njeno mehko meso. Z vsakim novim poskusom okusim več njenih sokov. Ni prva pizda, ki sem jo polizala, vendar v tistem trenutku, po vseh fantazijah, ki sem imela o fuku z njo, se mi njen okus zdi zares božanski …

» Ooooh, dej, dej … dej še, dej še, nisem vedla da si tok pokvarjena, dej … dej …. ne nehat … »

Med mojim obdelovanjem njene pičke me s svojim stopalom nežno boža po hrbtu in zato sprva sploh ne čutim dveh močnih rok, ki se kar naenkrat znajdeta na moji riti. Ko pa ti dve roki močno zagrabiti oba moja hlebca, pa hitro dvignem glavo in se obrnem. O FAK ! Moj tip, ki nenapovedano uletel v najino stanovanje. Komaj ga zagledam, takoj vidim, da mu ni prav nič žal da naju je ujel v tako občutljivi pozi. Prav pohotno se reži in že vleče svojega nabreklega tiča ven iz hlač.

»Kar nadaljuj, kar liži jo naprej, ne se pustit motit » mi reče in mi glavo porine nazaj v cimrino mednožje.

Ni mi ravno vseeno, že večkrat sem ga zalotila kako poželjivo gleda njeno super postavco. Ampak zdaj je, kar je. Medtem ko se posvetim obdelovanju njenega ščegija, začutim kako mi v dveh hitrih potegih povleče hlače in tange do kolen. Malce mi razširi noge, da ima boljši dostop do moje pupike. Z obema rokama krepko razširi obe polovici moje male ritke in najprej enkrat, dvakrat, trikrat temeljito poliže mojo češpljo, na hitro pa se z jezičkom ustavi tudi na ozkem vhodu mojega anusa. S kazalcem malo razmaže slino okoli rinčka, nato pa s prstom prodre v mojo rito.

»Auuu, pazi malo no, …. Ne bit preveč grob … »

»Tišina. Ti jo samo liži naprej. Tehnično me v tem trenutku varaš in če si ti dobila pičko, ki si jo želela, si bom jaz malo privoščil tvojo ritkico. Zdej pa LIŽI DALJE !«

Tudi moja cimra me zagrabi za lase in mi obraz ponovno zarine v njeno vrelo pičko. Prične vedno hitreje migati z medenico in krožiti po mojem jeziku, ki lovi njenega ščegija in sramne ustnice. Hitreje ko se giblje, globje diha. Kmalu nato pa začne tudi opolzko govoriti :

»Fak, kako fajn kurbica je ta tvoja bejba … aaaah, …. aaah …. aaaaah…. Sploh nisem vedela da je taka pokvarjenka. Aaaah ….. aaaah ….. aaaaaah …. Uuuuuu , kako fajn mi jo obdeluje, uuuuuf …. Aaaah …«

Kazalec mojega tipa v moji riti zamenja njegov palec, še vedno pa mi, ta prasec, ne privošči svojega kurčona, čeprav mu že konkretno stoji in me je z njim že nekajkrat igrivo plosknil po riti.

»Tole bom pa dobro izkoristil. Ne najdeš vsak dan svoje bejbe med nogami tako hude mačke kot si ti» reče moj razrajcanec, me dvakrat ploskne po riti z dlanjo in doda :

» Ti jo dobro liže ? »

» Aaaah, ….. super je. Ti mi boš pa malo polizal moje noge …. Vem, da te to rajca, vsakič ko se na kavicah pogovarjave o vaju mi pove kolk te to rajca … dej, ….. dej…. »

Svoje stopalo, ki ga je imela prej na mojem hrbtu , pomoli pred usta mojega tipa in ta razrajcanec takoj prične z lizanjem njenih lepo negovanih prstov in podplata. Tole ji malo zamerim. Prav dobro ve, ta prasička, da so stopala njegov in tudi moj fetiš.

»Ohhh, ja, jaaaaaa, kako paše …. Te rajca, ko me takole ližeš, medtem ko istočasno fukaš tvojo punco, kaaj … ?«

Malo se ji maščujem s tem, da ji v njeno namočeno potrebnico potisnem kar dva moja prsta naenkrat. Na hitro, na grobo in brez opozorila.

»Aaaaaah, ta tvoja bejba postaja pa nesramna …. ufff ….. uvali ji ga v njeno pičko, daj, daj, …. Pofukaj jo … »

Takoj nato končno fašem njegovega kurca v pičko. Ufffff, … kako mi paše. Čeprav sem zelo drobne postave, pa je moja češpljica njegovega velikega korenjaka vedno lepo sprejela 😊. Nabija me hitro in močno. Vso dolžino tiča, do jajc, mi zabija v pizdo. Prav obožujem ta zvok njegovih jajc, ki udarjajo ob mojo rit. Poznam ga vem da ga je situacija totalno razrajcala in da ne bo zdržal dolgo, zato si pričnem tudi sama dražiti svoj klitoris. Med nabijanjem, kot vedno ko si me vzame v doggyju, si privošči še nekaj ploskov po moji zadnjici.

Nekaj časa se po najinem skupnem fletu razlegajo samo zvoki našega grupiča. Zvok jajc, ki udarjajo ob mojo rit in izredno globoki vzdihi, ki jih občasno prekinjajo kriki seksi blond mačkice, ki jo moji prstki v njeni vagini, peljejo bližje in bližje vrhuncu.

» …. Oooha, jaaaa …… Oh jaaaa ….. še malo ….. še samo …….. AAAAA …. »

Moji cimri pride – močno in glasno. Ker mi z roko še vedno stiska stiska glavo ob svojo pizdo, ob vrhuncu okušam sokove njene češpljice. Kmalu nato začutim kako se tudi moj prekomerno razrajcani tip, izprazni v mojo pičko.

» Uffff, fak, faaaaaaaak ….« kriči medtem ko čutim brizge njegove sperme v nožnici.

Ostanem le še jaz.

» Ej, pomagajta mi malo , še jaz bi končala, plizzzz …«

Moja cimra vstane iz fotelja in poklekne poleg moje ritke.

» Pusti ji ga še malo noter » pravi mojemu tipu medtem ko mu potegne njegov palec ven iz moje zadnjice. Oslini si svoj kazalec in mi ga počasi porine v mojo malo luknjico ter me začne z njim počasi a temeljito fukati.

Pofukajva jo skupaj”

Skupaj z mojim tipom ujameta skupni ritem. On, svojega upadajočega tiča še kar premika v moji pički, ona s prstkom napada mojo ritko , jaz pa si sama dražim ščegetavčka.

Cimra se nasloni bližje k meni, me s prosto roko zagrabi za lase in mi na uho šepne :

»Kako tebi to paše kaj, razvajenka ? Kako ti sede, da ga imaš v vseh luknjicah in te s tem tvojim takole fukava, kaj ? Pa tako pridna punčka zgledaš … Kdo bi si mislil, da se v tebi skriva taka fukla, … Ti packa, ti … Nisem vedela, da ga tako rada fašeš v ritko. Tole bova pa še kdaj izkoristili … «

Dober, pokvarjen dirty talk me vedno razvname, zato ob njenem seksi šepetanju še bolj intenzivno začutim prihod močnega orgazma.

» Aaaaah, ne nehat, fukita me oba, fukita ….. še mal, še mal ….

Moj zamenja svojega tiča v moji nožnici z dvema prstoma, ki mi jih naenkrat porine noter in me začne dražiti z njima. Poljublja me po mojem hrbtu, vse preko roke, vratu do mojega ušesa. Moja cimra pa mi , ob vedno močnejšem ritmu porivanja njenega kazalca v mojo rit in grizljanju ušesnega mesička, na uho vedno glasneje in glasneje šepeta umazane packarije.

» Zdej ti bo pa prišlo, …. prišlo ti bo z mojimi prstki v tvoji riti in njegovimi v pički, ….. Uf, kolk te bom še ponucala ti pička pohotna, ti … Imam kar nekaj igračk v mojem predalu, ki jih bom preizkusila na tvojih dveh luknjicah , …. Zdej pa naj ti pride, kurba mala … NAJ TI PRIDE …

Telo mi začne stresati močan orgazem. Zatulim ko me stresel kot, da bi ekspresni vlak odbrzel skozi moje telo …

… potem pa se naenkrat zbudim. Mobilni telefon na moji nočni omari zvoni kot ponorel. Pogledam, kličem me moj tip.
»Halo«
»Halo. Pa kje si ti ? A si pozabla da gremo danes ven ?
»Sori zaspala sm. Tvoj klic me je zbudu.«
»Zaspanka. Dej se hiter zrihti pa pridi do Gregorja. Tam te čakam. »
»O.K. Mal počaki da se zrihtam pa pridem«

Prekinem zvezo in še enkrat pomislim na hude mokre sanje, ki sem jih ravnokar imela. Sodeč po občutku in mokroti v mojih gatah, sem ji jo med spanjem kar konkretno zmencala in mi je med spanjem prišlo.

Ko se zrihtam, poberem svojo torbico in grem na hodnik, kjer se preobujem. Na hitro pogledam v smeri sobe moje cimre. Vrata niso povsem zaprta, njeno spodnje perilo je raztreseno po sobi, nje pa ni v sobi.

» Kje pa si ? «
» Ravno tuširam se. Kaj pa je ? «
»Ej jaz grem ven. Vzemi ključe ven iz vrat ko greš spat«
»O.K. Sej jaz grem tudi ven kasneje. A gresta do Gregorja ?«
»Da. Prideš tudi ti ?«
»Tudi, kar počakajte me tam. Se vidimo«
»Vidimo«

Odhitim nazaj v svojo sobo in si iz predala hitro vzamem moj beli vibrator ter si ga na hitro stlačim v torbico. Morda pa najdemo na žuru kakšno prosto sobo, kjer bi svojega vedno pohotnega tipa in seksi cimro prepričala v igro v troje.

“Morda, morda” si zamrmram medtem ko stopim ven skozi vrata.


Erotične zgodbe – poglej več kategorij

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 33

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!