Jasa je blizu, pa tako odmaknjena. Na dosegu roke, tako rekoč. Pa komajda resnična. Je prostorna, a intimna. Z vseh strani jo obdaja gozd, razgleda ni, samo nebo je zgoraj. Jaso kosijo le enkrat letno, v zadnjih časih je delno preorana v koruzno njivo, ki je krmišče za divjad. Nad jaso je lovska preža. S preže se ne vidi v vse kotičke jase. Včasih vidim nad jaso krožiti kanjo. Enkrat sem jo fotografiral in jo imel na ohranjevalniku zaslona. Jaso mi je nekoč pokazal L., za kar sem mu hvaležen. Verjetno on ni nikoli občeval na jasi.

Z Z. sva bila vajena seksa na različnih lokacijah v naravi, njej je to nekako poklicni prostor. Navadno je imela s seboj malico, vodo in kondome. Bila je izurjena v fuku, spremljal sem njeno zoritev. Ko je jaso prečkal nekakšen gobar, jo je misel, da naju opazuje ali da bi se pridružil, spravila čez rob. Pizdo si je brila na hecen način, samo spodaj, kot kakšna stara hipačica.

B. sem peljal na jaso nekega jesenskega večera. Vzel sem buteljko, vlaga je počasi legala na travo. Nisem jo zanimiral do seksa, kar me je malce razočaralo, čeprav sem vedel, da ni naklonjena eksperimentalnim krajem, tudi vrhunec doživlja le na točno predpisan način.

S. je dejstvo, da na jaso vodim svoje ženske bolj zabavalo kot rajcalo. Kmalu med penetracijo si je tudi tam zaželela anale, to ji z menoj zelo ustreza. Sicer ni človek narave, vendar se je brez pripomb spopadla z logistiko jase. Od ugodja ji med seksom obraz zalije rdečica. Ženska tipa Brigit Nielsen.

R.. je skladno s svojim značajem želela popolno doživetje; v košarici prinese ohlajen šampanjec in steklena pecljata kozarca. Fuk z njo je vrhunsko doživetje, kjerkoli in kakorkoli. Hitro, dolgo, nežno, grobo, v stanovanju ali wc-ju. Tudi na jasi. Fuk z njo je bil izpiljen že v mladosti, po 20 letni prekinitvi, ko se je skrajno nepotešena otresla ponesrečenega moža, je še bolj. In njeno telo je lepše in prožnejše, kot da ji čas teče nazaj. Skrajno nepredvidljiv značaj sicer. Obraz nenavadna podobnost neke manekenke.

J. strašno rada fafa, vendar nerodno poraspa z zobki, ko jo opozorim je nekako osramočena. Mlade punce smatrajo, da morajo pač obvladati. Rada penetrira, je razigrana in sproščena v mislih in idejah. Ne čutim njenega vrhunca, se trudim, a ne sprašujem. Nekoč kasneje mi potoži, da ima s tem težave in hvaležnost, da nisem silil vanjo. Clever old boy. Ko končava je že trda tema, brez zvezd in lune, tipajoče se prebijeva do ceste in avta. Ima naravnost ogromne, lepo stoječe joške. Za svoja leta in za to ero zapovedane vitkosti preveliko in celulitično rit, ki ima sicer rada spank, rad ustrežem.

U. pripeljem na sprehod po nekaj letih, odkar sva končala kratko in sladko aferico. Visoko vitko telo, polne ustnice, majhne lunaste joškice. Poljubljanje, božam ji bradavičke in se ne brani. a za kaj več zmanjka napetosti, kot da je najina zgodba za vedno končana. Z mrakom se odsprehodiva z jase.

M. pripeljem na jaso na najin prvi fuk, ker nimava kje. Soparno je in mrčes je nadležen. Nenavadno izbočena, bušmanska rit in drobne joškice. Postavi se na vse štiri in čaka. Ne doživljam kot predajanje, temveč kot pasivnost, kar me ne vzburja. Komaj spravim skupaj zadovoljivo erekcijo, tako da je vse skupaj bolj tako, opraviti je pač potrebno začeto delo. Z jase odideva na odlično pico z rukolo in prijetno klepetava, to mi ostane v lepšem spominu. Nekajkrat še seksava, je bolje, vendar vedno zeva razpoka.

Na jaso se hodijo past srne. Najpogosteje zjutraj ali zvečer. Včasih katero ustrelijo lovci.

Anan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!