Dvignem pogled in jo zagledam. Zmenila sva se, da me počaka na avtobusni postaji ob cesti. Črni fukiš škornji s peto, ozke kavbojke, oprijeta leather jakna. Bog ve če sploh ima kaj pod njo glede na to da so očitno vidne njene trde bradavičke. Ali se mi blede od vročine, ki udarja s cilindrov motorja? Še dobro, da rezervoar zakriva mojo izboklino, ki se je v trenutku nevarno povečala.

Celo večnost sva se dogovarjala, da jo peljem na en izletič z motorjem. Končno nama je uspelo uskladiti čas. »Ciao!«, jo pozdravim odločno. »Hej«, mi odgovori z neverjetno seksi glasom. »Evo čelado, skoči gor.« »Kam pa greva?« »Nekam ven iz te betonske džungle, kaj meniš?« Nasmejala se je in zajahala motor. Prijela me je okoli pasu, se nežno naslonila naprej in rekla: »Točno vem kam, v drugem semaforju zavij levo in potem samo naravnost, ti bom že povedala kje boš zavil.« Nasmejal sem se, da je vedela da se strinjam, vžgal zverino in odpeljal.

Kot bi bila ena sama oseba, sva združeno vijugala po ovinkih, brez besed, predana naravi in surovim užitkom adrenalina. Niti ne vem koliko časa je minilo, ko me potreplja po ramenu: »Tukaj boš zavil s ceste, kar tam parkiraj.« Ugasnem motor, gledam okoli, nikjer nič, samo drevesa, cesta, zvok kobilic in nevem-še-kakšnih žuželk.

»Pridi, tu dol greva.« In res se je tam med drevesi skrivala ozka pot. Sledim ji, zagledan v njene dolge noge, napeto ritko. Bemti je pofukljiva tale Jasmina.

Po približno sto metrih prideva do majhnega tolmuna. Nikjer nobenega, samo čist studenec, moja jebeno dobra sopotnica in jaz. »No, se greva ohladit?«, me nagajivo vprašal. »Nimam kopalk«, ji odvrnem. »Kdo jih pa rabi?«, se mi nasmeje. Odpne si jakno, spodaj bela majčka brez rokavov, brez modrčka. Dovolj prosojna, da opazim lepe bradavičke, ki krasijo majhne, čvrste prsi. Sleče jakno, sledijo škornji. Z napol trdim kurcem gledam kako si odpenja zadrgo na kavbojkah. »A boš samo stal in gledal?« Da ne izpadem bedno, začnem proces odstranjanja oblačil še sam… Ravno odstranim drugo nogavico, ko zaslišim pljusk. Prasička je že v vodi.

Na videz samozavestno slečem še boksarce in skočim za njo. »Hej, pa ti maš gor hlačke?«, ugotovim razočarano. Ona pa se mi samo nagajivo smeji. »Ok, naj ti bo.« Obrne se proti robu tolmuna, se sprehodi po kamenčkih in usede na obrežje. Svoje velike, modre uči usmeri v moje, si oblizne ustnice in s prsti potuje do črnih bombažnih brazilk. Prime jih za robove in začne počasi vleči proti gležnjem. Z vsakim milimetrom je moj kurac bolj trd.
Oči se mi vkopljejo v Venerin griček popolne oblike, nad njim pa kot cesta v nebesa sveže urejena črtica temnih dlačic.

»Poliži me!«, zahteva.

Brez pomisleka stopim bližje in se spustim med njene noge. Najprej nežno okusim sok njene pohotnice, poližem ščegetavček ter sledim reki pičkinega soka, ki neusmiljeno teče skozi to čudovito pizdo. Njeno intenzivnejše stokanje napoveduje vrhunec. Kratka tišina. »Jaaaaaahh!«

Pustim jo nekaj trenutkov da se umiri, ko me prime za kurac in ga vzame v usta. Kot bi bila neizmerno hvaležna za moje prejšnje dejanje, preliže vsak milimeter tiča in se hkrati igra z jajci. Po vsem rajcu ne bi rabil veliko, da bi jo zalil z vročo spermo, vendar hočem občutiti njeno lepo pičko. Vzamem svojo jakno in jo razgrnem na tla. Jasmina se postavi na vse štiri in mi ponudi svojo mastno pizdico. Z glavico najprej nekajkrat podrgnem po njenem ščegetavčku, ko prasička postane ukazovalna: »Pofukaj me, takoj!«

Počasi ga vtaknem v premočeno luknjico in »oooh jaaa, pofukaj me!« Potrebnica si zasluži udarec po riti. Dvakrat jo kresnem in ji ga zabijem do konca. Obrne glavo, me pogleda z besno pohotnim izrazom in narekuje ritem: »Še, še, ah, aa..« Spet začutim da je izstrelek skoraj že aktiviran, zato vzamem tiča ven da preprečim izliv, vstanem, jo dvignem in si jo zopet nabijem na kurca. Ugriznem jo v ustnice in kresnem po riti. Očitno to pizdico rajca, saj je njeno stokanje vedno glasnejše. Nabijam jo na tiča kolikor močno lahko in kmalu začutim kako njene noge trznejo in trdega kurca objame potešena pička. Zaližem jo in jo počasi spustim na tla. Jasmina poklekne, vzame kurca v usta, ga drka in sesa. Ko pogledam dol in zagledam njene pohotne modre oči, kako prosijo da jo zalijem z vročim sokom, ne morem več zadrževat. Spustim spermo v njena pohotna usta. Potrebnica mi ga še malo podrka in posesa do zadnje kapljice.

Zadovoljno se oblizne, vstane, obleče jeans na golo kožo, me pogleda in reče: »Pridi, greva k meni, mislim da se pripravlja na nevihto.«

 

E.D.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!