Spomnim se tistega poznega poletnega večera, že veliko let nazaj. S sošolci smo bili na maturantskem izletu. Tudi mi nismo izstopali od povprečja, bili smo kar naprej pijani. Danes mi je mogoče malo žal, da nisem dala več poudarka na opazovanje tamkajšnjih krajev, a takrat me to pač ni zanimalo. Kdo bi mi zameril.  Torej. Bil je že pozen večer na plaži. Eni bolj, drugi manj pijani a vsi dovolj pametni, da smo se znali sporazumevati v vseh tujih jezikih. Med (verjetno zelo pametno debato) s enim od sošolcev prihitita mimo dve sošolki. Opisovati začneta enega od fantov, ki sta ga spoznali tisti večer. Baje, da je bil zelo čeden in zabaven. Italijan. Eh, kako bi lahko bili Italijani čedni in sploh zabavni. Pred očmi sem si narisala klasičnega Italijana: črne in polizane lase nazaj, veliko in glasno govori (in bolj malo pove), velik egotrip in zna verjetno le besedo ali dve angleško. S takšnimi,  se mi res ni ljubilo ubadati v mojem (takrat) najbolj norem tednu življenja. Najstniško navdušeno sta odhiteli nazaj, jaz pa se pri svoji “intelektualni debati” nisem pustila kaj dosti motiti.

Večer za tem je potekal približno podobno. Bili smo carji, glasno smo peli, si izpovedovali ljubezen ali pa nenaklonjenost, kakor je naneslo. Ta večer sta ga pripeljali zraven. Uuuu madona. Definitivno je bil vse drugo kot “klasičen” Italijan. Visok, športne postave z daljšimi rjavimi lasmi in čudovitim nasmeškom. Debelo sem pogledala in se za hip vprašala, ali je ta tip dejansko res tako lep kot se zdi, ali so se mi merila zaradi zaužitega alkohola že spustila. Ne bi bilo prvič. Med mojim notranjim monologom in verjetno bebavim zijanjem je pristopil k meni in me ogovoril. Ne samo, da je bil lep, res je bil tudi zabaven – in znal je angleško. Ne spomnim se več kaj sva se pogovarjala, a ni minilo veliko časa, ko me je vprašal, če greva na sprehod po plaži. Šla sva in že po nekaj metrih sem začutila njegovo roko na meni. Z njo je počasi drsel čez hrbet preko moje zadnjice in jo narahlo stisnil. Z vsakim potegom je šel nižje in začutila sem, kako se v moji pički nabira meni znana napetost. Divje mi je začela utripati in spuščati sladke sokove. Tako zelo me je narajcal, da sem ga najprej vulgarno zalizala, nato pa potegnila na prvi ležalnik, ki je bil v bližini.

Začela sem ga otipavati in njegovo telo je bilo točno tako, kot sem si ga predstavljala. Napeto, športno, za pofukat. Soj oddaljenih luči mu je padal na to krasno izklesano telo. Pa do njegovega kurca še prišla nisem. Ko mi je po nekoliko nerodnem odpiranju zadrge končno uspelo (jebeš pa te italijanske firme in njihove posebnosti) sem ga zagledala. Velik, trd, lep kurac. V soju tistih luči je izgledal naravnost fascinantno in zdelo se mi je, da se mi bo naravnost zmešalo. Zagrabila sem ga, polizala od spodaj navzgor in ga začela vleči. Najprej počasi, potem malo hitreje in ko sem ugotovila, da mu je začelo resnično ugajati, sem tempo spet malo upočasnila. Takrat je bil on tisti, ki me je zagrabil in me obrnil na hrbet. Prste mi je potisnil globoko v mojo pohotno pičko in mislila sem, da bom eksplodirala. Veter je začel narahlo pihljati čez najini vroči telesi in ravnokar sva bila na tem, da vdane svoj fascinanten kurac vame, ko je prišel varnostnik. Obsvetil naju je s svetilko in se začel na glas smejati. No, verjetno bi se tudi jaz, če bi ugledala takšen prizor. Postalo nama je nerodno in hitro sva se začela oblačiti. Sedaj smo se smejali vsi trije.

Odpravila sva se nazaj proti cesti. Ura je bila že zgodnja in samo nekaj ur nas je ločilo do našega odhoda. Spregovorila sva nekaj besed o tem, da je res škoda, ker se nisva spoznala že prejšnji večer, in ugotovila, da nima nihče od naju pri roki nobenega pisala, da bi si lahko izmenjala maile. Po kakšni minuti sva ugotovila, da je to dejanje popolnoma odveč, saj se tako ali tako ne bova nikoli več videla. Zato sem se na moč trudila, da bi ga fotografirala s svojimi očmi. Po delčkih. Da bi si ga čim bolje zapomnila. Zapomnila to noč in ta obraz. Poljubila sva se in se poslovila.

Še danes ga vidim, kako stoji pod tisto svetilko s svojim očarljivim nasmeškom.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!