Koliko časa me še loči od tebe in tvojih dotikov. Že samo, ko pomislim na tvoje dlani, kako se počasi sprehajajo po mojem razgretem telesu, čutim, kako se mi prebuja telo, kako čutim še večje poželenje po tebi, tvojem telesu, po tvojem dihu, ki ga čutim najprej na svojem vratu in kako se tvoj dih počasi spušča nižje in nižje in kako se tvoje ustnice dotaknejo mojega telesa, ko se mi telo zatrese od tega norega občutka. In ko me slišiš, kako globoko zajamem sapo, ko vidiš, moje nabrekle bradavičke, ki si noro želijo tvojega jezička in vlažnih ustnic in kako se boš z jezičkom poigral z mojimi prsmi, takrat se ti sladko nasmeji, ker veš, da si te želim … na sebi … v sebi … v vsej tvoji veličini.

Tvoje ustnice potujejo po mojem vratu, počasi … do ustnic. Tvoje roke božajo moje prsi in polzijo po mojem telesu, jaz pa čutim na sebi tvoje telo in tvojega trdega korenjaka, ki ga pritiskaš ob mene. Zaradi tega si te še bolj noro želim. In bolj, ko ga čutim, kako postaja trd in vse večji in večji, si ga želim objeti s svojimi ustnicami. In tisti trenutek se odločim, da bom storila točno to.

Osvobodim se iz najinega položaja. Sedaj ti ležiš na hrbtu in čutiš, kako se moje nabrekle bradavičke najprej dotaknejo tvojega telesa. Samo nekaj trenutkov za tem začutiš moje mehke prsi na sebi, kako se stiskajo ob tvoje razgreto telo in moje dlani se najprej sprehajajo po tvojem vratu in počasi polzijo čez prsi, čez trebuh, mimo tvojega premoženja, po notranji strani stegen in po isti poti spet nazaj … in spet … in spet … počasi gor … in počasi dol … vse dokler ne slišim, kako vedno bolj globoko zajemaš sapo. In ko te vidim, kako uživaš ob mojih dotikih, si te še bolj želim, zato si dobro naoljim roke in začnem masirati tvoj mošnjiček in vse okoli njega.

Čutiš kako ti paše? Kako te toplota preplavlja po telesu in zato z največjim veseljem svoje vlažne ustnice približam tvojemu trdemu korenjaku in ga samo bežno obližem z jezičkom, ravno toliko, da se ti strese telo. Nasmeji se mi. Zato še z večjim veseljem poližem celega korenjaka, od vrha glavice počasi ližem vse nižje in nižje … do korena … in nazaj. Ližem ga kot svoj najljubši sladoled in tebi to noro paše in ker želim, da še bolj uživaš ob mojih dotikih, ga objamem z dlanmi in si z njimi pomagam. Drsim gor … in dol … gor … in dol … najprej počasi … z občutkom … in moji prijemi postajajo vedno bol močni … in čutiš kako se moje navlažene ustnice dotaknejo tvoje glavice in spolzijo po tvojem velikem, nabreklem korenjaku. Vse nižje in nižje, dokler ga nimam celega v svojih ustih. V vsej tvoji veličini … in kako je dober! Najraje ga nebi nikoli dala iz ust, ko bi vedel kako uživam, ko ga imam v ustih in ko čutim, kako utripa na mojem jezičku. In ko vidim kako uživaš, si zaželim, da bi ga tudi jaz čutila … v sebi … zato se z ustnicami počasi premikam proti tvojim ušesom …  in ti šepnem na uho …”Želim si te …”

Ampak predno ti uspem povedati, kaj si želim, tvojega trdega korenjaka približam svoji vlažni muci, ki te že nestrpno čaka in si te želi čutiti v sebi, zato se počasi spuščam po tvojem velikem nabreklem korenjaku. In ko ga vedno bolj čutim v sebi, ko me v celo zapolni in ko me slišiš in vidiš kako uživam na tebi. Nekaj trenutkov kar nepremično samo obsedim na tebi. A me čutiš tako kot jaz čutim tebe? Zato malo zazibam z boki. Ne znam ti z besedami opisati, kako noro te je čutiti in ko že misliš, da sem pozabila povedati, kaj si želim, se ti ponovno približam z ustnicami in ti šepnem. “Želim si, da me z rokami močno udariš po moji ritki. Še in še in med tem se igraš z mojimi prsmi. Jih ližeš in stiskaš in grizljaš … in ga počasi porivaš v mene in iz mene. Počasi, da te čutim, kako greš ven in not … in spet ven in not … ven, not … in veš kaj ti potem šepnem na uho?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!