V mojem skritem življenju je samo On. On za katerega vem samo jaz, Gospodar mojih orgazmov.

Na prvi pogled sem povsem običajna gospa. Nekaj let po štiridesetem, žena, mati, gospodinja. Imam zelo solidno službo, lahko bi rekli, da mi nič ne manjka. Pa vendar ni tako. Dolgo sem se sprenevedala sama pred sabo, čeprav sem dobro vedela kaj mi manjka. V meni se skrivajo globoka čustva, strast, pohota, perverznost in nepopisna želja, da bi to lahko izživela z nekom, z nekom ki čuti kot jaz. Taka sem – polnokrvna škorpijonka.

In potem sem ga spoznala. Na spletu. Iz radovednosti sem malo pobrskala na pravem mestu. Hitro sva se našla in si napisala nekaj besed. Že v najinih prvih stavkih je bilo čutiti tisto prijetno napetost, željo in nagon. Kmalu sva se dobila. Že, ko me je prvič prijel za roko sem začutila tisto posebno energijo. Pritegnil me je. Še zdaj ne vem kako se je lahko tako hitro zgodilo, sama nase sem bila jezna, pa vendar je  bilo že prepozno. Klobčič se je začel odvijati in hkrati zapletati.

Že na prvem zmenku se nisva mogla zadržati, v njegovem avtu sva se prvič poljubila. Cela usta mi je napolnil s svojim jezikom in me raziskoval. Nisem navajena takih strastnih poljubov. Toda v trenutku sem mu sledila, vrnila sem mu poljub in zraven predla. Nežno sem mu grizljala ustnice in se zagledala v njegove lepe sive oči. Muc. Postal je moj muc. S pohotnim, zahtevnim jezikom mi je drsel po vratu, vzdihovala sem od ugodja. Moja muca pa se je navlažila in postala popolnoma raznežena, potrebna mala pošast.

Naslednjič sva spet pristala v njegovem avtu in se strastno poljubljala. Jaz pa sem hotela še več. Kot po naključju sem z roko zašla med njegove noge. Začutila sem njegovega kurca, ki se je ponosno bočil v hlačah.

Pomislila sem: »Kakšnega ima, če me bo s tem pofukal bom umrla«. Nežno sem z roko zdrsela čezenj, potem pa sem ga grobo zagrabila. No zdaj pa je predel moj muc.

Povabila sem ga na zadnji sedež njegovega velikega avta. Presenečeno me je gledal pa vseeno ubogal. Morala sem ga videti. Nič več mi ni bilo nerodno, vsa morala me je zapustila v trenutku. Odpela sem mu pas in mu potegnila kavbojke dol. In potem se je njegov ponos zasvetil pred mano.

»O fak«, sem pomislila. »Poglej to!«

Nežno sem ga prijela in ga pobožala, zdrsela čez glavico pa spet nazaj. Nagnila sem se naprej in se ga dotaknila z ustnicami. Mmmm! Kako rada to naredim. Vzamem v usta velikega, ponosnega kurca. Potisnila sem ga globoko, res globoko v grlo. Muc pa je predel, mešalo se mu je od ugodja. Jaz pa sem nadaljevala, vse sem naredila prav, ker sem kmalu začutila, da mu bo prišlo. Komaj mi je tudi sam napovedal svoj orgazem se je njegova topla sperma razlila v moja usta.

»Jaaa! Napolni mi usta!«

Nežno sem posesala še zadnje kapljice sperme z glavice in triumfalno pogoltnila vse kar je brizgnil vame. Zagledala sem se vanj, bil je zadovoljen in jaz zadovoljna. Ni lepšega prizora  kot videti od orgazma blaženega moškega.

Najino vsakodnevno rajcanje po telefonu in spletu se je nadaljevalo. Pisala sem mu neverjetne svinjarije in on meni nazaj. Poklicala sem ga po telefonu, ko je bil v službi in mu brala iz erotičnih knjig ali pa si z roko zašla med noge in si pripravila odličen orgazem, on pa je na drugi strani poslušal moje vzdihe in krike.

Seveda sva se kmalu dogovorila za »resen« zmenek. Bil je prijeten večer, po stanovanju so gorele svečke, čakala sem ga vsa dišeča in vznemirjena. Nisem si mogla kaj, da si nebi ves čas predstavljala kako bo prodrl vame in čutila sem kako med nogami postajam vedno bolj vlažna. In potem je prišel. Odprla sem mu in vstopil je v temen hodnik. Komaj sem zaprla vrata že sem  v ustih čutila njegov raziskujoč jezik. Muc je večji od mene zato sem se morala precej potruditi, da sem mu lahko dobro ponudila svoja usta. Všeč so mi veliki, močni moški. In muc je točno tak. Med poljubom me je grobo zagrabil med noge, da sem kar kriknila in si prste utopil v moji sočni, dišeči breskvici. Jaz pa sem ves čas mislila samo na to, da ga bom danes končno dobila. Njegovega kurca. Da ga bom končno začutila v sebi. Po vseh tistih pogovorih in pisanju me bo končno napolnil z njim, ki sem se ga tako veselila.

V sobi je bilo ravno dovolj svetlo, da sem si ga lahko dobro ogledala. Neverjetno privlačen, res fukiš moški je. Pred njim sem stala v rdeči spalni srajčki z ozkimi naramnicami in drhtela po celem telesu. Nisva se več poljubljala. Gledala sva se. Samo za trenutek nisva počela nič. Potem pa me je nežno pomaknil proti veliki postelji, ki je s svojo belino kar vabila med rjuhe. Ker je še naprej vztrajal sem se najprej usedla nato pa me je nežno potisnil na vzglavnik. Klečal je na kolenih in si me ogledoval. Z roko mi je zdrsel po stegnih in jih široko razmaknil. Moja vlažna, sočna muca se mu je ponujala. V sobi je bilo dovolj svetlo, da je videl kako se mu vsa mokra in utripajoča ponuja . In potem me je pokril s svojim telesom. Kar naenkrat. Nič se ni ustavil pri mojih prsih in ni me poljubljal po vratu. Hotel me je pofukat. Takoj. Nastavil ga je točno tja kamor sem želela. Začutila sem njegovo  glavico, ki me je začela nežno širiti in potem je prodrl vame. Čutila sem vsak njegov centimeter, ki se je pogrezal vame. Gledala sem ga v oči. Hotela sem videti njegov pogled v trenutku, ko me bo vzel.

Rekla sem mu: »Pofukaj me, ja, pofukaj me!«

Umirala sem pod njim, še preden mi ga je do konca zarinil. Kriknila sem od ugodja, to pa ga je spodbudilo, da je nežno sunil. In spet in spet je prodiral vame. Ni bil več tako nežen, jemal me je s strastjo moškega, ki je dolgo tajil svojo strast. Njegovo telo je pritiskalo name s tisto prijetno težo, ki jo ženske tako rade občutimo. Popolnoma sem se mu predala. Gotovo je začutil, da ne drhtim več in da sem se popolnoma sprostila.  Moji vzdihi in kriki so postajali vedno glasnejši. Napolnil me je tisti prijeten, topel občutek, ki  ga že tako dolgo nisem čutila. Začela sem se ritmično premikati z njim, lovila sem sapo, on pa me je zagrabil za dlani in mi jih prikoval na vzglavnik. Čutila sem, da se tudi njemu približuje val orgazma in ko se mi je stemnilo pred očmi in me je orgazem povsem posrkal vase je tudi on zadnjič sunil vame in njegova sperma je brizgnila vame. Moja muca je bila  polna njegovega kurca, ki se je kopal v lastni spermi. Omahnil je name. In za trenutek ničesar ni bilo. Popolno pozabljenje. Samo midva mrtva od orgazma, ki naju je oživil. In spet sva čutila življenje.

Tisto noč sem se odločila. Muc, ti boš gospodar mojih orgazmov.

 

škorpijonka

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!