Ležala sta na postelji in počasi prihajala k sebi. Fuk je bil noro dober, kar niti ni bilo presenetljivo. Dvignila je glavo z njegovih prsi, ga ugriznila v ustnico in dahnila: ‘A bova …?’
Pogledal jo je izpod čela in se zarežal.
‘Ti to misliš resno, m?’
‘Oh, seveda mislim resno, a se ti zdi da sem se šalila!?’
Poljubila ga je in vstala. Na mizo je začela zlagati različne stekleničke in ostale predmete, ki jih bo predvidoma potrebovala. Malce zmedeno je pogledovala v navodila in si nato razsortirala stekleničke.
‘Aha, tile dve gresta skupaj, ti dve pa skupaj.’
Zahihitala se je, ko se je usedel poleg nje in jo ugriznil v ramo.
‘Ti si čisto nora, upam da se zavedaš tega!’
‘Seveda se, sem mislila, da se ti tudi!’ se je namuznila in se sklonila k njemu po poljub.
‘Delati bova morala hitro, joj, sploh ne vem kako naj se lotim.’
Pogled ji je ušel v njegovo mednožje. Kurca je imel povsem trdega, glavica se je vlažno lesketala. Pobožala ga je po prsih in ga narahlo potisnila nazaj.
‘Lepo pridno leži,’ mu je rekla in segla na mizo po kondom.
Strgala je zavojček in pokleknila med njegove noge, ki so mu visele čez rob postelje. Izvlekla je kondom, v roko je vzela kurca, šla s palcem čez mastno glavico in mrmrala: ‘Mmmh, moj lepotec …’
Pričela je natikati kondom, pa ni in ni šlo.
‘Fak no!’ je zaklela. ‘Prekleto sranje, narobe sem ga dala gor!’
Segla je po nov zavojček.
‘Daj sam, meni tole ne gre …’ je rekla z nasmeškom.
Dvignil se je in ko je že hotel natakniti zoprno gumico, je skoraj panično zavpila: ‘Počakaj!’
Kar zdrznil se je in jo začudeno pogledal. Ona pa se je že sklanjala nad kurca in mrmrala: ‘Pol ure ne bo uporaben, malo naj si ga še privoščim.
Obliznila je glavico, jo vzela v usta, on se je zleknil nazaj in se režal.
‘Katera nora babnca si ti …’
Narahlo ga je ugriznila v kurca, da je čutila kako je trznil, nato je nadaljevala z lizanjem in sesanjem, z roko pa ga je nežno drkala. Kar naenkrat se je dvignil, jo prijel pod brado in ji snel glavo s kurca.
‘Mmh, nehaj no, kaj delaš …’ je zamomljala.
‘Dovolj bo, prenehaj!’ je zasoplo rekel.
‘Oh, nočem!’ se je uprla in kar hlastnila po kurcu.
Zgrabil jo je za čeljust in bevsknil: ’Nehaj! Bi rada, da mi pride, pol boš pa javkala, ko bo treba čakat!?’
Zavzdihnila je in se dvignila, on pa je nataknil kondom in se počil nazaj na hrbet.
‘Ok, pa dajva.’ je rekla, vzela posodo in vanjo zlila vsebino iz prve, nato še iz druge stekleničke.
Hitela je mešati z leseno lopatko, zaskrbljeno je ugotavljala, da je vse skupaj nekam redko, vendar je zmes med mešanjem postajala vedno gostejša in je dobivala modrikast odtenek. Ko se ji je zdelo, da je dovolj premešano, je vzela ploščat čopič in začela z mešanico premazovati kurca. Nanesla je en sloj in nato hitro še enega, prav tako na predel ob korenu kurca, tam je naredila debelejši rob in ga pogladila s prstom. Povsem je bila zatopljena v delo, ves čas si je grizla spodnjo ustnico in kritično opazovala, če bo v redu. Silikonski kavčuk je bil sicer namenjen za izdelavo modelov za vlivanje čokolade, tako da ni bil oporečen,vendar jo je skrbelo, da bi kaj zašlo v luknjico, zato sta raje uporabila kondom.
V navodilih pa, žal, ni nič pisalo o izdelavi odlitka kurca.
“>Odložila je čopič in prasnila v smeh.
‘Ojej, poglej to, revež moj ubogi …’
Dvignil je glavo in siknil: ‘Ne reži se, mi bo še padel!’
Ni ji ušlo, da je tudi njega sililo na smeh ob pogledu na kurca, oblečenega v modrikast plašček.
Sedla mu je na prsi, malo pomigala z ritjo sem in tja, da je na koži začutil mokroto njene pičke. ‘Zdaj ti mora pol ure pridno stati!’ je rekla.
‘Bo šlo?’ ga je nagajivo vprašala in mu potisnila pičko pod nos.
‘Za vsak slučaj … pa da čas hitreje mine …’ je šepnila, on pa jo je že zagrabil za rit in se ji zalizal v popolnoma premočeno in vročo pičko. Gnetel in mečkal in ji je ritnice, ji vtikal jezik v špranjico, sesal in oblizoval ščegija, da jo je kar zvijalo, oba sta sopla in vzdihovala in ko ji je prišlo, ji je zaril prste v ritnici, da jo je obdržal na obrazu, omahnila je naprej, on pa jo je nežno dvignil in jo prevalil poleg sebe.
‘Če me boš zadušila, ne bo nič s tvojim projektom.’

Ležala je ob njem, z eno roko med stegni, z drugo ga je božala po glavi. ‘Misliš da je že?’ je vprašala. Dvignila sta se in si ogledovala modrikasto čudo med njegovimi nogami. ‘Fak, kako ti stoji!’ se je zahihitala.
‘Te rajca tole, m? Čudak en …’ ga je dražila.
‘Tih bod!’ je zasikal in jo tlesknil po riti.
Potipala je kurca, snov na njem je bila suha, gladka na otip, poskusila je odluščiti rob, čist lepo je šlo. Stvar je bila sicer elastična in raztegljiva, vendar se je bala, da bi se strgala, zato jo je snemala počasi in previdno. Odluščila je kalup z njegovega kurca, s kondomom vred, rob kondoma se je sprijel z maso, zato ga je z nohtom previdno izpraskala in izvlekla.
‘Voila!’ mu je pomahala z modelčkom pred nosom in se nasmejala. Ogledala sta si to čudo, videti je bilo natančno, lepo je bil viden obris glavice in oblika kurca.
Vzela je štiri ploščate palčke, z zarezami na eni strani, zareze je staknila skupaj, eno v drugo, vmes pomerila na modelčku in sestavila kvadrat. Vanj je vtaknila modelček, robove zatlačila v zareze in vse skupaj postavila v velik steklen vrč, tako da so se palčke usedle na rob vrča, model pa je prosto visel v posodo. Nato je v skodeli zmešala vsebino iz preostalih dveh stekleničk, ta masa je bila gostejša in nekako motno prozorna. Dobro premešano je vlila v modelček, previdno, skrbelo jo je da bi se snel, vendar je bil dobro pričvrščen, zato ga je do konca napolnila, ga malce dvignila iz vrča, da je lahko s prsti malo pognetla odlitek, da bi masa res dobro napolnila modelček, nato ga je previdno položila nazaj v vrč in zadovoljno rekla: ‘Tako! Zdaj imava pa dve uri časa.’
Odšla sta v kopalnico, nad umivalnikom mu je nežno umila kurca z milom in toplo vodo in se nasmihala, ko je rasel pod njenimi prsti. Čeprav ni bilo več potrebno, je nadaljevala z miljenem in spiranjem, ko jo je kar naenkrat zagrabil, jo prislonil ob rob kadi in ji ga v enem sunku zabil v pičko, da je zaječala. Grabil jo je za boke in divje, ponorelo suval vanjo in ji medtem renčal v uho: ‘Prasica! Kaj mi delaš … mmmhhh … komaj sem se zadržal, da te nisem pofukal kar s tistim silikonom na kurcu!’
Vzdihovala je in stokala, mešala z ritjo na njegovem kurcu, medtem, ko je nabijal vanjo, ji sopel v uho in jo grizel po vratu. Orgazem je bil dih jemajoč, omahnila je naprej, držeč se za rob kadi, noge so ji klecnile, on pa je izpustil skoraj živalski krik, medtem ko je brizgal toplo seme v njeno pičko.
Nekaj časa sta mirovala v tem položaju, čutila je da mu kurac plahni in leze iz njene pičke, zato se je snela in obrnila. Pogladila ga je po bradi, oči so ji žarele, na licih ji je počivala rahla rdečica.
‘Oh, kako imam jaz tebe rada …’ mu je dahnila in ga poljubila. Privil jo je k sebi in jo pobožal pa riti.
Vrnila sta se v sobo, se zleknila na posteljo, odprla sta si vsak svoje pivo, prižgala cigareti. Počasi sta srkala iz pločevink, puhala dim pod strop, se pogovarjala, smejala in pogledovala proti vrču, v katerem je visel moder kurac.
Ideja se ji je porodila najprej kot šala, ko se je navduševala nad njegovim kurcem, ni in ni se mogla načuditi, kako je lahko tako lep, s popolno glavico, res prekrasen. V smehu je dejala, da bi imela odlitek tega čudovitega primerka, ta ideja ji kar ni šla iz glave, zato je iz radovednosti prebrskala splet in ugotovila, da vsa stvar sploh ni neizvedljiva.
Nabavila je vse potrebno in mu potem omenila, smejal se je kot nor in ji dejal da je čisto prismuknjena.
Ko sta ugasnila cigareti in odložila pločevinki na mizo, se je privila k njemu, božala sta se in poljubljala, nič ni skrivala navdušenja, ko se mu je kurac spet v trenutku napolnil, prijela ga je v roko, ga gladila, s prsti drsela po njem in si ga ponesla v usta. Gnetla mu je nežna, gladka jajca, ga božajoče praskala po stegnih, medtem ko je fafala, oblizovala, sesala in požirala to fantastično batino. Z boki je narahlo suval navzgor, prste ji je zapletel v lase in jo potiskal na kurca, vedno bolj je sopel, vzdihoval, glavo je usločil nazaj, zastokal in ustrelil v njena topla usta. Pazila je, da ji ni ušla niti kapljica, ko je požirala njegovo spermo. Potegnil jo je k sebi, gledal jo je s steklenim pogledom, zalizala sta se, segel je po njeni pički, jo pobožal, razklenila je nogi, on pa ji je zasadil tri prste, sesal njen jezik in ji grizljal ustnice. Nato se je odlepil od njenih ust, se namestil med njena stegna, ji s prsti razprl čisto premočeno pičko, podrgnil s kazalcem ščegija in ga najprej samo ošvrknil z jezikom, nato pa se prisesal nanj, da je kar trzala pod njim. Kako dobro je to počel!
Vedno, ko ji je lizal pičko, ji je prihajalo in prihajalo, ukleščil jo je podse in ji ni dal dihati, še sam je skoraj pozabil dihati, dokler ga ni milo prosila, naj za vraga že neha, drugače bo omedlela pod njim.
Ko se je končno uspel odtrgati izmed njenih beder, ji ni pustil niti sekundo predaha, sunkovito jo je obrnil na trebuh, podenj ji je zatlačil vzglavnik, ji razmaknil nogi in ji vtaknil kurca. Najprej počasi, po milimeter je prodiral vanjo, da se ji je mešalo, zgrabil jo je za zapestji, ji tiščal roke ob posteljo in pospeševal ritem, vbodi so postajali vedno bolj siloviti, vedno hitrejši, dokler je ni fukal kot poblaznel manijak.
Prišlo ji je in nato še enkrat, zgledalo je, kot da sploh ne bo odnehal, ko je zaječal nad njo in nato omahnil poleg nje, ves omotičen od silovitega orgazma.
Čas jima je hitro mineval, malo sta pila, malo kadila in fukala kot obsedena. Ko sta zopet ležala drug ob drugem, vsa zadihana in prepotena, sta ob pogledu na uro ugotovila, da bi njuna umetnina lahko bila gotova.
Kar skočila je pokonci, dvignila modelček iz vrča in ga pretipala. Pod prsti je občutila čvrsto in prožno maso. Zahihitala se je, snela palčke in začela luščiti model z odlitka.
V rokah ji je ostal belkasto prozoren, zelo dober odlitek tako oboževanega kurca. Prelagala ga je iz roke v roko, ga stiskala, mečkala, prepogibala, se trapasto hihitala in mu z njim pomahala pred nosom.
‘Poglej, krasno je uspel! Luštna igračka bo tole!’
Vzel ji ga je iz rok, si ga ogledal z vseh strani, nato pa iznenada planil po njej, jo prijel pod koleni in potegnil naprej, da se je, vsa presenečena, zvrnila na hrbet, zalizal se ji je v pičko, se odmaknil in na ustje pičke nastavil glavico nadomestka.
‘Enkrat si rekla, da škoda da ti ne morem lizati pičke, medtem ko imaš v sebi mojega kurca. No, tole bo najboljši približek!’
Gledal je, kako je silikonski kurac izginjal v njeni premočeni pički. Potisnil je celega vanjo, ga izvlekel in ji ga spet zarinil. Nato se je sklonil naprej, ji med zobe ujel ščegija in se sprehajal po njem z jezikom. Vsa drhteča je ječala pod njim in momljala: ‘Oo fak, o fak, kako je to dobro … mmm. Ja, ooo ja, ne nehaj …
Vedno bolj divje je suval vanjo, s prosto roko je razprl pičko in potegnil nazaj kožo nad ščegijem in ga razgalil, vsega nabreklega. Vedel je, da je tako še bolj občutljiv in odločil se je, da tokrat ne bo milosti. Jezika sploh ni umaknil z njega, neusmiljeno ga je obdeloval in jo obenem divje fukal, kurac mu je ves masten drsel iz rok. Ko ji je prišlo, se ji je telo zvilo v krču, oprla se je na stopala in privzdignila boke, se poskušala odmakniti in s prsti grabila po posteljnini.
Roko ji je položil na trebuh in jo potisnil navzdol, trdo jo je držal in nadaljeval s svojim početjem, prekinil je ravno toliko, da se je obrnil in ji pred usta nastavil kurca, zagrabila ga je z roko in hlastnila po njem, oblizovala glavico, ga fafala, stokala, sopla in se zvijala pod njim. Ko ji je spet prišlo, ga je izpustila iz ust, da ne bi nehote vanj zasadila zob, oklenila se ga je s prsti in ko se ji je telo umirilo, ga je začela drkati. Ponesla si ga je nazaj v usta, nagnila je glavo nazaj, on pa je suval v njena topla usta in se tokrat precej nežno sprehajal z jezikom po njeni premočenki, igračko pa je pustil, da je mirovala v njeni pički. Ko je začutil, da mu bo prišlo, se je dvignil, izvlekel kurca iz njenih ust, ji pokleknil za glavo in zdrkal na njen obraz. Špricnil ji je po licih, ustnicah, bradi, nekaj celo po prsih in se zraven režal kot zmešan.
Obliznila si je ustnice, on pa se je ulegel poleg nje, segel po robec in jo obrisal po obrazu. Kapljice z njenih prsi je polizal in je pritisnil poljub na ustnice.
Nato ji je segel med noge in izvlekel igračko. Stisnil je kurca v dlan in jo vprašal, če ji je bilo všeč.
‘Mmh, seveda mi je bilo …’
‘Tole bom jaz odnesel, ne vem če ti bi ga pustil, mene potem sploh ne boš potrebovala.’
‘Norček,’ je rekla in ga poljubila.
‘Saj je dobra kopija, nič ne rečem, samo do originala mu še velikoooo manjka!’
Ogledoval si je tega kurca, ki se je vlažno svetlikal od njenih sokov, se ji hudomušno nasmehnil in obliznil glavico.
‘Mmmm, maš dobro pičko …’
Namuznila se je, položila dlan na njegovo roko, s prsti pobožala silikon in potisnila glavico ob njegova usta.
‘Zadnjič si rekel, da se ti je sanjalo, da sem imela kurca in si mi ga pofafal. In to dobro! No, tole bo najboljši približek!’
Zasmejal se je, ona pa je z glavico zaokrožila po njegovih ustnicah, dokler je ni obliznil, obkrožil z jezikom in ga vzel v usta. Pobožala ga je po licu in mu nežno tiščala batino v usta. Nato je odmaknil glavo in se zarežal.
‘Fak, katera prasica si!’
‘Jaz sem prasica!? je narejeno ogorčeno odvrnila in pogledovala proti njegovemu mednožju. ‘Komu pa kurac stoji,m? M?’
Stisnil jo je k sebi in ji zarenčal v uho: ’Ko ti naslednjič tole čudo zabijem v pičko, te bom istočasno pofukal v rit!’
‘Mmmh …’ je zapredla. ‘Kaj pa če jaz tebe pofukam v rit, istočasno ko mi boš zabil SVOJEGA kurca v usta?’
Nič ni rekel, samo segel je po cigarete, z nasmeškom na obrazu.
MoodyBlues

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!