Prinesem te do postelje. Ko te položim nanjo, se ti prsa lepo zatresejo. Na sebi imaš lepo napeto majčko na gumbe. Počasi daš noge narazen, da lahko zlezem vmes. Uležem se nate, da začutiš mojo težo. Pogledam te v oči. Rahlo se nasmehneš, dvigneš glavo in me strastno poljubiš, vmes pa slišim tvoje mrmranje. Glavo odmaknem in se zazrem v tvoje oči. Gledam te, in ti grem z roko počasi čez lase. Poljubim te in te rahlo ugriznem v spodnjo ustnico ter jo posesam. Zapreš oči in se nasmehneš. Romantika se počasi spreminja v erotiko. Lase ti umaknem za ušesa in se ti prisesam na vrat. Začnem ga počasi poljubljati in zraven potiho vzdihujem. Poljube prepletam s počasnim lizanjem z jezikom. Sama umakneš glavo na stran, da lahko dosežem čim večji del vratu. Z jezikom te obliznem do ušes in potihem zamrmram v njih. Nežno ugriznem v ušesno mečico in začnem poljubljati uho. Moji vzdihljaji postajajo vedno glasnejši. Pokrčiš noge in na rahlo dvigneš rit, ker so občutki tako božanski. Tvoje noge se nekontrolirano premikajo po postelji, ker te dogajanje dela tako zelo potrebno. Glava se ti začne premikati, ker želiš ujeti vsak moj vzdihljaj. Misli ti uhajajo. Fantaziraš kaj bi moj jezik naredil še na kakšnem drugem, bolj sočnem delu tvojega telesa.

Z roko te nežno pobožam po stegnih in počasi potujem navzgor do tvojih bujnih prsi in jih nežno zagrabim. Primeš mi roko in jo še bolj stisneš na svoje joške ter se tokrat sama ugrizneš v ustnico. Noge imaš razširjene in dovolj bi bilo, da ti umaknem tangice, ki ji nosiš pod kiklo da bi zdrsnil v tvojo vlažno čepljo. Vendar ne. Tokrat imam v mislih nekaj drugega, zato te pustim čakati na robu ekstaze. Dvignem se nate in si slečem svojo majco. Opazuješ moje športno telo. Dvigneš se in mi poljubiš prsa,  z roko pa greš počasi do trebuha. Vidiš kako moj junak že dobiva obliko pod trenirko. Močno ga zagrabiš in zamrmraš. Želiš si z roko pod trenirko, da bi se lahko malce poigrala, vendar ti roko umaknem in položim nazaj na posteljo. Spustim se nate in se čez trenirko drsam ob tvojo muco, kot da bi hotel junaka vtakniti vate. Ujamem ga pod venerinim hribčkom da se rahlo usloči in ko je sila dovolj močna spolzi čez tvojo muco. Čeprav se vse dogaja čez obleko čutim kako željna si ga.

Začnem ti odpenjat gumbe na majci. Počasi. Enega za drugim. Odpre se mi bujno oprsje. Tvoje joške se težko zadržujejo v pretesnem nedrčku. Rahlo gledajo čez, ker so tako mehke in velike. Z roko grem za hrbet in ti modrček odprem. Hitro si ga slečeš in prsa se ti razlijejo po telesu. Primem obe naenkrat in jih stisnem skupaj. Nežno poližem levo bradavičko in ugriznem v desno. Obe sta trdi, kot da si ravnokar prišla iz vode. Z jezikom krožim po bradavicah in jih rahlo grizljam. Vmes poslušam tvoje vedno glasnejše vzdihe. Z obema rokama gnetem tvoja prsa.  Z njima je res vedno kaj početi. Na rahlo jih zatresem da lepo zavalovijo in poskusim z jezikom ujeti bradavičko in se prisesati nanjo. Medtem ko z usti cuzam eno, se z rokami igram z drugo. Tudi sam se že težko kontroliram in moje poteze postajajo vedno bolj strastne. Obliznem te med dojkami in se z jezikom približam nazaj vratu in te še enkrat strastno poljubim.

Glavo spustim nižje in te nežno poljubljam po trebuhu. Občutek je malce žgečkljiv, vendar iz njega izluščiš čisti užitek. Malce ti spustim kiklo in te poljubim na bok. Noge ti dam skupaj in jih dvignem v zrak ter ti počasi slečem kiklo. Imaš neverjetno lepe in dolge noge ter lepo izbočeno rit. Žemljica je lepo nabrekla in na tangicah so že vidne sledi mojih prejšnjih potez. S srednjim prstom narahlo potegnem po tangicah od riti čez sredino muce. Vem da si na koncu z zadrževanjem, ampak te vseeno pustim čakati. Nasmehneš se mi in zopet zamižiš ter odplavaš.

Spustim ti noge nazaj na posteljo in jih razširim. Puščam ti sledi poljubov po notranji strani stegen. Poljubljam počasi in strastno. Med poljubi se sem ter tja pomeša jezik. Počasi se približujem muci, vendar jo zaobidem in se preselim na desno stran stegen. Z obema rokama te primem stegna, jih stisnem in počasi drsim z rokami po njih. Gnetem jih in se počasi približujem muci. Ko sem že čisto pri njej, jo le na rahlo pobožam z obema palcema. Z glavo se spustim nižje in te obliznem na notranji strani, kjer se stegna stikajo s telesom, tako da na muci že čutiš moj dih in je jezik že nevarno blizu. Usta prislonim na muco, ti globoko povoham tangice in glasno zamrmram. Primeš me za glavo in mi jo pritisneš k muci in prosiš naj se te že usmilim. Iztegnem moje roke in grabim za tvoje prelepe joške. Tvoj vonj me tako zasvoji da ti namenim nekaj poljubov po muci čez tangice. Dvigneš boke in mi jo siliš v obraz. Ne morem se več dolgo zadrževati, zato ti tangice počasi umaknem. Pred mojimi očmi se pojavi prelepa sveže obrita muca, prepojena s sokovi in sočna kot najbolj zrela breskev preden pade iz drevesa.

Začnem spodaj in delam rahle cik cak gibe z jezikom počasi navzgor pol levi sramni ustnici, obidem ščegetavčka in se z enakimi gibi spuščam po desni sramni ustnici. Delim ti poljube okoli muce, vendar ona ni deležna še nobenega. Za noben naslednji poljub ne veš kam bo padel in lahko da je ravno naslednji ta, ki ga že tako prekleto dolgo čakaš. Poljubi padajo vse povsod okoli nje.. Ko najmanj pričakuješ pa široko odprem usta, jih prislunem na muco in jih počasi zapiram,  medtem pa jo še narahlo obliznem, kot bi ti dal prvi najbolj nežen poljub. Zaslišim sproščujoč izdih.  Vem da si ves čas čakala prav ta trenutek. Počasi poljubljam muco in vsake toliko z jezikom obliznem ščegetavček. S spodnjo ustnico se sprehajam po muci gor in dol in poslušam tvoje vzdihljaje, da vidim kateri predel je danes najbolj občutljiv. Glavo nagnem malce na stran in se za kratek čas prisesam na ščegetavček. Objemam ga z obema ustnicami in na rahlo ližem z jezikom. Spustim se malce nižje do luknjice in ti namenim dolg obliz vse do ščegetavčka. Z jezikom ližem ščegetavček in ti ga vsake toliko rahlo sesam. Tvoji sokovi se mešajo z mojo slino. Počasi se spuščam do luknjice in jezik malce vtaknem vanjo. Zadrhtiš. Tvoje stokanje je sedaj že izven kontrole. Prisesam se nazaj na ščegetavček in s palcem začnem vmes nežno božati po muci gor in dol. Ustavim se pri luknjici in s prstom krožim po njej. Delam počasne gibe kot da bi želel s prstom počasi prodreti, vendar tega ne storim. Ko bi me tvoja muca že tako rada sprejela vase, potegnem prst nazaj in zopet zgolj krožim. Jezik malce odmaknem od ščegetavčka in ga začnem lizati ravno toliko, da se dotikata. Malce pospešim tempo, kar te spravlja ob pamet. Prst obrnem proti nebu in ti ga počasi vtaknem v muco. Sliši se glasen stok. Nežno ti krožim po točki G, medtem ko tvoj ščegetavček še vedno uživa ob igri mojega jezika. Za kratek čas zopet s prstom božam le zunanji del tvoje luknjice in se nato zopet potopim vanjo. Od tvojih sladkih sokov sem moker po celem obrazu.
Strastno poljubim tvojo muco, se prisesam nazaj na ščegetavček, s svoj moker prstom pa začnem božati tvojo ritko. Občutki so nepopisni. Božam te rahlo in s prstom vsake toliko zopet zaidem v tvojo muco, da se prepoji s tekočino in se vrnem nazaj na ritko. Tvoje stokanje in mrmranje je vedno pogostejše in glasnejše. V ustih čutim kako je tvoj ščegetavček že popolnoma nabrekel. Krožim po njem, ga cuzam in na momente samo rahlo božam s svojo spodnjo ustnico.

Utihneš.

Z rokami me primeš za glavo in začneš glasno stokati. Nekontrolirano se premikaš z boki jaz pa ne pojenjam in z usti lovim tvojo muco. Čutim kako je v mojih ustih vedno več tvojih sokov. Glasovi, ki jih spuščaš so moja največja nagrada.  Kar počnem bi lahko delal ure in ure, samo da za tistih 10 sekund slišim tvoje vzdihljaje ob orgazmu, ki te za kratek čas odpeljejo daleč daleč stran.

Postaneš zelo občutljiva, zato mi glavo malce odmakneš. Na obrazu imaš nasmeh, na muci pa so vidne sledi tvojih in mojih sokov. Ustnice prislonim nazaj na muco in jo še enkrat poljubim. Ne rečeš nič in obležiš na postelji. Čisto počasi ližem tvojo muco, prepojeno s sokovi.

Ne morem stran od tebe. Ne morem stran od nje. Te lahko znova popeljem v višave?

 

Guru

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!