Poklical me je eno soboto zjutraj. A spiš? mi je rekel. V sekundi sem se prebudila, srce pa mi je začelo poskakovati v divjem ritmu. Že samo njegov glas je bil dovolj, da sem bila v trenutku vlažna. Le kako mu je uspelo to doseči, sem pomislila za hip. Že sama misel nanj me tako narajca, da moram zadržati dih. “Nimam veliko časa”, nadaljuje, “pridem na hitro kavo, maksimalno pol ure”. “Mhm.. pridi”, mu odgovorim. Na ustnice se mi je narisal velik nasmeh. Jasno mi je bilo, da se bo dan začel prekleto dobro. Tako, kot bi se moral začeti vsak dan. S seksom. Ne vem, če je minilo deset minut, že se je pojavil na vratih. Utrujen, resnično potreben kave. A jaz definitivno potrebna čisto nečesa drugega…

Izmenjala sva nekaj stavkov, kava je bila že skuhana in začela  je prijetno dišati. Tako kot on. Utrip se mi je ponovno povečal in vedela sem, da je sladko pričakovanje blizu. S svojimi močnimi rokami me je prijel za rit in me potegnil k sebi. Med dolgim poljubom, sva slekla drug drugega s svetlobno hitrostjo. In že je bil pred mano. Velik in trd kot kamen. Ne morem čakati niti trenutka več. Potisnem ga nazaj, tako da se usede. In ga zajaham kot nora. V glavi se mi je vrtelo in stika z realnostjo ni bilo več. Tam je sedel, jaz pa sem za svojo naslado popolnoma izkoristila njegov kurac. Nabijala sem se kot zmešana in zdelo se mi je, da me bo od vsega užitka kmalu konec. Čez hrbet so me preplavili mravljinci, nohte sem mu zapičila v hrbet in z glasnim vzdihom zaključila to noro potovanje moje potrebne pičke. Potrebovala sem nekaj trenutkov, da sem lahko odprla oči. To je neverjetno. Še vedno ne morem verjeti, da me lahko tako zelo narajca. Kava je še vedno dišala, midva pa sva ležala tam prepojena s sokovi drug drugega in prepletena z najinimi telesi.

Čez dobre pol ure sem dobila sms. Zahvalil se mi je kavo, ki je seveda še poskusil ni. Jaz pa sem takrat še vedno drhtela in bila v svojem svetu. Tako, bi se moral začeti vsak dan.

Queen

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!