Nedavno nazaj sva skupaj sodelovala pri manjšem projektu…nekaj časa si se vedel popolnoma profesionalno, dokler nekega dne nisem zaznala tvojega izzivajočega pogleda. Postopoma so tudi sms-i postali malce nagajivi, z raznimi pridevniki kot je lepotička si mi pa dal jasen signal, da sem ti všeč. Še vedno sem bila v zvezi, zato nisem pretirano reagirala na tvoje signale, so mi pa pihali na dušo. Ker pa je veza že bila v razpadu, ni dolgo trajalo, da se je zaključila. Takrat sem bila prosta, svobodna, privoščila sem si lahko vse, kar si do sedaj še nisem….in postala sem tudi pogumnejša, usodo sem začela jemati v svoje roke. Eden tvojih zadnjih sms-ov je namignil, naj sporočim ko bom za kak drink. In to mi ni šlo iz misli.

Po nekaj tednih brez sexa in nekaj letih slabega sexa v zvezi, mi je misel spet padla nate. Na tvoje izklesano telo, ki mi je burilo domišljo v osamljenih nočeh in tvoje nagajive poglede, ki so se mi prikazovali čez dan.  Nekako sem morala poskrbeti zase, v bistvu je moja muca zahtevala, da poskrbim za njo! In ni šlo drugače, kakor da sem si vsakič zamišljala vroče prizore, pa naj je bil v akciji vibrator ali pa moji prstki, ali pa kar oboje. Na koncu sem tako močno podoživljala te prizore , da ni šlo brez tega, da te vidim. Izkoristila sem svoj bonus, ki si mi ga morda ˝nevede˝ ponudil –  drink.

Konec tedna sem ti enostavno mogla poslati sporočilo ˝Hey, si za drink?˝. Tvoj odgovor je bil seveda pritrdilen, izbrati je bilo potrebno le še čas in kraj.
Zmenila sva se, da se dobiva v mirnem, diskretnem lokalu v petek zvečer. Oba sva se strinjala, da po dolgem tednu rabiva pivo ali dva za sprostitev. Ko sem se urejala za pijačko, mi muca nikakor ni dala miru. Non stop ščemenje in mencanje, fantazije o tebi so mi očitno pustile hude posledice na njenem delovanju, mokra je bila že od zjutraj. Midva pa se dobiva šele zvečer. Po obveznem tušu za zbistritev mojih misli, sem nase navlekla  črne brazilke s čipko, oprijete črne kavbojke, črn modrček in svetlo modro srajčko. Tako, da je modrček diskretno, vendar jasno kazal obris in nakazoval barvo spodnjega perila. Ker se srajčka ni zapela do vratu, je nastal tudi sexy dekolte…točno to, kar sem ti želela pokazati. Moji dve prijateljici sicer nista ravno obilni, ampak na mojo športno postavo zelo lepo pašeta, če pa dam nase še oprijeta oblačila, jackpot ne uide! Pogledam se v ogledalo. Vidim hudo mačko, dolgi, ravni in razpuščeni lasje, rahlo poudarjen naravni make up in šminka v barvi žametne vrtnice…uff, v glavi mi nikakor ni dalo miru, naj vse te atribute izkoristim zato, da te zvabim v objem moje muce. V bistvu je muca že tako odločila brez, da mi me vprašala. Joj pozna sem že, zagrabim torbico in se vržem v avto.
Seveda sem zaradi svojega fantaziranja zamudila nekaj minut, ti si me že čakal s pijačo na mizi. Pozdravim te, opazim tvoj občudujoč pogled in nagajiv nasmeh na ustnicah, ko me zagledaš. Usedem se nasproti tebe in zahvalim za že pripravljeno hladno pivo. Rečeš, da si gentelmen, seveda da me boš pričakal s pivom. Ura mine s prijetnim in zabavnim pogovorom, saj ne veva veliko drug o drugemu. Padajo razno razne teme od otroštva, hobijev, službe, povprašaš me tudi o zvezi, kjer pač ne zanikam, da sem samska. Se mi zdi, ali sem res zaznala iskrico v očeh in še večjo nagajivost v nasmešku?
Ker imam tudi sama tatoo te povprašam, kdaj si tetoviral roko. Na kratko razložiš zgodbo in nato začudeno vprašaš ali ga imam tudi jaz? Menda zgledam preveč pridna za take zadeve. No, dragi moj, ko bi vedel kaj vse se mi plete ponoči po glavi, zagotovo nebi rekel, da sem pridna. Ker sem po dveh pivih že postala pogumna, moja muca pa še bolj mokra in utripajoča, sem ti na uho šepnila izzivajoč odgovor ˝Imam, ampak bi rabila večjo zasebnost, da ti ga pokažem.˝ Zagledala sem tvoj presenečen izraz, vse kar si uspel izgovoriti je, ali bi šla k meni ali njemu. O bog, skoraj sem že čutila orgazem pa se me nisi še niti dotaknil. Domišlija res čudovito vpliva na žensko telo.
Po kratki vožnji se znajdeva pred mojimi vhodnimi vrati, odklenem in ko vstopiva v stanovanje, me takoj pritisneš ob steno in z globokim, vročim poljubom dosežeš, da mi poplavi hlačke. Nisi pozabil, da sem ti dolžna odgovor na tvoje vprašanje. Nežno grizljaš vrat in me vprašaš ˝Ali ga imaš tukaj?˝. Nežno zapredem da ne. S poljubi se spustiš v moj dekolte in znova vprašaš ˝Ali ga imaš tukaj?˝ Že malo zadihana uspem zanikati. Tokrat se z roko spustiš do mojega boka, z jezičkom pa še vedno nevarno blizu pokončnih bradavičk in ponovno vprašaš ˝Je tukaj?˝. Srce mi je ponorelo, nisem hotela, da se ta igra z vprašanji zaključi, zato sem namesto odgovora prijela tvojo dlan in jo kar sama počasi spustila še nižje, vse do močno premočenih hlačk in še močneje utripajoče muce. Tvoj pogled je bil presenečen nad mokroto  ampak nisi se dal motiti…tvoji prsti so začeli drseti okoli mucke, ščegetavčka, eden je bil že v notranjosti, moje dihanje pa je že začelo nakazovati na orgazem. Najina jezika sta bila prepletena v vročem poljubljanju, vse močneje sem te vlekla nase, mešalo se mi je od potrebe,da čutim tvojega kurca v sebi. Globoko v sebi. Ne, nočem da se prehitro konča! Nekako se odlepim od tebe in za rokav pocukam, da mi slediš v dnevno sobo do kavča. Ponovno se zapleteva v vroč poljub, jaz pa z rokami pričnem potovati po tvojem sexy teleščku čez prsne mišice, vitek pas in navsezadnje do tvojega korenjaka, ki je roko na srce, res močno pritiskal na zadrgo. Tako napetosti ni zdravo zadrževati v sebi, zato sem ti odpela hlače in te slekla do golega. Iz boksaric je pogledal ogromenn, debel in perfekten kurac. Ves napet in z nabreklimi žilami. Lepo pobrit. Sijoč. Kar sline so se mi pocedile ob pogledu nanj. S porednim pogledom sem te prekucnila na kavč, slekla še majico, da sem se kar zatresla ob pogledu na tvoje božansko golo telo. Sam si mi odpel srajčko, vendar mi je nisi slekel. Rajcal te je pogled na kontrast belih, čvrstih jošk, črnega modrčka in svetlo modre srajčke. Začela sem ti nežno grizljati ušesno mečico, se s poljubi spustila čez vrat do bradavičke, ti jo obliznila in z jezikom potovala čez trebuh nižje in nižje.

Čutila sem, da tvoje dihanje postaja čedalje globlje. Končno z vročim jezičkom pridem do glavice tega perfektnega kurca, ki sem ga sanjala cele noči. Najprej oblizem le svetlečo glavico. Čutim kako v nasladi trzneš, ko se jezik dotakne vroče glavice. Obliznem ga od vrha do korena, kot bi lizala lučko. Nato ga končno potopim v svoja usta. Vzdihneš, res ti paše. Z ustnicami ga močno stiskam, sesam, vlečem, obenem pa drkam še z roko. Res sem se te močno želela okusiti. Ko začutim močnejše utripanje tvojega korenjaka in vse težje vzdihe, preneham. Nočem izkoristiti tega bonusa le za predigro, hočem ga čutiti v sebi. Ampak ne, ti imaš drugačne načrte. Zdaj me ti zvrneš na kavč, grobo odpneš modrček in se prisesaš na bradavičko, drugo pa masiraš z roko. Fak, kako mi to paše! Roka odpotuje do moje poplavljene mucke, spet krožiš s prstom po njej, okoli ščegetavčka, nekajkrat se potopiš s prstom v njo in občutek imam, da bom eksplodirala. Z mene strgaš spodnje hlačke in se  pogledom, zamegljenim od strasti, napadeš mojo pičkico. Slastno, gladko, dišečo predvsem pa mokro pičkico. Zaližeš se vanjo kot pobesnel, mene pa od vsega tega vzburjenja začnejo tresti mini orgazmi. Ne morem več, hočem ga v sebi, hočem ga čutiti v vsej veličini.

Zvlečem te k sebi, stran od moje zmešane potrebnice in globoko zaližem. Ves masten po obrazu, z vonjem po muci mi vrneš poljub. Ne kontroliram se več, zajaham te in brez nežnosti nasadim na tvojega korenjaka. Oba globoko zajameva sapo, nimava se več pod kontrolo. Ker imam jaz nadzor nad dogajanjem ti dam roke za vrat, čelo ob čelo in začnem s hitrim tempom drgniti mojo medenico ob tvojo…moja pičkica požrtno golta tvojega kurca do zadnjega milimetra, globlje ne gre. Ker pa se v tem položaju ščegetavček drgne ob tvojo sramno kost, po nekaj minutah ne zmorem več. Telo zagrabijo nenadzorovani krči, vzdihovanje se še bolj pospeši in končno orgazmičen ognjemet. Muca zaradi močnega orgazma tako zelo stiska tvojega popolnega korenjaka, da ne zdržiš več, z močnim stiskom rok okoli bokov in trzanju kurca v mucki čutim kako me zapolniš s svojo sladko spermo. Onemogla od močnega orgazma obleživa drug drugemu v objemu, ti pa mi ob nežnemu božanju hrbta šepneš na uho ˝Kdaj greva spet na drink?˝.

Metuljčica

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!