Najprej sem ju nekaj časa samo opazoval.

Zadnja vrata kombija so bila popolnoma dvignjena, saj je bil eden tistih julijskih večerov, ko zrak še dolgo v noč puhti od vročine, ki jo vzame šele hlad naslednjega jutra. Poleg tega sta najbrž mislila, da ju, skrita na jasi sredi gozda in daleč stran od najbližjega zaselka, ne bo zmotil prav nihče. V kombiju je bila samo prva vrsta sedežev, onadva pa sta ležala zadaj na tleh, na nekakšni improvizirani postelji iz pene. Pravzaprav je na tleh ležal samo on; bil je na hrbtu, z nogami proti dvižnim vratom, naslonjen na komolce in z glavo vznak. Bil je tako zamaknjen v njeno početje, da me, glasno sopeč, sprva sploh ni zaznal. Ona je sedela na njem; s hrbtom, obrnjenim proti meni in z nogami, čvrsto ovitimi okoli njegovih bokov, ga je, zibajoč se v medenici, jahala v tistem počasnem ritmu, ob katerem sem tudi tokrat v trenutku otrdel, v ustih pa se mi je začela nabirati gosta slina. Njeni ravni, pšenični lasje so se ji v medli svetlobi razlivali po ravno prav zagorelem hrbtu in se z najdaljšimi konicami nagajivo dotikali njene ritne luknjice. Nanj se je nasajala počasi in do konca, skoraj kot da se poslavljata in si želi objeti in vtisniti v spomin vsak centimeter njegove mesnate batine. Pridušeno je stokala od užitka in mešala z bujno zadnjico, ki je vzvalovala z vsakim njenim gibom. V lunini svetlobi sem slutil drobne kapljice mokrote, kako se kakor jutranja rosa na travnih bilkah nabirajo na dlačicah okoli vhoda v njeno rožnato muco.

Nisem se mogel več zadrževati. Košari, polni gob in kostanja, sem tiho odložil v travo in si odpel zadrgo. Čez glavo sem si navlekel rdečo nogavico in stopil k avtu. Njegove izbuljene oči so mi dale vedeti, da me je končno opazil. Rahlo sem privzdignil puško, le toliko, da jo je zagledal. Ostal je napet, vendar se je toliko umiril, da ona z njegovega obraza ni zaslutila ničesar. Še naprej je mešala, jaz pa sem spustil hlače, tiho pljunil v dlan in si oslinil glavico. Pokleknil sem in ga pritisnil ob ustje njene že dobro zapolnjene pizde. Odskočila je, kot bi jo pičila osa, in se me na vsak način skušala otresti. Panično je praskala kot mačka v borbi za življenje, jaz pa sem jo nekako obvladal, ji z dlanjo zatisnil usta in ji pomahal s puško pred očmi. Očitno je kmalu dojela, da je situacija resna; nehala se je upirati, prsni koš pa ji je kmalu začelo stresati na silo zadrževano hlipanje. Bila je ponižana in v smrtnem strahu, mene pa je vse skupaj le še bolj podžigalo. Tip se ni niti zganil – očitno je čakal na mojo naslednjo potezo.

Še enkrat sem oslinil glavico z gosto, lepljivo slino in nadaljeval, kjer me je prvič prekinila. Najprej je šlo, kljub obilici mokrote, precej težko. Močno sem pritisnil in med njenim pritajenim ječanjem počasi, centimeter za centimetrom, začel prodirati v njeno notranjost.V mislih sem si ta prizor predstavljal že tolikokrat, da mi je, še preden sem bil dobro v njej, skoraj prišlo. Za trenutek sem obstal, se zbral in počasi nadaljeval. Približno na pol poti sem se ustavil, ker sem imel občutek, da je bilo za prvi vbod dovolj, in ga počasi izvlekel, dokler njena pizda ni stiskala samo še glavice. Z višine sem spustil curek sline na tiča in ga spet počasi zarinil vanjo, tokrat malo dlje. Potem sem ga spet počasi izvlekel. To sem nekajkrat ponovil, dokler nisem čutil, da se je že lepo prilagodila novemu vsiljivcu. Tudi njenega tipa je strah počasi minil – ali pa v trenutni situaciji zanj v glavi preprosto ni imel dovolj krvi – in je spet popolnoma otrdel. V usklajenem ritmu sva jo začela počasi nabadati in z glavicama drugo ob drugi drseti po njeni mastni notranjosti. Njene mesnate, rožnate ustnice so tesno objemale najina kurca in nama vedno bolj močile jajca. Rahlo je razširila noge in zadnjico dvignila v zrak – očitno se je vdala v usodo in se odločila čim bolje izkoristiti dano situacijo. Začela se je odločneje nasajati na najina tiča, pri tem pa je sopla vedno globlje in hitreje.

Spet sem pljunil z višine, tokrat med njena hlebca, in jo s palcem desne roke začel masirati po ritni luknjici. Še bolj je zajamrala in se z rito pritisnila ob moj prst. Nekaj časa sem jo, krožeč s palcem, še dražil, potem pa sem oslinil svoj kazalec in ga začel počasi potiskati v njeno rit. Kmalu sem z blazinico začutil svojo glavico, kako drsi na drugi strani presredka. Že tako tesna pizda je postala še ožja in že samo pogled na njen nabreknjen anus z mojim prstom v njem in do konca raztegnjeno rožnato pizdovje me je spravljal ob pamet. Z zadnjimi močmi sem se zbral, ujel ritem in ji izmenično potiskal prst v rit, medtem ko sem tiča istočasno počasi umikal iz pizde, tako da sta se vsakič srečala na pol poti, po spodnji strani glavice pa me je medtem drgnil tič njenega tipa. Občutek je bil, kot bi si tiča zavil v topel, žmohten kos mesa, ga trdno prijel v pest in ga drkal mehko in počasi, a hkrati odločno in strastno. Ona je, zapolnjena do zadnje špranje, glasno vzdihovala in čutno mešala.

Vendar je bil prst samo priprava na uresničenje moje naslednje fantazije. Nisem več zdržal dolgo časa; kmalu sem tiča, od katerega so se cedili moja slina in sokovi njene pizde, izvlekel in ji ga začel potiskati v rit. Ni me presenetilo, da je šlo tokrat veliko lažje kot prvič. Z obema rokama je razprla ritnici in mi pomagala, da sem lahko prodrl čim globlje. Ko je njena rit požrešno pogoltnila celega kurca, je zadovoljno zagodla. Sedaj me je z vseh strani stiskalo njeno gladko mišično tkivo, na spodnji strani pa sem razločno čutil tipovo glavico, kako vzporedno z mojim kurcem šviga noter in ven. Njegov tič se je, sedaj nič več utesnjen, pogoltno zabadal v njeno razčefukano ohlapno pizdo, ki je žmohtno cmokala.

Začel sem jo fukati v rit. Najprej sem si vzel čas in jo porival počasi in globoko, enkrat z leve, drugič z desne. Gnetel sem njena kraljevska hlebca in se naslajal nad pogledom, kako se moja batina počasi potaplja v njeno notranjost in se potem vsa mastna spet vrača. Nekajkrat sem tiča čisto izvlekel; besno se je z ritjo zaletavala proti meni in ga iskala , jaz pa sem jo dražil in se ji izmikal. Ko je bila že čisto penasta, sem njenemu rožnato razcvetenemu anusu dal okusiti samo glavico, ravno toliko, da se je spet znašla na pragu ekstaze, potem pa sem ga spet izvlekel. Nazadnje sem ji ga, ko je najmanj pričakovala, zabil do konca, da je kriknila od užitka, pomešanega z bolečino. Potem sem zlagoma pospešil tempo. Ona se je z eno roko opirala na posteljo, z drugo pa si je začela mencati ščegetavček. Noge so se ji že šibile in začutil sem, da se bliža koncu. Kmalu se je začela nasajati in mešati kot v transu – začetni strah in ponižanje je izpodrinilo doživljanje očitno do tistega dne nikoli slutene naslade. Potegnil sem jo za pšenične lase, ki so se ji razlivali prek orošenega hrbta, da jo je kar vrglo nazaj. Usločila se je in se mi nasadila na kurca čisto do sramne kosti. Nabijala sva jo divje in sinhronizirano, ona pa naju je jezdila, kot da se spušča po zadnjem valu svojega življenja. Kmalu se je začela tresti in med nenadzorovanim sopenjem jo je preplavil orgazem, ki sta ga spremljala dolg, altovski vibrato in ritmično stiskanje njene razbeljene rite okoli mojega tiča. Po nekaj trenutkih večnosti je brez moči obvisela na naju.

Ko sem spremljal njeno prihajanje, so se vsi moji načrti, kako bi si jo lahko še vzel, v trenutku razblinili. Kljuvanje v jajcih je doseglo vrh; edina potreba, ki sem jo še čutil, je bila, da tekočino, ki je grozila, da mi bo razgnala jajca, čimprej izbrizgam iz sebe. Pomignil sem tipu, naj se prestavi za njo, sam pa sem splezal v kombi. Spustil sem se na kolena in ji kurca zarinil v usta, kolikor globoko se je dalo. V tistem trenutku se nisem več oziral nanjo, vseeno mi je bilo, če se bo pri tem dušila in jo bo sililo na bruhanje, čeprav sem imel občutek, da je kaj podobnega že kdaj počela. Nisem se motil; tiča mi je požirala do konca, ga sesala s privajenimi gibi, in mi hkrati z jezikom lizala jajca. Njen tip jo je od zadaj nabijal v razžmohtano rit in kmalu smo uskladili ritem tako, da jo je z vsakim svojim sunkom še bolj nataknil na mojega tiča. Njeno vedno bolj glasno stokanje mi je dalo vedeti, da ji bo kmalu spet prišlo. Na robu svojega orgazma sem s pogledom ošvrknil tipa; še v istem trenutku so tudi njemu osteklenele oči, nohte je zapičil v njeno bohotno zadnjico, se malo ustavil, kot da bi hotel še malo uživati v pogledu pred sabo, in jo nato z zadnjim sunkom nasadil nase, kolikor globoko je šlo. Ona je obstala in se z glasnim krikom, ki je izzveneval v jamranje, dokler je trajal njen orgazem, z usti oklenila mojega tiča in ga stisnila, kot da ga nikoli več v življenju ne želi izpustiti. Ujel sem njen pogled. Bil je popolnoma odsoten in zamaknjen drugam, kakor da bi pravkar uzrla nek zanimiv nov svet. Čutil sem, da ji je popolnoma vseeno, kako se je znašla v tej situaciji, samo še uživala je v tukaj in zdaj. Razrajcan do konca sem iz vse globine svojih jajc brizgnil globoko v njeno grlo. Njeno glavo sem v krču orgazma z rokami nasadil čisto nase. Ni se začela daviti, ampak je drugega za drugim požirala izbrizge, ki so v vedno večjih razmikih špricali iz mojega tiča, in me z jezikom rahlo masirala po glavici. Sperma, ki je ni uspela takoj pogoltniti, se ji je cedila po bradi in kapljala na peno. Le še občasno pulzirajoč v njej sem zastal in za trenutek izgubil občutek za čas. Ko sem vendarle počasi začel prihajati k sebi, je gledala skozi mene z izpraznjenim pogledom nekoga, ki je še vedno na drugi strani…

Hitro se boš vrnila, sem pomislil. Počasi sem z glave potegnil nogavico in jo pozorno opazoval. Prej zamegljen pogled se ji je v trenutku izostril. V njenih očeh sta se mešala olajšanje in nejevera in se počasi prelivala v spoznanje. Skoraj se mi je zazdelo, da sem ujel droban nasmešek.

»Vse najboljše, miška« se je izza njenega hrbta v nagajivem tonu oglasil njen tip.

Pavi

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!