Zapreš oči in čakaš. Dovoliš mi, da te zvežem, tretiram kot prasico. Beseda te v tem kontekstu rajca. Momljaš, ne moreš govoriti, saj sem ti dal v usta kuhinjsko krpo. Po hrbtu ti zlivam pivo in ga pijem s tvojega križa. Tako pridna punčka z gnusnopokvarjenim pogledom v očeh si. Tvoje oči zevajo direktno v steno, ko napenjaš rit in mi nakazuješ, kam ga hočeš. A to pač ni mučenje, če bi dobila vse kar tako, na roko, ti … nemarnica. S prsti ti razpiram luknje in gladim kožo okoli bokov. Prava baba si. Z oblinami in joški. Bradavice so napete in skakakljajo ti po zraku.

Najprej sem te privezal le za roke, oblekla si, na mojo komando, tiste črne štrumpantle in rdeč korzet. Težko se je zadržat in te ne kar pofukat, tako ali tako ne bi trajalo dolgo, škoda takšne igre, zdaj te imam, zdaj si moja ženska.

Obrnem te na hrbet, ti odvežem eno roko, privežem noge in odrstranim krpo. Zrajcaj si jo, ti rečem. Nerodnost, rdeča lička in lubi, ne morem kar tako. O pa boš morala, ukažem. Se nisva zmenila, da boš pridna punčka in boš ubogala? Pa pričneš, počasi. Gledam tvojo tehniko prstkov in se učim za naslednjič, ko ti jo bom spet na skrivaj drajsal na troli. Stol obrnem okoli, se naslonim na naslonjalo in si prižgem cigaret. Porini si prst vase. In si ga. Pridna. Ti paše? Daj si ga še ti meči, mi rečeš. Pa si ga, klinac, ne bo samo eden tu pridna punčka. Daj mi dim, prekleta razvajenka si mislim. Ko vlečeš cigaret, te zagrabim še za joško in ti obliznem prste polne okusa po tamali. Prasička mala, saj si čisto mokra. Nasmehneš se in mi z vlažno roko vlečeš kurca. Za kazen ti privežem roko nazaj na rob postelje. Ti pičkica se boš še namatrala danes, si mislim.

Lep pozdrav.

Pušlc

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!