Tako. Nagradni natečaj za poletno erotično zgodbo je končan!
Z njim pa je konec tudi poletja, počitnic in tudi mi smo nazaj, čeprav niti nikamor nismo šli, le malce malo manj smo bili aktivni, saj smo sklepali, da tudi bralke in bralci poleti redkeje obiskujejo Blog69 in da ne bo nič narobe, če si zadevo vzamemo malce bolj na ‘easy’, vas pa pozovemo, da pošljete kak svoj prispevek in sodelujete v natečaju.

V uredništvu smo nad odzivom – kako bi se izrazil, da ne bo zvenelo, kakor, da smo nad bralkami in bralci bloga razočarani, ter da smo pričakovali pa vendarle morda kako zgodbo več?
Mnja, najbolj ustrezen opis občutka, ki je bil prisoten ob prebiranju poslanega je zagotovo – presenečenje.
Kajti prav zares smo presenečeni, da sta na elektronski naslov uredništva prispeli zgolj dve zgodbi. Dve sami samcati zgodbi.
Nekako smo namreč predvidevali, da utegne obljubljena denarna nagrada pa le koga spodbuditi k temu, da spiše zgodbo o svojih poletnih dogodivščinah in z njo sodeluje v natečaju.

Morda botruje temu, da se bolj kot pisanju raje prepuščate nasladi ali pa si nemara mislite ‘ah, koga pa briga, kaj se je meni zgodilo v prijateljevi prikolici v Rovinju?’
Mogoče se vam zdi, da vaša zgodba ne bi bila zadosti dobra? Hja, vkolikor je niste spisali in poslali pač nikoli ne boste vedeli.
Z gotovostjo pa lahko rečem, da sta obe prispeli zgodbi tako zanimivi, kot tudi dobri in da ob njima ne boste ostali ravnodušni, obenem pa sem naravnost navdušen, da odločitev ni prepuščena recimo meni in bo moj doprinos pri odločanju katera je boljša in katera naj postane zmagovalna ravno tolikšen, kot bo doprinos kateregakoli bralca ali bralke bloga, na katerem se nahajate v tem trenutku.

Kot običajno boste zgodbo ocenili s klikom na zvezdice, svojo oceno pa lahko podrobneje pojasnite s komentarjem pod njo. Napišite kaj vam je bilo všeč, oziroma kaj je tisto kar se vam ni dopadlo, s čimer boste obrazložili, zakaj ste se odločili da zgodbi namenite tolikšno število zvezdic, kolikor jih pač boste.

Nobena strašna in zakomplicirana tehnika glasovanja.
Zgodbi bosta objavljeni hkrati in vsaka zase s povsem enako fotografijo, zgodbi bosta nepodpisani, glasovanje se prične z objavo, potekalo pa bo do trenutka, ko se petek spremeni v soboto, torej se bo glasovanje zaključilo 12. septembra 2014, natanko ob polnoči.

Pozivam pa vse beroče, da z nami delite svoje mnenje o samem blogu, o objavah, česa bi več, česa bi manj, kaj vam je všeč in kaj ne, kaj menite o morebitnih podobnih natečajih v bodoče in kaj vraga ponuditi kot nagrado, saj teh simboličnih 69 evrov, kakor kaže ni ravno pritegnilo ljudi k sodelovanju.

Seveda pa ste še vedno vabljeni, da pošljete svoje zgodbe in prigode, fotografije,… vsekakor pa ste vabljeni tudi h komentiranju objavljenih prispevkov še naprej, s čimer bomo ohranili blog aktiven in zanimiv. 

Uredništvo Blog69

13.9.2014: TEČAJ je ZMAGOVALNA ZGODBA POLETNEGA NATEČAJA z oceno 8.4/10 (25 glasov). Afera po nebeško je prejela oceno 7.2/10 (17 glasov) ob zaključku glasovanja 12. septembra 2014.

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!