Spoznali sva se preko bloga 69. No, na blogu sva si padli v oči. Čez nekaj časa in kar nekaj pogovorih na fb-ju, sva se dogovorili za srečanje… Luštna deklina, dolgi temni lasje, očala, hudo fukabilna rit in lepi joški. Ampak roko na srce, če bi jo srečala na ulici, nikoli nebi rekla da je to Gdč. Maycheee.

Kaj pa vem, ideja Gdč. Maycheee v moji glavi je bila nekaj čisto drugega. Ampak daleč od tega, da bi bila kakorkoli razočarana. Prej prijetno presenečana. Seveda sva takoooj padli v debate in se ujeli v vseh pogledih. Sploh pa sva razvili »najin objem«. Boobie trap. Dve prsati bejbi, ki se »zahaklata« z joški.

Čeprav sva se na samem začetku igrali z mislijo, da bi se malo poigrali ena z drugo, se je najin ladymance tako hitro razvijal, da sva kmalu vse packaste ideje zavrgli. Čeprav so občasne pijane  fotke letele med nama… Moji joški njej, njeni joški meni… Njuni fukšpili meni, moje  fantazije njima.

Približeval se je moj rojstni dan. Resnično nisem pričakovala nič drugega kot en konkreten poljubac in boobietrap… Dobila pa sem samo sms sporočilo s tistim tipičnim vse najboljše bla, bla, bla in da me za jutri zvečer rezervira. Seveda da sem bila all for it.

Naslednji dan sem res prišla zvečer do njenega bloka, v 4. nadstropje, skozi huge kuhinjo v njeno cute mini sobico. Najprej so mi v oči padle stene polne slik raznih hudih bejb. Potem pa on, na njeni postelji in njen nagajiv nasmeh. Pozdravila me je že pri vratih in mi prislonila enega, ampak do sobe je bila brez besed. Ko je zagledala moj bledotelečji pogled, me je pomirila z besedami:

»Danes ti izpolniva tvojo največjo željo. Danes naju boš gledala.«

Najprej šok. Potem sram. Potem nek awkwardness in moj begajoči pogled. Gospodična pa me je hladnokrvno posedla na stol, ki ga je imela ob  mizi. Bila sem dobesedno meter stran od postelje. Še vedno oblečena. Obuta. Rahlo zmedena.

Začela sta s poljubi. All over. Ona, packasta kot očitno je, me je stalno gledala. Če ne drugače, je vsake toliko z enim učem pogledala mene. Mene, ki še kar nisem dojela, kaj hudiča se dogaja in če je vse skupaj res. Ker me je zadeva nenormalno rajcala, sem upala, da se nista samo nesramno poigrala z mano. Nadaljevala sta z igro. Njegove roke so potovale po njeni izbočeni, okrogli, sočni ritki preko hrbta do vratu in njenih las… Zagrabil je šop las in jih potegnil navzdol, da je razgalil njen vrat in se prisesal nanj. Ona pa je samo zastokala in se predala.

Pogledal me je, in mi z iskro v očeh rekel : »Gia, danes boš uživala. Samo sprosti se!«

Počasi se je slačil in midve od silnega rajca nisva niti pomežiknili. Mene on sicer vizualno ni privlačil na prvi pogled, ampak v njem je bilo nekaj tako živalskega, prvinskega, da sem ga še sama požirala z očmi.  Nato je slekel še njo in izpod postelje vzel rdeč  PVC  trak. Njej so se zaiskrile oči in na ustnice se ji je prikradel rahel nasmeh. Ko je to opazil, ji je prisolil klofuto. Čeprav mi je sama govorila o teh njunih prigodah, si nikoli nisem misnlila, da je klofuta lahko tako hudičevo seksi in rajcajoča.

Tukaj nekje se je začela topiti moja zadržanost, ker se mi je po vsem do zdaj videnem, že začela mokrit pičkica. Počasi sem se razkomotila na stolu in začela uživat v predstavi.

Najprej ji je ukazal, naj mu ga pofafa. Ona, kleče na postelji, z rokami zavezanimi za hrbtom. On samozavestno stoji pred njo. Potegnila mu ga je kot prava profesionalka. Ko sem že mislila, da globje ne bo šlo, jo je prijel za glavo in še bolj nasadil na svojega tiča. Čeprav se je videl prvotni izraz odpora in nelagodja na obrazu, je prasička več kot uživala. Med tem njenim početjem, je on gledal mene direktno v oči. In jaz sem se zmedeno nasmejala in nagajivo pomežiknila. Verjetno je bila ravno ta moja nagajivost povod za njegovo naslednje dejanje. Potegnil jo je gor, se usedel na posteljo, jo položil preko svojih kolen in jo s svojo dlanjo pošteno našeškal. Zaslužila si je.

Jaz pa sem ob tem pogledu noro uživala. Počasi sem začela globje dihati, vse bolj sem bila nemirna. Mencala sem.

Posedel jo je na rob postelje in ji noge porinil narazen, da se je v šibki svetlobi videla njena nadnamočena pičkica. Pogledal me je in mi rekel: » Izvoli. Postreži si. Vem, da sta se pogovarjali o tem.«

Želja po tem, da bi se tudi jaz igrala, je bila vse večja….Ampak ne, preko sebe ne grem. Nisem taka.

Prijazno sem zavrnila ponudbo. Gostitelja pa se nista pustila zmesti in sta nadeljevala z igro.  S prsti se je tako spretno poigral z njeno razmočenko, da se je scena prelevila v klasični pornjak. Kmlau sem na sebi začutila toplo tekočino, ki je bila rezultat njenega squrtinga. Taka scena bi mi načeloma uničila cel mood, ampak tole vse skupaj je bilo NORO.

Očitno je bilo tudi za njega vse skupaj čisto preveč, porinil jo je na posteljo in ji dvignil rit. Razprl ji je ritnici in se z obrazom zaril v njeno sladko mednožje. Slišala sem samo njene vzdihljaje. Videla sem, kako se je z jezičkom poigral z njenim anusom. Kar naenkrat se je dvignil, se sklonil pod posteljo in na moje začudenje izpod postelje vzel analni čep. Hmmmm, le kaj se še skriva pod njeno posteljo.

Počasi je vijolčni čep nastavil na njeno luknico in prodrl vanjo. Ta njen neverjeten stok. OMG!!! On pa kot bi bil v transu, ko je gledal kako je njena voljna ritna luknjica čep sprejela vase. Poravnal se je, nastavil kurca na njeno drugo špranjico in ga zabil. Iz prve, do konca.

Izraz na njenem obrazu. Prisežem. Česa lepšega, bolj iskrenega, bolj prvinskega še nisem videla. Ko je po začetnem šoku, ko je brez najave fasala njegovega trdega tiča, le odprla oči… Je zrla naravnost vame. In pogleda z mene ni umaknila niti za sekundo, med tem ko je on v ritmu nabijal in nabijal… Moja pizdica pa se je mežila…

Vsemu se lahko uprem, samo temu pogledu ne. Vstala sem s stola, pokleknila ob rob postelje in jo poljubila…

 

Gia

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!