Najboljše Gay fafanje v Mariboru

No, za prvi blog sem zbral pogum in sem ga že napisal. Verjetno ste ugotovili, da pišem o sebi in o svojih sexualnih podvigih ter da sem tudi gay.

V prvem blogu ste lahko prebrali kako sem doživel svojo prvo spolno izkušnjo s svojimi vrstniki v začetku pubertete. Seveda se je prejšni podvig zgodil tik pred vstopom v srednjo šolo. Glavni vrhunci so se pričeli ravno takrat. Takrat ko sem prišel iz vasi v mestu, kjer je bilo polno mladih in pohotnih tipov. Čeprav so me vedno mikali starejši moški. Seveda nimam v mislih onih straih, groznih, sivih itd. Ampak ravno pravi letnik 😉 Šarmantni, dobro oblikovani, nabiti, športni. Moški v pravem pomenu besede. Takšni, ki te tudi naučijo kaj novega…ki imajo za sabo že nekaj izkušenj in kilometrine.

Torej nebom pozabil svojega prvega podviga z zrelim moškim. Recimo, da je bil star dobrih 30, mogoče že blizu 40. Zgodilo se je v Mariboru na stranišču v enem nakupovalnem centru. Vedel sem, da se tam dogaja marsikaj, saj smo takrat imeli doma že internet in je gospod Google posredoval kar nekaj koristnih informacij, kje se v Mariboru kaj dogaja.

No v glavnem,…še sedaj se spomnim občutka, ko sem se vozil po tekočih stopnicah nakupovalnega centra v nadstropje, kje je bil ta wc. Nevem, če ga znam opisat. Strah, navdušenje, sramežljivost, pohotnost in vzburjenost. Vse na enkrat. Na poti proti stranišču sem v glavi razmišljal, bi ali nebi, če bi, kaj bi in tako naprej. Seveda ob domišljiji katera mi je začela dogajat v glavi, ko sem se vprašal “Kaj bi, če bi?” je moj kurac vedno narastel, nabreknil. V svetlo modrih dokaj oprijetih kavbojkah se je moj kurac takoj opazil. Nekaj časa sem še stal pred vhodom v toaletne prostore in zbiral pogum. Vendar sem vstopil….

Wc je zgledal prazen, tišina,… Vrata kabin so bila zaprta. Stopim do pisoarja in se delam, da opravljam manjšo potrebo. Na stranišču še vedno smrtna tišina. Počakam dobro minuto in se prestavim v kabino v katero se tudi zaklenem. Razmišljam kaj naj, saj itaq nikogar ni. Potreben sem bil full, saj mi je domišljija delala vedno bolj in bolj in kurac je bil iz sekunde v sekundo bolj trd.

V steni kabine opazim manjšo luknjico. Zanimalo me je kaj se vidi čez njo. Pogledal sem in ga zagledal. Kurac perfektne oblike. Debel, dolžine vsaj 20cm…. Zrajcal sem se do konca. V mojem kurcu sem čutil srčni utrip. V sosednji kabini je bil kurac mojih sanj….Moški si ga je drkal, videl sem roko, katera potuje po kurcu gor in dol, spet vidim ogromno glavico spet ne. Mešalo se mi je. Opazoval sem ga dobrih pet minut.

Zbiral sem pogum, da bi zapustil mojo kabino in vstopil v njegovo. Vendar me je bilo strah, ker moškega nisem poznal, nisem vedel ali sploh hoče z drugim moškim ali ne. Razmišljam s trdim kurcem v hlačah kaj naj. Odločim se, da zapustim kabino in se postavim nazaj k pisoarju.

Ko sem stopil do pisoarja, sem odprl zadrgo kavbojk in moj kurac je kar skočil na plano. Trd je bil kot kamen. Počasi sem si ga začel drkat in upal, da bo moški odprl vrata. In jih je. Zagledal sem ga popolnoma golega, moškega starega dobrih 30, izklesano telo, kratki temni lasje, popoln obraz in še bolj popolno njegov kurac, totalno trd. Nekaj sekund sem ga gledal in si ga drkal obrnjen stran od njega. Opazoval sem ga čez svojo desno ramo, kako potuje s svojo roko gor in dol po svojem kurcu, z drugo roko pa se boža po svojem popolnem telesu in mi kaže naj se mu pridružim.

V meni panika. Fuck, ne upam. Se oblečem in grem k umivalnikom. Od umivalnikov se še ga je vedno videlo v kabino. Z delčkom očesa sem še ga vedno opazoval. Saj je bil popolni. Odločil sem se, če ne zdaj potem nikoli. Obrišem roke v papirnate brisače in vstopim k njemu v kabino in zaklenem vrata. Nasmehne se mi, odpre mi zadrgo in izvleče mojga trdega kurca. Začne mi lizat jajca, nadaljuje po kurcu navzgor, ko pride do glavice se igra z njo. Liže jo, poljublja,…mešalo se mi je. Nato ga vzame v usta. Na začetku samo pol, fafa počasi. Od vzburjenja več nisem zdržal. Prijel sem ga za glavo in nabil svojga kurca do konca v usta. Čutil sem, da sem mu vstopil z mojem kurcem v grlo. Noro je pasalo. Drgnil se je na mojem kurcu a jaz sem ga nabijal brez milosti. Ko mi je skoraj prišlo sem ga izvlekel in se umiril.

Šel sem na kolena, da mi vrnem uslugo. Gledal sem popoln kurac. Imel sem ga direkt pred očmi. Kar hitro sem se odločil, da ga dam v usta. Bil je odličen občutek. Z jezikom sem čutil vse njegove žile na njegovem korenjaku. Tudi on ni bil nežen. Prijel me je za glavo in začel v polno nabijat, brez milosti, bilo mu je vseeno kaj se dogaja z mano. Dušil sem se a on je nabijal, verjetno je opazil, da čeprav se dušim na njegovem kurcu in da komaj prihajam do sape, da mi paše. Nabijal je in nabijal. Z eno roko sem si drkal svojga tiča z drugo božal njegovo popolno telo. Čutil sem da mu bo prišlo in prišlo mu je direkt v moje grlo. Nisem vedel kaj naj, zato sem samo pogoltnil. Začutil sem njegovo toplo spermo po ustih in kako mi teče po grlu.

V istem trenutko sem vstal, mu z roko odprl usta in ga nabil na moj kurac. V mislih sem imel pokvarjene misli, katerih nisem upal izrečt na glas. V mislih sem ponavljal:”Prekleta baraba, fafaj ga!!! A ga čutiš v grlu?? Evo vračam ti zdaj prasec preklet, zaduši se,….” Nato sem prišel do vrhunca, mislil sem, da mi nebo nehalo prihajat. A on je samo požiral in požiral,…od vrhunca sem se tresel še nekaj sekund po njem. Pobožal me je in rekel naj se umirim in sem se.

Nato sva se oblekla in en po en odšla iz kabine brez besed. Po tem času sem še kar nekajkrat zavil tja v upanju, da še ga srečam a mi ta sreča ni bila naklonjena. Žal ga nisem videl več nikdar.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 22

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!