Puberteta, ooo ja kje so časi, ko nas je razganjalo. Ko nismo vedeli kaj naj s svojim telesom, vse se je spreminjalo. Stvari so se začele spreminjat, organi med nogami so postajali trdi ob različnih situacijah. Nismo več vedeli kaj naj privlači kaj nas ne….

Tako se spomnim mojega dogajanja v glavi … Star nekaj čez 10, recimo in zaokrožimo na 13. Da se mama izogne pogovoru o spolnem življenju kupi knjigo o spolnosti. Najzanimivejše so seveda bile slike v njej.

Začeli smo drkat, brizgat, občasno tudi probat okus svoje sperme. Vzburilo me je skoraj vse od žensk (bolj manj 😉 ) do moških. Ne bom pozabil slike Robbie-ja Williams v eni prilogi slovenskih časopisov, kjer je na sliki kazal svojo zadnjico. Mmmmmmm! Na to sliko sem res veliko drkal.

Prav tako so ostali spomini prijateljev iz podeželja. S prijatelje smo se družili na nogometnem ogrišču na vasi, nekateri starejši drugi mlajši. Seveda bila vedno zanimiva igra “steklenica – resnica ali akcija”, kjer se je zavrtela steklenica in na katerega se je obrnila je moral izbrat ali bo povedal resnico ali bo naredil kakšno “akcijo”. Tako se je začel odvijat en večer ob druženju na igrišču. Popolnoma “nedolžna” igra se je prevelila v skorajšne orgije. S prijatelji (sami fantje) smo se pričeli z igro. Seveda so v začetku igre vsi ukazi popolnoma brez smisla potem pa se je začelo stopnjevat. Spomnim se, da me je moral kolega prijet za mojga kurca, čez hlače. Seveda je to storil zelo na hitro ampak jaz sem se vseeno zrajcal. Upal sem da tega nebo nihče opazil ampak svojga korenjaka sem bolj težko skril, ker mi je res do konca nabreknil. In ni ravno med najmanjšimi. Seveda so vsi opazili naslednja naloga drugega prijatelja je bila, da prime spet mojga kurca (seveda je bil aktualen, ker so vsi vedeli, da imam trdega) prime čez hlače. O, je pasal dotik drugega na mojem korenjaku, skoraj sem že mislil da mi bo prišlo.

Na koncu smo že bili skoraj vsi trdi. Bilo nas je mislim da pet. Vsi potrebni, eden bolj kot ta drug. Seveda sem predlagal da si jih zdrkajmo. Na začetku smo bili malo zadržani ampak smo se kar hitro sporstili. Kolega prijel mojga, jaz njegova, drug prijatelj od drugega in smo drkali dokler en od prijateljev ni šel med nami na tla in začel fafat. Spet šok za vse. Takoj smo začeli ne to pa ne … To delajo samo pedri, itd. Ampak je pasalo, smo kar hitro nadeljevali, dokler nismo prišli do ideje, da mi enega pofukali v rit. Bila težka odločitev koga, vsi smo bili za ampak noben nihotel nastavit. Kako določit “srečneža”?? Seveda steklenica je hitro odločila, ko se je zavrtela in se ustavila pri prijatelju. Nč ni mu ostalo drugega kot da je šel na vse štiri in sem ga jaz prvi pofukal. OOOOO je pasalo vstavit kurca v njegovo toplo rit, začel sem počasi on je vdihoval, mmmm, jaz sem pospešil vedno bolj, pričelo se je slišal ploskanje mojih sprednjih delov bokov ob njegovih ritnicah in na koncu sem sfršil v njega. Kar prihajalo mi je, mmmm jaaaaa. Ko sem se umaknil sem mu zarinil mojga kurca direkt v usta, da je polizal preostanek sperme iz njega, med tem je začel ga fukat že drugi prijatelj, in tako smo ga pofukali vsi. Na koncu smo vsi brez besed odšli domov. Igro smo še večkrat ponovili …

No, minilo je nekaj časa. Konec osnovne šole, vstop v srednjo … Dogajanja iz srednje šole sledijo naslednjič. 🙂

Have a gay day!
MsM

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 12

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!