Prav je, da se piše in da se bere, a prmejduš, da na vsake toliko časa prija preprosto poscrollat po zaslonu navzdol, se ustaviti, užiti podobo in ne razmišljati o ničemer.
Ako ti to kakopak uspe. Meni ni. Kakšne misli so mi rojile po glavi, si lahko kar mislite in vam jih ne rabim tolmačiti. Sploh pa vam bo vse jasno, ko boste uspeli priti do konca galerije … Se pa že zadosti poznamo … 😉

Tole je skoraj brez dvoma ena najbolj sočnih galerij, kar sem jih sestavil in verjemite mi, da je bilo trdo delo. S trdim delo.

Kdor ob tej dotični galeriji – najsi bo deklina ali pa možakar – ne bo vsaj trikrat debelo pogoltnil sline, vsaj enkrat na glas zavzdihnil in iz sebe izpustil kakega medmeta, je po vsej verjetnosti zašel na to stran po naključju, iščoč fotografije pristanka na luni, česa o festivalu v Woodstocku ali pač nečesa niti približno tako sočnega kot je tale galerija, ki se bohoti pod mojim imenom ali pa ga je libido preprosto zapustil – srečneža – in ob teh fotografijah ne bo trpel sladkih muk, kakršne trpimo mi pokvarjenci, pokvarjenke, potrebneži, potrebnice, perverzneži in perverznice, ki nam je Blog69 zatočišče in pribežališče, kjer si lahko damo vsaj delno duška.
Dajte si ga!

p.s. Premium Pack pa zato ker je nekaj več slik kot običajno, da se vam vsaj malce odkupim, ker vas nisem že nekaj časa pocrkljal. 😀

BoneR

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!