Debel? Kosmat? Poročen? Poštar? Svetlolas? Majhen? Inteligenten? Krivih nog? Nesamozavesten? Politik? Hišnik? Nima veze. Glory hole prenese vse; od poštenjakov, do atletov, perverznjakov in geekov – šteje samo to, kar mu štrli iz hlač. Nekakšna protiutež tisti sms šali: “Zakaj so ženske trapaste? Zato, ker zaradi ene klobase vzamejo celega prasca…”. 😀

Te prav posebne luknjice obstajajo tudi izven pornografskih setov in ljudje se jih poslužujejo. Saj, ne rečem, v teoriji je ideja kar kinky – ko se ti zahoče tiča, obiščeš najljubšo luknjo v zidu in tam te že čaka slasten korenjak. V realnosti pa … Samo za najbolj pogumne; moj prvi pomislek higiena, moj drugi pomislek higiena, moj tretji pomislek – zakaj zaboga bi se kdorkoli zdrav, normalen in spolno privlačen moški osebek sploh potikal po takih krajih? Za hetero moškega pa tako ali tako vedno obstaja verjetnost, da se na drugi strani zidu ne nahaja porednica njihovih sanj, pač pa kak naveličan in vsega hudega vajen, stric Marjan.

Pod rubriko “Dedi so govorili” pa lahko morda omenim anekdoto, kako so v starih časih prikriti geji in mornarji živeli v prikupni simbiozi – pomorščaki so (nevedoč da je na drugi strani moški) izpraznili boleče mošnje, drugi pa so se naužili trdih kurcev, vse to, seveda, popolnoma anonimno.

maycheee