Letos sem se odločil, da poleti ne bom nosil gat. Da bom kar na golo rit navlekel kratke hlače in čao. Seveda sem imel nekajkrat borbo možganov s tičem, ko se mi je pričel dvigovat v sila neprimernem trenutku. V knjižnici recimo.

Na najnižjo polico se je prepogibala mačkica v tako oprijetih kratkih hlačkah, da ji je rob prepolavljal hlebčke, pičkica pa se je zažrla v blago, da sem si skoraj do krvi zgrizel žnable. Imela pa je tudi stegna. Takšna, da bi z njimi lahko počila melono.

Vseeno sem vztrajal in še vedno vztrajam. Čeprav sedaj zvečer že zapihlja malce hladnejši vetrič okrog jajc, se še da. Prav osvobajajoče je. Tudi tisti večer konec julija sem bil brez …
———————

Kar naenkrat se je pojavila pred mano, ko sem ravno odhajal do redarjev, kjer sem pustil svoj nahrbtnik, v katerem sem imel še tri pločevinke piva.

‘Živjo … kam greš!?’
‘Počasi bom šel, dost’ mam tega hrupa!’
‘Pejt te povabim na borovničke ….’
‘Jebeš borovničke, grem per ruknt, ne pa afnat se z borovnicami …’
‘Sam za per je treba ful čakat.’
‘Sekundo dvajset, če ga maš s sabo.’

Tako sva šla do mojega ruzaka, zapustila prizorišče, jaz sem si odprl pivičko, ona pa je šla lulat. Ko je prišla nazaj sem ji v roko potisnil pločevinko.
‘Glih mrzel pa ni …’
‘Imel sem ga v ruzaku, ne v hladilni torbi …’ sem povsem mirno odvrnil.
Sedla je na robnik, ga odprla in naredila požirek ter se skremžila.
‘Toplo pivo …’ , je rekla bolj predse kot meni.
‘Med joške si ga vtakn’ prasica hladna!’, sem zasikal.
‘Kaj naj?!’, me je začudeno vprašala in me zabodeno gledala.
Vzel sem ji piksno iz roke, ji potegnil majico in ji ga dregnil med tiste ogromne fuckin joške.
‘Na srce si ga prisloni, pa se bo shladil.’

Vzela je pločevinko iza majice in srebala kratke požirke. Niti pisnila ni. Minuto ali dve.
‘Kdaj greš domov?’
‘Ko spijem …’
Na dušek sem popil preostanek piva, zmečkal pločevinko in jo zabrisal v zabojnik.
‘A boš kar šel?’
‘Ja …’
‘Grem lahko s tabo?’
‘Če hočeš …’

Hodila sva kako minuto, potem pa je mimo pripeljal en moj znanec, in nama tričetrturno hojo skrajšal na pet minut vožnje. Peklenskih pet minut … Začela je nabijat njemu čez ramo, ga spraševat in mu razlagat neke bedarije, da sem obolel, se obrnil malce nazaj, saj je slonela na obeh sedežih in ji zabičal :’ Pizda, če ne boš zdele – ta moment utihnila, te bom s kurcem utišal! Jasno!?’

Končala je z nabijanjem, končala pa se je tudi vožnja. Izstopila sva, se zahvalila, kolega je šel domov, jaz pa sem odprl še tisto tretje pivo in prižgal cigareto.
‘Kaj pa je? Bi rada da te pospremim domov?’, sem jo cinično vprašal.
‘Bi me? Ti bom sendvič naredila.’
Pričel sem se smejati, obenem pa se mi je zdelo to tako ljubko, da sem privolil.

Med hojo sem pljuckal pivo, s kotičkom očesa pa sem gledal njeno rit, ko sem rahlo zaostal – ja malce tudi v glavo, saj sem bil precej pijan, malce pa tudi zato, ker nisem zmogel skoordinirati hoje s pitjem.

Povsem spontano sem jo zagrabil za ogromno rit. Kot bi jo spodbodel je pričela hiteti proti hiši. Počasi sem prišel za njo in vstopil. Pivo sem odložil na omarico in jo zalizal.

Začela se je otepati, kriliti z rokami in me odrivati. Prijel sem jo za roki in jo skušal umiriti. Še sam ne vem kako sva se znašla na tleh, ona na hrbtu jaz pa sem ji zapestja tiščal k tlom.

Pihala je kot stekla mačka in se izmotavala. Roki sem ji ukleščil s koleni, z levico pa sem jo usekal po licu. Za trenutek je prenehala, potem pa nadaljevala s še večjo vnemo, tako da sem ji prisolil še eno. In še eno. Prislonil sem ji kazalec na ustnice.
‘Pšššt …’

Kot nalašč je malce mignila. ‘Pok!’ , je naredilo, ko sem jo spet usekal po licu. Dihala je kot bi bila na zdravniškem pregledu in bi imela na hrbtu stetoskop, ne pa hladnih ploščic.
Z desno sem ji potegnil proč majico z modrcem vred in na plan spustil ogromno joško, se spustil k njej in jo ugriznil v bradavičko in jo sesal, grizljal in gnetel jošek. Vedno manj se je otepala.
Pogledovala me je v obraz, pa v mednožje in nazaj v obraz.
‘Kaj je … Bi ga rada videla? Ga pokažem?

Sedaj je šele začela noreti … Trdneje sem se ji zasidral s koleni na roke, izvlekel kurca in ji ga prislonil na ustnice. Kar ni vedela ali bi mi ga fafala, a bi ga lizala, ali bi ušla. Začel sem ji ga drkati pred usti. Tiščala je skupaj svoje polne žnable, potem pa kar na lepem …
‘A  … to … je …to?’, je nagajivo, kot bi me hotela s tem ponižati ter odvrniti od namenov med lizi po glaviču,  izdavila.
‘Če ga spraviš vsega v usta, te peljem na pizzo.’

Stresla me je sebe in vstala, se smehljala, desna dojka pa ji je visela čez majico. Tudi sam se se pobral, stopil k njej in ji s klofuto izbrisal nasmeh, da je zopet pričela globoko dihati.
Še globlje je začela dihati, ko sem jo zagrabil za vrat, jo potisnil ob steno, z drugo roko pa sem ji segel za pajkice. Z dlanjo sem ji podrsal po pizdi, ona pa je stopila narazen. Z dvema prstoma sem žokal v njeno mokro pičko, jo tiščal v steno, vsake toliko pa sem jo ugriznil v bradavičko ali pa v ustnico, ki sem jo tik zatem obliznil.

Tako polnih, za fafanje ustvarjenih ustnic ne vidiš vsak dan. Dlan sem imel vso mastno od njene pičke, v njo sem zdaj zarinil že tretji prst. Še vedno sem jo držal za vrat. Izvlekel sem roko, prelizal vso dlan in posesal sok z vsakega prsta posebej.

‘Ti je všeč okus moje pičke?’
‘Mi je …’
‘Kakšen okus ‘ma pa tvoj kurac?’
‘Boš ti povedala …’

Spustil sem ji vrat iz primeža in ji roko položil na ramo. Naredl sem dva nerodna koraka nazaj, in se prislonil na drugo steno hodnika.
Počepnila je predme, na plan spustila še drugo joško in mi ga začela sesati. Samo glavico. Pa potem malce več. Počasi.

Spomnil sem se njene opazke. Prijel sem jo za glavo in ji zabil kurac v grlo. Z rokama je bila naslonjena na moja stegna, od katerih se je hotela odriniti, da bi si izvlekla tiča iz goltanca, jaz pa sem ji ga rinil v usta ter jo držal za glavo.
‘Grrrrh’

Brž, ko sem opazil, da ni ravno sproščena, sem ji ga uvidevno potegnil iz ust, da je prišla malo do sape in jo pogladil po laseh.
‘Joj … oprosti … sem bil prepričan, da ti takle bonbonček ne bo dela težav …’
Pograbil sem jo za lase, jo cuknil nazaj in ji ga jadrno zaril nazaj v gobec.
‘Fafaj ga!’

Sedaj sem jo pustil naj opravi po svoje.

‘Aaaa … uuuh … fuck .. a,kurba … šit … jebem ti. Izruval sem ji ga iz ust, ji ga zdrkal na fris ter jo še nekajkrat lopnil s tičem po ustnicah.

‘Ne morem verjeti! Kakšno prekletstvo! Ne moreš dati ženski takih žnablov, potem pa jo kaznovati s takim antitalentom za fafanje!Kakšna škoda, kakšna krivica!’ sem premišljeval medtem ko sem jo pital z močefitom, ki se mi je še pocejal po korenu in po jajcih ter kar sem ga imel še na prstih.

‘Mmmh, po gozdnih sadežih …’

Skrbno mi jih je očedila, si umila obraz, ter odšla v kuhinjo.

Umil sem si tiča, roke in obraz. Ko sem prišel za njo, me je na mizi že čakal sendvič. Sem tudi že boljšega jedel. Je bil pa v primerjavi z blow jobom fakin enkraten.

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!