Spet je teden lige prvakov (nogomet), popoldne sva se zmenila, da sva danes pri meni. Ti prideš, najdeš mene na kavču pred televizijo. Vsa nezainteresirana mi odvrneš “a že spet”, drugega, kot da ti skomignem z rameni mi ne preostane. Odideš v mojo sobo, se preoblečeš.

Še pred koncem prvega polčasa se prikradeš nazaj k meni oblečena v ohlapno majico in trenirko. Opazim, da ti za modrc niti malo ni bilo mar. Objamem, poljubim te, malo se odmakneš, z obrazom nakažeš, da nekaj naklepaš. Ta pogled mi je tako všeč, rajca me in ti to dobro veš.

Rezultat je 0:0, ti mi rečeš: “Če zmaga moja ekipa si nocoj moj suženj, če zmaga tvoja ekipa ti v vsem ustrežem kar si poželiš”. S temi besedami v glavi kar težko spremljam tekmo, za povrh še mojo roko pelješ na tvojo muco. Ves presenečen ugotovim, da si tudi na hlačke pozabila.

V tistem trenutku si mislim “jebeš fuzbal, kar tle na kavču te bom”. Odideš v sobo si pripravit pripomočke, ropotaš in s tem me še bolj motiš. Vse do konca tekme ostaneš v sobi, radio slišim igrat.

Tekma dobra, moja ekipa je izgubila, pridem v sobo z nasmeškom na obrazu, rečeš mi :”Kaj se smeješ zgubil ste”, jaz pa odgovorim: “Najbolši del šele prihaja”, nasmehneš se. Ker sem tvoj današnji suženj si me najprej privoščiš, da te moram zmasirat po napornem dnevu.

Slečeš se in vležeš na posteljo, še sam slečem majico, zmasiram ti hrbet nadaljujem čez rit, ki je zame popolna, nadaljujem na noge. Vrnem se nazaj na rit,  kjer ti mesim ritnici kot dva hlebčka, roke mi zaidejo še malo globje, še predno se te dotaknem že vidim tvojo mokro muco, še bolj vneto začnem masirat magično točko, zvijaš se od užitka, ustaviš me še preden ti pride.

Zadovoljna z masažo hrbta se obrneš in zahtevaš še spredaj masažo, seveda se ne upiram, z rokami masiram tvoje joške, bradavičke maš trde kot kamen, uživaš, nadaljujem na trebuhu, preskočim muco in opravim z nogami.

Seveda se vrnem nazaj in kot strela z jasnega nadaljujem kjer sem ostal, ko si ležala na trebuhu, tokrat se še bolj zvijaš in mi pustiš, da te pripeljem do vrhunca. Vidim te, ko si na vrhuncu, sam pa te nesramno “pustim pred vrati”, uvidiš mojo igrivost, vzameš lisice in me prikleneš na stol, zatem še vibrator in začneš sama s sabo.

Vidiš kako sem zrajcan, moj korenjak že vso masažo salutira, priklenjenega me slečeš do konca, maščuješ se mi , da se me samo dotikaš, z muco samo podražiš korenjaka, prepogibaš se pred mano.

Igram nebogljenega sužnja, končno se me usmiliš, me odkleneš in seveda zahtevaš da te tako grobo pofukam kot še nikoli, tvoje besede so kot najljubša pesem. Počasi prodrem vate, kar zvijaš se od užitka, začnem te nabijati od zadaj,  ti spodaj pa ti v mojem naročju jaz stoje, vsa izmučena prideva skupaj.

P.s. moja prva zgodbica, aja pa upam, da je kje kakšna taka 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!