Srečal sem jo v poznih dvajsetih, njena podoba je popolnoma odstopala od podobe, ki sem je imel v glavi ko sem bil v osmem razredu ona pa v šestem. Odrasla je v privlačno žensko, vesel sem bil, da se nisva poznala. Velika očala katerih okvir je bil že skoraj enak denajšnim kompaktnim oknom so zamenjale leče, dolge ravne rjave lase so zamenjali rahlo nakodrani bleščeče črni lasje pristriženi do vratu, oprsje ravno prava B košarica, dolge noge so še dodatno povdarjale čudovito linijo širših bokov in nasmešek na luštnem obrazu brez nepotrebnih navlak me je prevzel v momentu. Bila je visoka, prave mere ob njeni višini so jo naredile še bolj nepozabno, zagotovo je bila športnica. V mojih očeh je bila boginja. V lov sem šel v trenutku, refleksno, amigdala je prehitela neokorteks. Spontan pogovor z nekaj komplimenti in rahlo nerodnostjo na moji strani mi je očitno prinesel kako dodatno točko, saj je pristala na pijačo.

Pogovor nama je tekel, o čisto vsakdanjih stvareh kot da bi oba vedela da gre samo za fuk in več kot imena ne potrebujeva. Ko je imela besedo in ko me je poslušala je ohranjala očesni kontakt in se smehljala, nagibala naprej in spet nazaj, se nekajkrat skoraj nevidno ugriznila v ustnice. Vse ti detajli so me spravljali ob pamet. Goltal in slačil sem jo z očmi ob enem pa se mi je po glavi vila misel ‘I wonder how it would be like to go down on her for the first time’, ko bi ji noge dvignil v svečo, ji počasi slekel hlačke, jih počasi vodil po njenih dolgih nogah in potem ponovno občudovanje od stopal do njene pičkice, zatem pa muff dive, ko bi me ona z nogami objemala okrog glave. Da vse skupaj ne bi predolgo trajalo in pokvarilo super vzpostavljenega vzdušja in dobre volje sem jo hotel povabiti v svoje stanovanje, a je tudi ona imela odličen občutek za tajming in me je prehitela s povabilom v svojega, ki je bil v bližini. How about that sem si mislil, brez besed a z nasmehom sem na mizo hitro vrgel Plečnika in sva odšla.

Pot od vrat do postelje sva si krajšala s poljubljanjem, ko sva prišla v sobo je na hitro zaprla okno potem pa me je grobo porinila na posteljo, ko sem presenečen dvignil glavo, je bila že na postelji, zasmejala se je in mi začela odpenjati hlače. Vlekla mi ga je kakor da je to njena zadnja večerja, skoraj pol profi, malo bolj grobo pa vendar z občutkom. Gledala me je v oči in na kolenih migala z ritko, nisem je mogel več samo gledati, prijel sem jo za noge in jo na novo pozicioniral, da sem ji lahko slekel hlače in jo grabil za hlebčka. Ko sem jo hotel potegniti k sebi še bolj, se mi je izmikala. Potem pa sem na tiču začutil njeno grlo, vstal sem na kolena jo prijel za glavo in s svojim tempom nabijal njena usta in grlo na kurca, ona pa me je gledala smejočih in poželjivih oči. Občutek je bil božanski, še nedoživet ampak nisem hotel streljati že po blowjobu. Hotel sem vrnit uslugo, in prekinit ugibanja. Na rdečih hlačkah sem že ob dotiku čutil mokroto, slekel sem jih počasi, tako kot sem si zamislil že v kafiču in naletel na presenečenje.

Frizurca obrog žemljice, unikatno urejen, zelo na kratko pristrižen gozdiček, ki ni oviral poti, kvečjemu lepo povdarjal njeno fračo in mojo tarčo. Ko sem jo z užitkom obdeloval, je začela hitreje dihati ob enem pa je ustvarjala simfonijo čudovitih izdihljajov skozi nos. Ko sva se ujela s pogledom je bil signal jasen, uporabil sem še prst, kasneje dva in od užitka jo je začelo zvijati mene pa je močno zrajcalo, dobil sem tak hard-on da sem se moral iz trebuha obrniti na bok, drugače bi ji preluknjal jogi.

Potegnil sem jo k robu postelje, jo odločno nabijal odzadaj in držal za lase, bila je glasna kar me je še bolj zrajcalo. Obožujem glasne in strastne ženske, ob njih mi hitreje pride, zahtevajo veliko samokontrole in so mi svojevrsten izziv. Od strani sem gledal kako ji joškice plešejo, dvignil sem jo k sebi, da sem jih dobro pregnetel, bili so kot uliti v moji dlani. Ko sem jo obrnil v misionarca, sem svoje telo pritiskal k njenemu in jo vrtal, ugajalo ji je. Pretipala je cel moj hrbet, me objemala z rokama in nogama in vzdihovala meni na uho v ritmu mojega nabijanja. Strastno sem jo poljubil, in spet nabijal dokler me z močnim prijemom za hrbet ni ustavila. Prišlo ji je. Treslo se ji je celo telo, njeno izdihovanje je bilo tresoče, stisnil sem se še bolj k njej, da sem na svoji koži doživel vsak njen krč in tiča potegnil ven, ker sem že skoraj streljal tako me je vzburilo. Tako norega orgazma do takrat še nisem doživel. Popolnoma me je zasvojila, hotel sem ji podariti še več orgazmov, hotel sem jo še bolj zadovoljiti.

Ko me je jahala me je ves čas gledala v oči s tako ponižnim in blaženim pogledom, da sem se skoraj stopil. Začela je počasneje, dražil sem njenega malega moža v čolnu in jo občudoval, žensko najbolj norih sanj in njeno pičkico kako požira mojega korenjaka. Ko je stopnjevala tempo se je stopnjevala tudi njena grobost nabijanja, prijalo mi je, njeno nabijanje je komaj preglasilo škripanje lesenega okvirja postelje in moja kondicija je zaradi prevelikega rajca počasi prihajala h koncu, vedel sem da mi bo kmalu prišlo. To je zaznala tudi ona in začela je še hitreje, dokler ni tempa prekinila na vrhu, da bi od hitrega in glasnega vzdihovanja zajela sapo in spremenila tempo, jaz pa sem v tistem trenutku še enkrat odločno sunil, ta sunek imenujem the shocker. Works every time. Spet sem jo poslal v ekstazo, njeno telo in glasek sta se začela tresti, zvila se je k meni in mi na uho vzdihovala, jaz pa sem jo grabil za stegna in ponovno užival v njenem orgazmu. Vzburjenost me je spet popolnoma prevzela in nisem mogel več zadrževati, prevrnil sem jo na hrbet in prišlo mi je tako močno, da so prijateljčki leteli mimo popka, skozi dolino in pristali njej na licih, posmejala se je in glava ji je padla na posteljo. Potešen sem padel poleg nje, za nekaj trenutkov sva popolnoma negibna obležala in poslušala drug drugega kako umirjava dih.

To je bil najboljši fuk mojega življenja. Od takrat dalje nikoli nisem več razmišljal, kako bom svojo novo izbranko podrl, ampak kako jo bom zadovoljil, da bo potešena obležala tako kot je Ona. Postal sem nesebičen ljubimec.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 27

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!