Soseda, vdova že nekaj let, stara okrog 40 let se je vročega večera lotila košnje trave okrog hiše. Ker ji ni preveč uspevalo, jaz pa sem bil isto v vlogi kosača, sem se ponudil da ji dokončam delo. Ni bilo več dosti, tistih par kvadratov sem mimogrede potolkel in ponudila mi je hladno pivo. Z veseljem sem se naslonil na klopco pred hišo in se zaklepetal. Po naturi je precej zagrenjena, ne mara decov, v kuloarjih se je celo govorilo, da je frigidna. Zato smo jo še nekako razumeli, da se ne zanima preveč za osebe nasprotnega spola, čeprav je bila kar privlačna. Predvsem (kot po navadi) so se mi dopadli njeni joški, napeti, štrleči tudi brez modrca. Dostikrat sem jo dražil, da je škoda da jih nobeden ne pegla. Striktno se je izogibala pogovorom o seksu.

Nekako je izvedela, da rad mečkam mojo drago z masažo. Seveda ni vedela da je to v cilju erotike in da se rada rajcava na tak način, kar doprinese k boljšemu seksu kasneje.

Vprašala me je, če res masiram. Malo sem ovijal da se potrudim le za tiste, ki znajo še kaj drugega, kot le ležati kot kos mesa na mizi. Ja če je masaža naj bo masaža, za drugo se dela drugje in v drugačnih okoliščinah. Malo me ledveni del hrbta matra in sem pomislila, da bi mi malo s tistim strojčkom ustrojil bolečine.
‘Ja lahko’, sem ji odgovoril. ‘A samo hrbet.’
‘Prasec, sam neumnosti ti grejo po glavi’, mi jezno odgovori.
‘Ja zakaj pa misliš da ga imam, za scat ga ne rabim’, sem ji smeje odgovoril. Pri tem se je pogovor tudi končal.

Naslednji dan pa me pokliče po telefonu. Pravi da se ne more pobrat s sedežne, ker jo sedaj pa res oreng boli in če bi jo prišel malo zmasirat. ‘Pridem’, sem dejal, vzel masažni aparat in gel, ki se ob stiku s kožo vleče kot čigumi. Je pa 10 krat bolj vizkozen kot navadno masažno olje. Za vsak slučaj sem si mislil.

Našel sem jo res na sedežni vso zvito. Resnično jo je dobro zagrabilo. Vem iz lastnih izkušenj, saj imam jaz iste probleme s hrbtenico in sem takoj videl, da resnično boli in da ne blefira.

Pripravil sem plastificirano pogrinjalo kar na mizi in vklopil aparat. Premaknila se je na mizo. Vlegla se je na trebuh, seveda v modrcu in hlačah.
‘O ne, to je treba dol’, sem jo opozoril. ‘O to pa ne, saj me boš samo zmasiral, na kaj drugega kar pozabi!’, mi je jezno odgovorila. ‘Ja kako pa naj masiram preko trakcev modrca in hlač jebenti?’, sem bil kar malo jezen. ‘Pa kaj misliš da nisem še nikoli videl nage ženske ali kaj?’
‘Ni to’, pravi, ‘le nelagodno se počutim naga pred drugimi.’

‘Poslušaj punca’, sem ji sedaj res že jezen dejal. ‘Ali se sleci ali pa adijo. Če se mi bo zahotelo, da te nategnem ti bom to tudi povedal. Če nočeš te niti siliti ne nameravam. Še nobene nisem prosil’, sem ji odgovoril.
Videla je da se ne hecam in z ihto je odpela modrc in slekla hlače. ‘Huh kako telesce’, se nisem mogel zadržati komentarja. ‘Daj ti opravi posel za kar sem te prosila’, je odrezavo dejala, ‘za ostalo bo katera druga psokrbela.’
‘Sej že delam, evo’, sem se režal.

Pričel sem z vratom, naoljena se je kar svetila in ko sem prešel na spodnji del hrbta, se je pričela počasi opuščati. Nežno sem krožil najprej z rokami, potem pa še z aparatom po glavni strani hrbtenice. Potem se se premaknil na nožne dele in se premikal proti vrhu stegen. Izogibal sem se intimnim delom in čakal da vidim reakcijo (če sploh bo, ali res drži teorija, da je frigidna).

V kolenih sem ji prepognil noge da so bile razširjene in se posvetil žogicam ritke. Mesil sem in se sprehajal proti sredini. Pod rokami sem čutil napetost in vedel sem, da nekaj pa le bo. Vračal sem se proti vratu in zopet nazaj do ritke. Nekajkrat mi je roka kao ušla med ritnici in podrgnil sem tik ob luknjici. Ni reagirala. Aha, nekaj pa le čuti sem si mislil.
‘Sedaj pa še prvo stran.’
‘Ne ne, saj je dobro, je popustilo.’ ‘A ne, če sem se že lotil bom tudi dokončal, da me ne boš okoli špecala, da ne znam.’
‘Nisem to rekla, le mislim, da bo to zadostovalo.’ No le obrnila se je in legla z zaprtimi očmi.
Uf, kakšen pogled. Bradavici napeti, okrog temni krogi, kar je pomenilo da je vzburjena. Zopet sem pričel na vratu in rokah. Nadaljeval sem okrog dojk, jih lahno dvignil in masiral pod njimi. Potem s rahlimi stiski celo dojko, pa zamenjava na drugo. To sem ponavljal kar par minut preden sem se spustil na trebuh in popek. Nežno sem krožil okrog s krožnimi gibi do začetka stegen. Potem po zunanji strani stegen do nožnih prstov in nazaj zopet na popek in lepo zaobljen trebušček. Zdaj pa kar bo, bo sem si dejal in ji dejal naj raztegne noge, da ji zmasiram še notranjsot stegen. Brez besed jih je kar fino raztegnila. Uf hribček na pičkici se ji je rahlo odprl in ustnice so prilezle na plano. Temno rdeče in nabrekle. Na vrhu hribčka pa kar velika bunkica. Ščegetavček je že zaznal akcijo. Z masažnim aparatom, ki sem ga vklopil na vibro sem počasi iz notranjosti stegen prehajal do hribčka in po drugi strani zopet navzdol. Vibracije so naredila svoje in pričela je rahlo vrteti z ritko. Vedel sem, da je pečena in poti nazaj ni več. Pritisnil sem ji aparat direktno na ščegetavček in kriknila je. Bila je tik pred orgazmom.
S krožnimi gibi sem se naslonil direktno na njega in ga nepremično držal v istem položaju. Z drugo naoljeno roko sem ji pričel vzburjati bradavičko. Zrasla je v velikost zrele jagode in prešel sem na drugo. Globoko je dihala in dejala:’Prasec, če sedaj nehaš te ubijem. Daj da končno svršim in to divje. Daj pritiskaj, kroži po pički in vhodu. Porini mi dva prsta notri na gornjo stran do točke G.’
Z veseljem sem ji ustregel in jo ročno obdeloval v pričakovanju odrešitve. Pričela je hropeti, ritka je mešala zrak z astronomsko hitrostjo, orgazem se je bližal. Pričelo ji je prihajati, kaj prihajati. Svrševala je strastno, komaj je prihajala do zraka in to kar nekaj minut. Iz pičke ji je teklo kot da lula, notranje ustnice so se krčile in stegovale navzven v vsej svoji veličini. Potem je opuščeno obležala na mizi. Z zaprtimi očmi je ležala in nisem je hotel motiti. Odšel sem v hladilnik po pivo in v kopalnico umiti roke. Spotoma sem razmišljal, ali naj jo še enkrat zadovoljim, tokrat z jezičkom, pa sem opustil to namero.
Ko sem se vrnil v sobo je sedela na mizi in se režala. ‘Ti pa si od hudiča. navadil si se masirati samo zato, da kakšno dodatno poleg svoje še položiš podse’, je dejala. ‘No ja, malo imaš prav in to lahko storim tudi s tabo sedaj in takoj’, sem ji odvrnil. ‘Hmmm’, je dejala in odvihrala v kopalnico.
Par sekund sem počakal in se odpravil za njo. Pa ja ne bom šel s trdim domov sem si mislil, dokler je še topla moram dokončati delo sem si po tiho želel in se istočasno bal, da me bo nagnala iz kopalnice. Postavil sem se pred kabino tuša in takoj me je opazila. ‘A si prišel dokončati masažo?’ me je vprašala. Tisti trenutek so že letele hlače iz mojega telesa in uletel sem v kabino kot furija. Njena roka je takoj odpotovala do mojega štrlečega in vročega kurca in ga pričela vrteti ko za stavo. Pokleknila je in ga pogoltnila skoraj celega. Z vročimi ustnicami se je sprehajala in nisem mogel več zadrževati orgazma. ‘Špricnil bom’, sem ji dejal zasoplo in še globje ga je vzela v usta, da sem skoraj čutil njene mandeljne. Prišel sem svrševati in sperma je potovala direktno vnjeno nezasitno grlo. Naslonil sem se na steno kabine in lovil zrak. Temnilo se mi je pred očmi, dokler nisem prišel k sebi. Medtem mi ga je že masirala in zopet je prihajal k sebi. Dvignila je eno nogo in se nabila na njega. Ker še ni bil dovolj trd je parkrat zdrsnil iz nje, ampak je z vajenimi gibi hitro našla svojo luknjico in jo zapolnila nazaj z njim.

Prijel sem jo z obema rokama in jo nabijal do konca. Z rokami okrog mojega vratu je pridno pomagala vrteti in mešati. Obema se je počasi začel približevati orgazem in vse skupaj sva pričela hitreje delati. Potem je počilo, polnil sem jo z vročo spermo, ona pa je stokajoče vrtela in jo sprejemala z hvaležnostjo. Nekaj časa sva ostala v takem položaju z mojim v njeni pički.

Obrisala sva eden drugega in odšla na teraso na pijačo. ‘Ja saj sem vedela da bo prišlo do tega,kdo pa še masira zastonj?’ je dejala. Smeje sem ji odgovoril, da pač računam v naturi. ‘Ja ja, kar nakladaj. Vedi samo eno. Tokrat ti je uspelo, ampak ne misli, da ti bo tudi naslednjič’, me je opozorila. Hmm mogoče pa le, ali pa v obratnem vrstnem redu kot sva sedaj sem jo hotel odvrniti od namere, da zapre vrata pred naslednjo rundo. ‘Pozabi kar je bilo, moram pa priznati da mi je izredno pasalo, saj kaj takega ne doživiš kar tako in to na masaži’, je odgovorila. ‘Sedaj pa se lepo poberi domov in se loti tvoje, komaj čaka, da jo kdo malo v roke vzame’, me je odslovila ( seveda v hecu).

Že na stopnicah sem jo slišal kako je komaj slišno dejala, ‘hvala ti za te trenutke, mnogo so mi pomenili, pa še kdaj poskusi svojo srečo.’ Brez besed sem odšel.
‘Pa naj mi še kdo reče, da je frigidna, ga bom kar po kepi’, sem sklenil.

BLOGERMAN

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!