Erotična zgodba – Fantazijski scenarij v troje

Pot do hotela se neznansko vleče. Pogled mi uhaja k nogam moje sopotnice. Oblekla je mini krilo in mrežaste črne nogavice. Čevlje s peto je sezula in noge dala na armaturko, da se malo spočije… Neizmerno seksi je in noro dobro se počutim, da jo bova okusila skupaj. Da jo bom delila z njim.

Čaka naju pred hotelom. Nisva želela tega početi doma. Iz avta najprej izstopi ona, jaz pa za trenutek počakam, da bi videla njegov izraz na obrazu. Ko vidi njene seksi noge, se nasmehne. Dobro sem izbrala, si rečem. Potem iz avta stopijo se moje noge. Črne samostoječe nogavice s črto zadaj od začetka do konca, bordo rdeči čevlji s peto in rdeča oblekica, ki ob izstopu iz avta zleze malo gor in pokaže še malo črne čipke na vrhu nogavic. Ko se postavim pokonci mi veter razmrši lase in pogledam ga. Noro dobro izgleda in vse me začne ščemeti. Spet bom okusila njegov trdi kurac in tokrat ga bosta obdelali dve pički, ki imata željo po fukanju.

Ko pridemo v sobo mu stopim za hrbet in rečem: ‘Dragi, pripeljala sem še eno, ki je zelo potrebna. Ampak najprej dovoli, da jo ogrejem zate…’ Uleže se na posteljo in opazuje, kako se zaliževa pred njim. Primem jo za lase in ji povlečem glavo nazaj. Poližem jo po vratu in ji slečem majčko in modrček. Njene bradavičke so že trde od užitka in počasi jo poližem po njih. Medtem ko ji ližem bradavičke,  roko sežem pod njeno krilo in ji podrgnem pičko…Zaječi.

Po nekaj sekundah na prstih občutim mokroto in vročino. Slečem ji tangice in počepnem pred njo. Komaj čakam, da bo okusila kakšen okus ima njena vroča pička. Pobrita je na nulo in lepo se vidi, kako se nagiba proti meni, ker si tudi ona želi mojega jezika. Poližem jo. Med sramnimi ustnicami se prebijem do ščegetavčka in ga obdelam. Potem pogledam proti njemu na posteljo.

Odpel si je hlače in že ima v rokah svojega velikega, debelega kurca. Joj, nobena pička se ne more primerjati s tem. Noge ji dam narazen in ji zarinem prste v njeno vlažnost. Ko jo fukam s prsti, ga od strani gledam. Neizmerno seksi je, ko si ga boža in vidim, da mu je predstava všeč. Punca vzdihuje od naslade in me prime za glavo: ‘Poliži me, obožujem tvoj jezik.’

Potem on vstane iz postelje, se mi približa in se mi usede za hrbet. Sleče mi majico in modrček. S prsti podrgne po mojih bradavičkah, ki v trenutku otrdijo. Reče punci: ‘Zdaj je na vrsti moja potrebnica. Poliži jo.’ Še vedno sedi za mano, medtem, ko mi punca razpre noge in sleče tangice. Poklekne pred mano in mi začne noro lizat pičko. Oh, to je tako božansko. Medtem ko me liže, se strastno zaližem z njim in že v naslednjem trenutku imam v ustih njegovega trdega kurca. MMM, to sem čakala. Da ga pofafam in ga občutim čim globlje.

Potem se odmaknem in punci rečem, da se uleže na posteljo. Razpre noge in jaz mu namignem: ‘Evo, ena ogreta pička samo zate. Hočem gledat, kako prodreš v njo.’ Ko se ji približa in jo nabije do konca, punca vzdihuje: ‘Jaaa, to… Pofukaj me!’ Medtem, ko jo divje poriva v njeno vlažno pičko, mu jaz na uho šepetam packarije: ‘Ti je všeč njena muca, a? Vroča, mokra. Pofukaj jo zdaj, da bo znorela od užitka.’ Njegovi vzdihi postanejo močnejši in glasnejši. ‘Obe vaju bom pofukal.

Mojega kurca je dovolj za obe.’ Potem se odmakne od punce in me vrže na kolena. Od zadaj me napiči na svoj kurac, jaz pa punco, ki leži na hrbtu pred mano, noro ližem po pički. Zraven jo fukam se s prsti. Vzdihi so vedno glasnejši in čutim, kako se bo punca zlomila pred mano… Začne se krčiti. ‘Prišlo mi bo! Ja jaaa, šeee…’ Strese se in me prime za glavo, da bi ji jezik še bolj močno pritisnila na pičko. Od užitka, ki sem ga videla na njej, začne prihajati še meni: ‘Jaaa, pofukaj me, hočem da mi pride, ko me fukaš. Obožujem te!’ Začne me stiskati. Prihaja mi. S svojo vlažno pičko začnem objemati kurca, ki je tudi že čisto na koncu.

Takoj se obrnem in ga vržem na posteljo. Obe s punco se približava njegovemu kurcu in ga poliževa. Sedaj punca liže njegova jajčka, jaz pa s svojimi vročimi ustnicami fafam njegov kurac. Potem ga obdelujem samo z roko in ga pogledam: ‘Ti je všeč, ko te obdelujeta dve pički? Želiva, da ti pride  in da naju pošpricaš s spermo. Tvoj kurac je najboljši!’

Ne more se več zadrževati in v rahlih krikih mu pride. Obe odpreva usta in pošprica naju topla, bela sperma. Druga drugo zaliževa in poliževa spermo ena z druge.

‘To je blo noro. Super pički sta,’ reče blaženo. Punca se obrne k meni in reče: ‘Nisi govorila laži. Tale jebač je fenomenalen. Upam, da se bo kdaj ponovilo.’ Pogledam ga in njegov blažen pogled mi pove vse. Zadovoljen je. Poljubim ga in vem, da sem kljub še eni vroči pički, še vedno alfa v krdelu…

Prejeto na mail info@blog69.si 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 31

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!