Spodaj objavljena zgodbica opisuje mojo fantazijo, ki je prisotna že kar nekaj časa. Vnaprej se opravičujem zaradi pravopisnih napak. Upam, da bo kljub dolžini berljiva.

P.S: že vnaprej pojasnjujem, da nisem homofob. Če je kaj takega napisano, je zato, da čimbolj opiše fantazijo.
Komentarji pa zaželjeni

V lokalu spoznam lepotičko, ki jo začnem osvajat. Na plesišču začneva plesat.. Ona s hrbtom obrnjena proti meni… Ritko prisloni na moje mednožje.. Božanska je… Njena ritka dviguje pritisk, temperaturo in mojega kurca. Njen vrat omamno diši. Moja roka z njenih bokov potuje na njen raven trebušček.. Fak, kok je huda! Nagne glavo in mi izpostavi svoj vrat.. Poljubim ga.. 1x, 2x,… Kdo bi štel? Z jezičkom začnem drset po njenem vratu.. Nežno zagrizem v njeno ušesno mečico. Prime mojo roko, ki jo drži za trebušček, in jo premakne višje.. Na svoje prsi.. Čez njeno sexi kratko oblekico čutim, da ji moje ugodje godi. Bradavičke ima trde. Nato se obrne.

Prime me za obraz in poljubi. Najina jezika se začneta prepletati in glasba se vedno bolj umika v neko daljavo, vedno manj sem pozoren na ritem. Moje roke zagrabijo za njeno čvrsto rito. “Ne mi to delat” mi reče. Nasmehnem se in se zagrizem v njen omamni vrat. Zdaj ona zdrsi z roko preko mojih prsi na trebuh, čez pas in čez hlače začuti moj ud v najtršem stanju.

Nesmehne se: “Vidim, da sem ti všeč.” “Zelo” ji odgovorim. “Si za to, da se premakneva nekam na samo? K meni recimo?” “Ne vem če si mi res kos” se mi namuzne. Odgovorim ji, da lahko samo na en način preveriva. Pomežikne mi in že se hodiva proti ustavljenemu taxiju.

V taxiju oba sediva zadaj. Opazujem njene vitke prekrižane gole noge. To opazi. Povem ji, da so lepe noge ena izmed mojih šibkih točk. Spet mi pokaže svoje prelepe bele zobe. “Ena izmed?” se začudi. “Zdaj sem pa radovedna…” “Vse ob svojem času” ji hudomušno odgovorim. Primem jo za koleno, pobožam svilnato gladko nogo proti narti, ki so obute v vrtoglavo visoke petke. Nato moja roka nadaljuje pot nazaj proti koleno in navzgor do sredine stegen, kjer se konča njena oblekca. Kombinacija potrebe in opitosti me je gnala, da roka raziskuje tudi pod obleko. Takoj položi roko na mojo, z drugo pa s kazalcem pokaže gesto “Ne-ne” “Vse ob svojem času” mi vrne milo za drago.
Kaj kmalu prispeva, plačam taksistu in se odpraviva proti vhodnim vratom.
Ko vstopim, ona še vedno stoji zunaj.

Povabim jo naprej, a se ne premakne. “Mi boš zdaj zaupal svoje šibke točke? ” Odgovorim ji, da jih je preveč, da bi ji odgovoril med vrati. Da bi ji raje zaupal ob kozarčku pijače. Strinja se. Natočim nama kozarec rdečega vina in jo opazujem. Prekriža nogi in me vprašujoče gleda. “čakam!” kar malo povzdigne glas, ampak se še vedno nasmiha. Začnem ji razlagat. O tem kaj mi je všeč, kar me vzburja pri ženski. Kateri deli telesa, katera oblačila,… Zaupam ji tudi, da so mi všeč dominantna, samozavestna dekleta, ki rada prevzamejo pobudo, ki jih ni sram povedat, kaj si v določenem trenutku želi. “mmmm, a dominanca te rajca?” Prikimam ji in odgovorim, da brez kakšnegakoli povzročanja bolečine komurkoli. Med pogovorom ji zaupam skoraj vse fantazije, najljubše položaje. Med pogovorom spet otrdim.
Še vedno sedi na kavču, s prekrižanimi nogami, na katere mi pogled tako rad uhaja.
“Pa poskusiva” reče. Zmedeno jo samo gledam. Vidi da mi ni ravno jasno kaj se dogaja. In nadaljuje: “vstani in se sleci”. Veselo odvržem majico, se sezujem in slečem hlače. Skozi oprijete boksarce je videt moje napeto orodje. “Tud boxarce” mi ukaže. Malo sramežljivo ampak z veseljem slečem tudi te. S stoječim kurcem stojim sredi dnevne sobe in pohotno zrem v njene črne oči. “Na kolena in roke za hrbet” je naslednje kar je rekla. Vstane, naredi korak proti meni, se ustavi in odpne zadrgo svoje oblekce na hrbtu. Počasi izvleče eno roko in še drugo. Razgali svoje prsi, na katerih bradavici ponosno stojita. Nasmehne se mi in preseneti z izjavo:”niso naravne. Mati narava me ni obdarila, zato sem si privoščila to popravit. Te moti?” Odgovorim ji da ne in hkrati v mislih ugotavljam, da v bistvu še nikoli nisem občutil umetnih jošk. Svojo oblekco potisne do pasu in se ustavi. Imel sem prelep pogled na njene čudovite dolge nogice, njen raven trebušček, (po) polne joške. Pride še bližje. “Pokaži mi kako so ti všeč moje noge. Prej si povedal da bejbo rad ližeš. Pokaži kako dober si” mi reče. Ves vesel se sklonim in začnem poljubljat njeno nart, ki je še vedno v sexy rdečih salonarjih. Počasi z jezikom in ustnicami potujem po sexi nogah navzgor. Do kolen.. In stegen. Kar naenkrat me ustavi.

Obrne se tako da jo gledam od zadaj. Ukaže mi naj zamižim. Ubogam. Slutim kaj sledi, saj sem ji zaupal tudi, da obožujem, da me ženska “prisili” da s svojim jezičkom obdelam ritko. Res, naenkrat začutim, da me nežno zagrabi za lase, in mojo glavo približa svoji ritki.. Vonjam potrebo.. Čutim jo.. Všeč mi je, kako se stvari odvijajo, zrajcan sem kot že dolgo ne. Z obrazom zakopan v njeno ritko iztegnem jezik.. In raziskujem.. Tangice ima še oblečene.. Čutim na jeziku. Zanima me kakšne barve so, a nočem odpreti oči. Sprejel sem to igro in odigral jo bom kot se zagre. Čutim tudi gladko ritko. Uspe mi in si priborim pot do vhoda v njeno notranjost.. S konico jezika okušam njeno notranjost in v meni vre. Občutek imam, da ga bo razneslo. Nor filing ko me za lase vleče globje vase. “Ti je všeč moja ritka? Jo rad ližeš? Res si prasec. Všeč mi je to. Ampak še vedno dvomim, da mi boš kos!” mi reče. Vau… Dirty talk, i like it si mislim. Nato sledi nov ukaz. “Sleci mi hlačke. Z zobmi!” Kot poslušen suženj ubogam. Še vedno pridno mižim. Slišim njene petke. Obrnila se je. “Dovolila ti bom da odpreš oči. Ampak pod pogojem, da boš ubogal. Vse kar bom naročila.” Mater, ta punca je točno vedela kako me več kot napalit. Vedla je, da ji bom jedu z roke, da me lahko vrti okoli prsta, da me ima v pesti in da me je naredila tako potrebnega, da bom naredil vse, kar bi ji padlo na pamet. Zaradi tega tudi obljubim! Odprem oči…. In ŠOK!

Pred očmi mi zazija pošast! WTF, kurac?! In to kakšen! Debela škrlatna glavica meri naravnost v moje oko. Velik je.. Rekel bi okoli 20 cm! Fak no! Nisem vedel ali bi zbežal, ali bi odrinil lastnika tega trdega kurca pred mojim obrazom. Amoak še kar sem na kolenih, z rokami za hrbtom. Sam sebe sem šokiral! Zdelo se mi je da celo večnost v presenečenju strmim zdaj v kurac neke gorile, zdaj v obraz lepotice, ki sem jo spoznal v klubu.
“Kaj je mucek, kje je pa jeziček? Pa tako spreten je bil v moji ritki” in se smeji.
“Ampak… Ampak ti si tip?! Nism peder!”
“No, no no…. Pšššt! Nisem tip. Punca sem. In glede na tvojega prijatelja sem ti zelo všeč.” In spet ta njen nasmeh..
V bistvu je imela prav.. Upiral se mi je ta kurac pred očmi.. Ampak nisem naredil nič kar klečal sem pred njenimi nogami..
“Poleg tega si obljubil, da boš ubogal vse kar ti naročim” mi reče z že bolj strogim glasom in me ponovno zagrabi za lase. Tokrat močneje potegne za njih. “Zrajcal si me, prasec” mi reče in nadaljuje:”in zdaj me boš potešil. Jasno?!” Tiho prikimam. Zahteva, da poljubim glavico. In še enkrat. In spet.. Nato zahteva da iztegnem jezik. S svojo glavico kroži po mojem jeziku. Shit, samo glavica zasede pol mojega iztegnjenega jezika, pomislim. Takrat še močneje povleče moje lase nazaj, da hočem zajavkati. In ko odprem usta, porine to debelo glavico v moja usta. Ne morm vrjet.. V ustih mam kurca! Ampak moj kurac kar utripa od potrebe! Kaj se dogaja z mano?! Kako sem lahko tko zrajcan. V tistem ta sexy punca začne suvat z boki. In ta ogromen kurac izvaja premike v mojih ustih. Instiktivno premaknem roke izza hrbta na njena stegna.. In jih božam.. Fak… Telo, ki ji ga lahko zavida marsikatera najstnica..

In kurac, ki bi si ga rad lastil marsikater tip! Pa me ja ne rajca kurac v ustih? Neeee… Ampak še preden se zavem, sam z glavo niham proti korenu tega tiča! Počasi izginja v mojih ustih. Ma kaj v ustih – v grlo.. “Oooo, vidim da to ni tvoj prvi kurac” reče ponosno. Ostanem tiho in pustim da me fuka v usta. Izvleče ga in mi ukaže da se vležem na kavč. Kar boli me, tako je moj napet. Pride nadme in pomislim da bova v 69. Ampak ne.. Poklekne za mojo glavo in me s svojim orjakom nekajkrat klofne po licih. Hoče da odprem usta in nagnem glavo čimbolj nazaj. “Verjemi mi.. Lažje ti bo, če me ubogaš!” Res naredim to. Ponovno mi porine kurca v usta.. Vedno globje..” Končala bom v tebe.. In ti boš pridno pojedel, jasno?! ” V tem trenutku sem začutil da se nekaj vlažnega približuje moji analni odprtini.” Drugače boš danes izgubil nedolžnost, razumeš, mucek?” je nadaljevala.

Prikimal sem, kolikor sem lahko z njenim orodjem v ustih.. Moja potreba, pohota in polna jajca so me silila, da poskušam tega vsiljivca spravit čimglobje. “Oooo, prasec… V grlo bi ga rad?! Ker si bil do zdaj priden, ti bom izpolnila to željo.” In v tistem ga je s sunkom porinila globoko v moje grlo.. Začuda se nisem davil, dobil pa sem solzne oči. Navdušena nad mojo novoodkrito sposobnostjo prejemanja kurca v grlo, je podrkala mojega. Z dolgimi nohti je nežno podrgnila od mojega presredka preko obritih polnih jajčk, preko korena vse do glavice. Skozi moje telo je stekla elektrika. V tistem se je iz mojega pocedila predsemenska tekočina.. Mislil sem, da bom v naslednjem trenutku eksplodiral, ko je naenkrat prenehala s početjem. Spet se je posvetila mojemu grlu. Zdaj sem se že navadil na vsiljivca.. In postajala je vedno bolj divja. Pospešila je tempo.. Ugajalo ji je, dala mi je to vedet… Naenkrat je obmirovala s kurcem do konca v mojem grlu, in s svojimi gladkimi potnimi jajčki na mojem čelu.. V ustih sem čutil kako je utripal njen kurac.. Kako mi polni želodec. Skoraj samo od tega bi mi prišlo. Potegnila ga je skoraj do konca ven in ga na hitro porinila nazaj. In tako še nekajkrat ponovila. Naenkrat ga povleče iz mene. “ga boš lepo očistil?” Seveda sem nakajkrat z jezikom zaokrožil okoli glavice in posesal glavico.

Očitno je bila z opravljenim zadovoljna, saj je rekla da je čas za mojo nagrado. Pomislil sem da bom mogoče sedaj jaz deležen njenih oralnih spretnosti, a me je hitro zavrnila:”Danes boš ostal na suhem.” A me že naslednji trenutek navda z upanjem. Poklekne pred mano, mi pomežikne in reče:” če izpolniš š zadnjo mojo zahtevo, boš naslednjič svojega prinateljčka spoznal z mojim grlom.” V tem se prime za svoji prelepi joški, ju stisne skupaj in pljune enormno količino slino v dekolte. “so ti všeč? Si ga že porinil med umetni joški? Ne? Izvoli… Je že navlaženo. Ampak roke za hrbet!” Pa bom končno lahko spraznil boleča polna jajca sem si mislil. Nekajkrat ga porinem. Vsa situacija me je tako zrajcala, da bi končal v še samo treh vbodih v njen dekolte, ko me prekine.” Ne smeš končat na joške!” kaj?! Sem skoraj zajokal sam pri sebi. Potem pa se postavi na vse 4, spusti zgornji del telesa na tla, njeno popolno rito pa dvigne visoko v zrak. Pogleda me in dovoli: “Zdrkaj si ga na mojo rit.” parkrat sem potegnil s celo dlanjo po trdonji, ko sem začel brizgati.., skrbno sem ciljal v njen kanalček, ona pa se je smejala. Prasička! “Če si mogoče pozabil, si mi malo prej obljubil nekaj.” Res sem se takoj spomnil, da imam za izponit še zadnjo zahtevo. “Uleži se na hrbet!” Izvršim. Ona pa stopi nadme in počepne nad moj obraz. “To ritko, ki te je med plesom tko zrajcala, to rito, v katero si z največjim užitkom vtikal svoj perverzni jezik, si zdaj tako umazal. Ti ti, prasec pokvarjeni!” se je nagajivo smejala. “Želim da jo očistiš z jezikom. Vse do zadnje kapljice, jasno?!” s tem me je spet zagrabila za lase in se z ritko vsedla na moja usta in poskrbela, da sem jo res dobro umil.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 12

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!