Se sprašujete kaj je erekcijski obroček?

Verjetno ste že videli erekcijski obroček za penis na policah erotičnih (spletnih) trgovin. Toda verjetno ne veste, da je obroček za penis v bistvu superhrana seksualnih igrač: izboljša vaše zmogljivosti in izboljšuje vaše zadovoljstvo na več različnih načinov.

Majhen obroček, ki se obdaja okoli korena vašega penisa, ni samo pripomoček za večjo in daljšo erekcijo, ampak vam lahko pomaga tudi, da med spolnostjo zdržite dlje, celo pomaga vašemu partnerju doseči ta magični O. 😉

Kako vam erekcijski obroček za penis lahko pomaga pri boljši spolnosti?

Ne glede na prednosti obročka za penis so nekateri moški še vedno zaskrbljeni zaradi možnosti, da bi na svoje premoženje nataknili mali obroč.

Torej, če ste radovedni, in ga imate željo preizkusiti, je v tem članku vse, kar morate vedeti o tej čudoviti igrački. Od tega kako ga varno uporabiti pa vse do nasvetov kako lahko svoje spolno življenje dvignete na naslednjo stopnjo.

Pomaga vam ohranjati erekcijo, tudi če imate težave z začetkom.

Ne glede na vrsto obročka, ki jo uporabljate, vsi delajo na podoben način: prstan ujame in obdrži kri znotraj penisa, kar vam pomaga ohranjati erekcijo.

Tesno pritrjeni obroček na korenu vašega penisa lahko pripomore tudi k preprečevanju vrste težav, ki je posledica napake tkiv v vašem penisu, ker krvi ne obdrži v vašem korenjaku.

Povečuje vašo samozavest

Če se preveč trudite “ostati trdi”, vam ravno to lahko preprečuje, saj erekcije zahtevajo sprostitev. Uporaba obročka za penis lahko pomaga razbremeniti nekatere od teh težav.

Lahko odloži in okrepi vaš orgazem.

Nekateri moški pravijo, da lahko erekcijski obročki pomagajo pri zadrževanju ejakulacije tako, da stisnejo območje, ki obdaja koren penisa in modih. To je skoraj kot modificirana različica tehnike stiskanja, dobro znana taktika za zadrževanje orgazma.

Vašemu partnerju lahko izboljša užitek.

Če imate za partnerja žensko, bo morda potrebovala malo več pomoči, saj le majhen odstotek žensk doseže orgazem med spolnostjo. Vibracijski ereksični obročki lahko pomagajo spodbuditi ščegetavček vaše partnerice med spolnim odnosom. Drugi modeli obročkov za penis imajo vgrajene nekakšne “podaljške”, ki omogočajo, da vaš penis postane čutnejši za vašo partnerko, ko ste v njej.

Ali so erekcijski obročki varni?

Večino časa, da. Samo sledite tem preprostim smernicam.

Prepričajte se, da se prilega

Želimo, da je obroček tesen, vendar ne tako tesen, da čutite otrplost. Priporočamo prilagodljiv ali raztegljiv silikon za novince, ker jih je lažje prilagoditi vaši velikosti.

Snemite ga po 20 minutah

To je zelo pomembno. “Penis si lahko trajno poškodujete, če je obroč nameščen predolgo. Če občutite otrplost, bolečino ali opazite spreminjanje barve kože, ga takoj odstranite.

Vzdržujte svojo moškost

Pametno je, da obrežete, ali obrijete sramne dlake, preden nataknete svojo novo igračo. “Nič ne pokvari razpoloženja, kot so neželene bolečine na območju sramnih dlak, ki se nehote izpulijo pri nastavljanju erekcijskega obročka.

Štirje tipi erekcijskih obročkov za penis

Nastavljivi obročki

Ti obroči uporabljajo “mačka”, kovinske zaponke, laso regulator, ki vam pomagajo preprosto nastaviti in odstraniti obroček. “Nosijo” se pod mošnjo in okoli penisa.

Raztegljivi obročki

Običajno narejen iz mehkega silikona, je ta vrsta obročka zaprti krog, ki se razteza, da ga lahko nataknete okrog svojega penisa in pod svojo mošnjo.

So priljubljena izbira, ker jih je mogoče preprosto odstraniti, ampak ker niso nastavljivi, morda niso tako tesni, kot jih želi uporabnik.

Dvojni erekcijski obroček

Dvojni silikonski erekcijski obroček se bo odlično prilegal vašemu penisu in jajčkom, kar vam bo zagotavljalo trše in daljše erekcije. Če moški uporablja premajhen obroček za njegovo erektilno sposobnost, lahko povzroči poškodbo penisa.

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!