Leto! Eno leto! Začelo se je kot nedolžen poskus podiranja meja pogovorov o seksu in sorodnih temah, pa poglejte kje smo pristali. Več kot 25.000 obiskovalcev mesečno, več kot 30 avtorjev, več kot 550 prispevkov, več kot 2700 komentarjev, nešteto poskusov dogovarjanja za seks, izmenjave mailov … in dejansko nekaj konkretno izvedenih akcij. Ja, vem iz prve roke! Desne, če sem povsem natančen!

Vesel sem, da smo v tem letu obstanka obdelali marsikatero tabu temo, da smo objavili fotke, ki so pripomogle k burjenju domišljije in okrepile zapestja slovenskih fantov. Vesel sem, da se tukaj srečujemo vsi. Res vsi. Fantje in dekleta. Slednjih je vse več in več. Mladi in stari. Ne bi verjeli, koliko je takšnih, ki so že krepko v letih, pa še zrajcani “do daske”. Straight in homo. Blog69 je mesto, kjer ne obsojamo, ampak delimo. Moja osebna filozofija nima meja in moji nazori si ne jemljejo pravice določati pravilnosti želja, sanj in dejanj drugih. Zame je vse preprosto pravilno, dokler ne škodimo sami sebi ali drugim. In to je ta naš blogec. Dajemo, debatiramo, smo trdi in mokri, veseli. Včasih zaskrbljeni, vedoželjni, predvsem pa vedno iskreni.

Od Bloga69 nihče ni zaslužil niti evra. Pa poglejte nas. Vas! Še vedno smo tu in še bolje … vedno več nas je. V čast mi je, da sta se mi v poprej enoosebni uredniški “ekipi” pridružili naši “starosti” Maycheee in BoneR. Z nami sta že od začetka in skupaj sta prispevala kar levji delež vsega, kar ste kdaj videli ali prebrali na blogu. Vse, kar sem jima uspel dati, sta dva piva v Bi-Ko-Fe-ju v Ljubljani ob luštni debati o tem, kako naprej, kako stvari izboljšati, kaj pravijo bralci in kaj pravijo haterji. Še enkrat hvala obema! Pazi kliše: brez vaju danes ne bi bili tu, kjer smo. Ampak je resničen.

Blog69 gre novemu letu naproti. Ideje so na mizi, želje so velike, potreba neskončna. Naš prvi korak: nova serija majic. Tokrat z boljšimi motivi in širšo izbiro! Poleti pa kakšno pivo v Tivoliju, kaj pravite?

Iskrena hvala čisto vsem! Vsi skupaj ustvarjamo Blog69. vsak vaš klik, vsaka črka in fotka širi obzorja!

Hvala, mic

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!