No, pa se spet oglašam. Sem mislil, da bi spet odprl kako »tabu« temo, potem, ko sem vam že odstrl pogled na življenje in dogodivščine ekshibicionista. Danes bi se ukvarjali malo s prostitutkami, prav?
Takole bi začel. Pred leti sem imel eno tako službo, zaradi katere sem prekrižaril Evropo po dolgem in počez. In kadar sem dolgo od doma, postanem tudi potreben, štekate? Pravzaprav potreben postanem tudi doma, ampak tisto ne sodi v kontekst tele zgodbe. Tistih nekaj kontaktov, ki sem si jih na svojih potovanjih ustvaril z zanimivimi ženskami, ni bilo toliko perspektivnih, da bi si človek kje lahko olajšal dušo. No, pa jajca. Če odmislimo moja ekshibicionistična nagnjenja, se je torej zadeve treba lotiti drugače.
Eno so punce na Vzhodu. Vam povem, v Ukrajini je za te reči in za pohotnega reveža pravi raj. Človek potrebuje malo denarja, punce pa so preprosto krasotice. Ampak kako ukrajinsko zgodbo vam povem ob drugi priliki. Na Zahodu pa pravzaprav nimam dosti izkušenj. Ampak tale sledeča bo vseeno »zahodna«.
…Dovolj nakladanja, k zgodbi, ane? Torej, doooooooolgo, res dolgo sem si žele poskusiti seks s črnko. V raznorazne klube nimam navade zahajati, ampak v Nemčiji recimo, niso samo klubi mesta, kjer si lahko najdeš punco. V Nemčiji so, takole ob magistralnih cestah, marsikje parkirani kemperji, v katerih na stranke čakajo dekleta. Pa je naneslo enkrat, da sem se ustavil ravno v bližini takega vozila. Notri pa, saj veste, črnka. Kakih trideset let, morda nekaj več. Ampak preden ga vtaknem…tale zgodba ima še predigro.
Kdor se spomni mojih prispevkov na temo ekshibicionizma, se bo nasmejal tudi ob temle. Parkiral sem se torej na enem počivališču. Svetlo je še bilo, a se je dnevna svetloba že slabšala. Tisto črnko sem seveda takoj opazil, za te reči imam rentgene vgrajene. No, en čas sem še malo razmišljal; bi, ne bi, bi, ne bi? In veste kaj, medtem se je zmračilo. Nenadoma pa sem zaslišal neko govorico, precej glasno ob svojem vozilu. Pogledam ven in…ob mojem avtu stoji tip, popolnoma nag in drka. Mater, drka name! Nekaj je žlobudral, meni se je zdelo kot: »Jodl, shthudl, unter, sturmbanführer, spritz machen…« Nekaj podobnega skratka. Ne razumem ravno dobro nemško. No, očitno je model razumel mojo gestikulacijo. Prijazno sem mu namreč z nekaj sunkovitimi gibi razložil, da mu bom….saj veste kako se reče pri nas…poseksal ženski del družine, če se hitro ne odstrani. Mi pač ni do drkajočih moških. Je pa res, da me je mikala tista črnka tam v bližini.
Pa sem šel, potrkal sem ji na okno. Skozi stranska vrata je prišla ven. Majhna, moje velikosti. Črna, lepa. S kako kilo preveč, prav taka, kakršne so mi všeč. Ooooogromni joooški, vam rečem. Ah, dal bi tudi trikrat toliko, kot je hotela. Hitro sva bila dogovorjena in hop, že sem bil v njenem kraljestvu. Takoj je šla z roko v moje mednožje. Perila ne nosim, o tem sem že pravil, ane? Taka roka, črna, nežna, pa tudi požene vso kri v kurca. Sploh če takoj začne z masiranjem že tako napol trdega tiča. Hlače so kar same zlezle dol na gležnje, tako da sem stal tam pred njo v stanju, ki ga imam najraje – ves otrdel, pa z njeno roko na moji otrdelosti. Bejba je sedela na robu postelje, z nogama narazen, z rdečimi čipkastimi spodnjicami. Niste presenečeni, kajne? Modrca ni nosila, moji zgornji okončini pa sta si nemudoma dali opravka s tisto ogromno bohotnostjo. Ogromen izrez je kar sam vabil, naj na plano povlečem tisti ogromni darili matere narave. Temno rjava kolobarja sta bila preprosto čudovita. Zalizal in zagrizel sem se v tiste temne bradavice, ona je medtem divje drkala mojega kurca. Je pa tako, želel bi si tudi tistih čudovitih, mesnatih usten na vrhu moje glavice, pa tik pod njo, pa po celi dolžini… No, česa takega žal nisem plačal, v kapitalizmu pa nič ni zastonj. Po nekaj minutah mečkanja, sem jo narahlo porinil in legla je na hrbet. Snel sem tisto rdečo čipko in zagledal…vlažno špranjo. Saj nisem vedel, bodo sramne ustnice rdeče, ali rjave? No, te so bile rjave. Lepe, a že precejkrat uporabljene, to prepoznam.. V tistem trenutku bi se najraje zalizal tja dol. Počasi bi se z jezikom dotaknil njenih sramnih ustnic, jih čisto narahlo premeril po dolžini, potem pa poslal jezik tja notri. Krožil bi, suval z njim v globino, s prsti in zgornjo ustnico pa masiral ščegetavček. Tudi polizal bi ga, seveda, obilno. Polizal, sesal, oblizoval…Hja, ampak nisem. Pa ne da nisem plačal, z jezikom v prostitutkino nekako ne morem, če razumete. Torej sem prijel njene noge, si jih dal na ramena, kurca nastavil na rob odprtine in počasi zlezel vanjo. Vlažno je bilo, torej je tudi njej moralo biti všeč. Mislil sem, da me bo razgnalo od ugodja, vam rečem. V takih trenutkih sta pri meni dve možnosti – ali bom zaključil po petnajstih sekundah in našprical malo morje, ali pa bom v dobri dnevni formi. Tistikrat je bilo tole drugo. Porival sem, zabijal, nežno vtikal, pa spet nabijal, takole kakih petnajst minut. Gnetel sem tisti joški, ju težkal, božal, poljubljal, lizal…Potem je začela nekaj omenjati uro, prijazno sicer. Pa saj razumem, čas je denar. Prosil sem, če lahko špricam po njenih joških, pa ni pustila. Samo v kondom, je rekla. Lahko tudi v njej, ampak v kondom. Jaz bi si sicer želel ob špricu tudi njenih ustnic na glavici, ampak…človek ne more imeti vsega, kajne? Sunil sem torej nekajkrat močno. Ne vem komu so se oči bolj vrtele, njej, ali meni. Sunil sem torej, špricnil vanjo, sunil še parkrat in se umiril.
Tisti del potem mi je najmanj všeč. Vlečenje premočene gume in pomanjšanega tička iz špranje naslade, mi nikoli ni bilo ljubo. Pa tudi umivanje z vlažilnimi robčki ne. Ampak tako je življenje. S črnko (sicer mi je povedala neko ime, pa se ga ne spomnim) sva rekla še kako besedo, ali dve, potem pa sem zapustil tisti potujoči bivalnik.
Nagega drkača ni bilo več. Morda je dojel, da ga premaga vsaka črnka.
Tisto je bila moja prva, veste. Do danes tudi edina. In – mimogrede – nekoč mi je nekdo rekel, da črnke smrdijo. »Moja« ni. Moja je dišala.

Koliko je pa zadeva plod moje domišljije in koliko prepis kake zgodbe s tujih spletnih strani – pa presodite sami.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!