Ob prebiranju vpisa Dvojna merila sem začutila, da potrebuje žensko dopolnilo.

Ljubim svojega fanta. Neskončno. Če s kom, bi si z njim predstavljala prihodnost, deliva si vse, kar je pomembno za izpopolnjujoče skupno življenje od danes pa do časov, ko naju bodo za praznike obiskovali vnuki. In prepričana sem, da te moje ljubezni ne more ogroziti noben drug moški. Da so stvari, ki mi jih ponuja moj moški, drugačne od vsega, kar mi lahko ponudijo plenilci za omejen čas. In da je seks nekaj povsem drugega od ljubezni.

Po drugi strani pa moram priznati, da se malo zaljubim v vsakega moškega, s katerim se fizično zbližam. Zaljubim se v njegov s feromoni nabit vonj, zaljubim v dotik, zaljubim v način, kako me ugrizne v vrat ali zgrabi za rit, zaljubim v pogled, ki govori, hočem te, tu in zdaj. Zaljubim v igro mačke in miši, zaljubim v to, kako si oči plenilca brezkompromisno izberejo tarčo in kako se pretvarjam, da sem nič hudega sluteče nedolžno bitjece, ki se ne more izmakniti svoji usodi. Zaljubim v občutek, da oba veva, da se to ne sme, zaljubim v to, da se upiram in popuščam, se upiram in popuščam, ko njegove roke najdejo pot v moje hlače, se upiram in popuščam, ko moje roke izgubijo kontakt z zavestno kontrolo in moje ustnice obljubljajo, ko drsijo po njegovem trebuhu. Zaljubim se v njegov motni pogled, ko dvignem glavo iznad njegovega kurca, zaljubim v občutek, da je popolnoma v mojih rokah. Dobesedno, hehe.

A zaljubiti se ni isto kot ljubiti.

In ko se oblačim in se v meglenem jutru vračam domov, vem, kam sodim. Vem, kam se vračam. In kje leži moja ljubezen. Zaljubljenost pa se ohladi na hladnem zraku in izpuhti s tem, ko izgine poorgazmična vročica z mojih lic.

Nek psiholog je nekoč rekel, da je edini razlog, da zaljubljenost ni definirana kot norost, ta, da je tako razširjena. In da tako hitro mine. Pa še prijetna je.

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!