Povsem sem zgrožen! Mar ženskam res ne sede, ko se jih fuka tako kot v pornografskih filmih!? Kaj tisto niso po večini zgolj domači posnetki nadobudnih fukačev in fukačic, ki bi radi svoje posteljne veščine prenesli še na ostalo populacijo, ki je pri tem malce bolj okorna!?

Sedaj mi je potemtakem jasno zakaj zaman pričakujem, da mi ga bo seksi asistentka moje nekaj manj privlačne zobozdravnice, pofafala, ko ji zmanjka drobiža ali pa se bo usedla v stol, kjer mi je poprej zobarca vrtala v šestico zgoraj in bom sedaj jaz povrtal v njeno špranjo spodaj.

Mi je pa po drugi strani tudi odleglo. Kadar je šla bivša k mehaniku, je ni nabrisal naslonjeno čez ponk ali pa kar naguzeno na paru odsluženih zimskih gum in tudi vodovodar ji ni polizal pičke ter jo pofukal v rit z glavo v kuhinjskem koritu.

‘Porniči poneumljajo’ … Nope, samo potrdijo neumneže. Tako kot Sex v mestu ali pa kakšna druga zadeva, ki glupačam pere že oprane možgane.

Sem se pa ob ‘zrem v oči’ spomnil na legendo, pokojnega Bernie Maca, ki razlaga, kako mu gre na živce, ko ga ženska med sesanjem tiča zija, češ:« A je v redu, a rasturam?«

Ampak ej,… če maš vse v malem prstu, sem prepričan, da boš iz modela, ki je zdaj še malo lesen, prej ali slej ustvarila seksulano pošast, za katero ti bodo vse njegove nadaljne ljubimke iz dna pičke hvaležne. Ha!
————————————

Ne boste verjeli, ampak tudi jaz sem že dobil kako sporočilo na fb-ju, tudi dregljaj in celo prošnjo za prijateljstvo. Zgolj na podlagi blog69 naveze. Le da jaz ne sklepam takoj, da bi mi rada bejba posesala kurca ali pa se nasadila nanj. Prej pomislim, da bo bržkone zato, ker se ji morda res zdim zanimiv.

Verjamem pa, vkolikor imaš v galeriji, odprti za vse, fotografije iz kopalnice in plaže ter je na njih moč videti tvojo ritko in kako šobiš ustnice v račji kljunček, tvoji komentarji pa so nagajivi in dvoumni ali pa pač namigujejo na fuk, potem je edini možni zaključek, da bi te rad pofukal.

S tem ni nič narobe- halo!- itak da ne! Pokaži se, povej kat ti leži na duši, kake pohujšljive, packaste, umazane misli ti prihajajo na pamet! Obožujem direktne, nastavljive, prostaške pičke. Do neke mere.

Če rajcaš, iz katerega koli razloga že, naj si bo to zaradi majhnega ego boosta, ki nedvomno sede sem ter tja, pa čeprav je to le od nekoga, ki bi te po tvojem mnenju, rad le pofukal, ali pa da si potrdiš, da še imaš tisti magični dotik, ali pa zaradi česa tretjega,  ne vem, potem se mi zdi, vse tiste, ki so se na draženje odzvali označiti za fukfehtarje, kar nekam nesramno.

Morda pa je bil med njimi kdo, ki si se mu res zdela zanimiva …

Sploh je pa vsak tip fukfehtar. Dejstvo. Če ima opravka s pičkami, ki se pustijo prositi.
———————————
Posploševanje ni nikoli dobro.
Moški so prasci. Ženske so kure. Blondinke so glupe. Vse babe so iste. Ponoč je vsaka krava črna. Vsi tipi so glih. Tega je kolikor hočeš, jaz pa se pri najboljši volji ne spomnim nit ene več.
Pa saj ni pomembno.
Ne moreš kar vsevprek udrihat po vseh hkrati. Niti ni treba ničesar prepovedovati. Če te pri nekom nekaj moti, mu to poveš ali pa ga pošlješ v pizdo.

*Če bo kdo ob branju tega užaljen, naj se izgovorim, da sem pod vplivom lune ali mlaja ali česarkoli že in da bom kaj kmalu spet tak kot poprej. Prijazen, veder  in poln topline ter razumevanja.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!