Poletni večer na Dunaju, posel z lokalnim podjetjem sklenjen, skok v hotel ob Donavi na hitro osvežitev, tuš in potem na zaključni dogodek. Mislil sem, da bo samo formalnost, kakšen kanapejček, pivo in potem skok v posteljo pred jutranjim letalom na Brnik.

Pridem na dogodek, vidim Nemca, s katerim sva se precej zbližala v preteklih dneh v pavzah med pogajanji. Z res močnim nemškim naglasom po angleško pove, da naj se pripravim na žur stoletja. OK, si mislim. Tile bajski si vedno mislijo, kako je nekaj pirov po sestankih žur stoletja. Sploh se mi pa ne da zajebavat. Doma me čaka moja hiša, žena in dva škrata, ki ju že precej pogrešam. Tole še zaključimo, pa spizdim.

No, zagovoriva se nekaj o fuzbalu, nekaj o gradbeni mašineriji, gre pivo za pivom, DJ vrti svoje ritme, hrana odlična. Vidim, da se administratorka nasprotne strani na sosednji mizi, zdaj že vidno pijana, vedno bolj pogosto obrača k meni. Eh, samo domov bi rad. Preklopimo na rizling. Dva kozarca kasneje se obrnem k sosednji mizi in ulovim prav agresiven pogled te lepe dekline. Med nogami že čutim zlivanje krvi v curaka. Sranje. Libido raste. Z vsakim požirkom libido raste.

Ljudje so že pijani. Plešejo. Zibajo se. Misli pijano bežijo v prekinjenem sosledju. V gneči se slučajno znajdem pred to, ki me je slačila z očmi. Privije se k meni in zapleševa. Hočem ji privit boke k sebi, da začuti na trebuhu, da mi je všeč. Naglo odstopi in mi da vedet, da tako daleč pa res ne bi šla. Poskusim še dvakrat. Obakrat isto. Eh.

Grem ven, prižgem čik. Skadim, spijem kozarec vina do konca. Sprehodim se do taksija – take me clubbing. Taksist je Sirijec. Nekaj govori, da je bilo hudo dol. OK, pijan sem človek. Ih nucen šlampen. Pelje me v klub, podoben našemu Cirkusu. Fina scena, lepo urejeni ljudje, jaz pa občutno preveč pijan zanje. Zrajcan od alkohola se stiskam, vsiljujem, ne gre.

Živčen stopim ven, horni totalno. Razsodnost sem pustil že 10 kozarcev nazaj. Nek taksist balkanec se ponudi za vožnjo. Pravim, nažgan sem prjatu, kurbe me pelji. Pripelje me v temen klub skozi kovinska vrata. Sedijo v spodnjem perilu tri ženske, ena izmed njih afričanka. Vprašam jih od kod so, izberem slovakinjo. Srce razbija. Pelje me v sobo, sleče, nažene pod tuš. Vabim jo na skupno tuširanje, ona se smeji. Primaknem svoja usta k njenim, ona se odmakne. No kissing. Ja daj no. Božam jo po prsih in počasi po notranji strani stegen. Občudujem jo. Spet se smeji. A res? Smejiš se mi, jaz te pa tu ližem po nogah kot kraljico? OK punca. Zresnim se, vstanem, dam kurac pred obraz. Suck. Reče OK. Počasi se stegne po kondom. Čakaj, ne boš ga dala v usta s kondomom gor, no. Company policy, pravi. Fak. 150 evrov sem plačal, pa se počutim k moron. Malo jo poskusim naskakovat, prehitro se zadiham, pustim njej naj opravi delo. Nekaj se nabija, ne gre. Vedno bolj mehak sem, šefica trka po vratih da je konec.

Oblečem se in poberem v hotel. V kurbenhaus pa res več nikoli. Spravim se v hotel nekako. Fak sem horni še vedno. V tej alkoholni neprištevnosti razmišljam kako naj pridem to seksa. Callgirl nikoli več, grindr! Mora bit še kak horni model kje. Jaz sem pa ravno tako pijan, da bi lahko bil kurbica. Nick je daddy on business, suit & tie v opisu – inbox poln v nekaj minutah. Model pošlje sliko – malo preveč poraščen za moj okus, ampak ajde.Hoče bit dominiran. OK, ni važno, samo prid. Odklenem vrata in pustim priprta. Vmes se zatopim v neke porniče in ko že pozabim kaj se dogaja, slišim samo kako se nekdo slači. Model vskoči v posteljo, čutim njegovo brado na svojem obrazu, fuj, ne maram poraščenih tipov, next thing i know ima moj kurac v ustih. Ležim, on pa nekaj oblizuje, stoka, meni upada zanimanje. Uleže se v misionarja, hočem dat not, brez kondoma, k sreči ne gre, sem preveč mehak, tič se samo zvija ob njegovi riti. Faaaaaak. Grem v kurbiš mode. Bom poskusil. Sklonim se, vzamem njegovo korenino v usta. Kaj bo zdaj, srce utripa, strah me je, nisem naredil še nikoli takšne bedarije.

O. Bog. Božansko. Začnem počasi. V manj kot minuti že sesam kot pridna kurbica. Rad bi se zadavil na njegovem kurcu. Želi me grabit za lase. Ne dovolim, roke mu odstranim. Tempo bo moj, hombre. Nabijam grlo, malo ga tudi pogoltnem. Čutim, kako mu iz luknjice curlja semenska tekočina in mi polni grlo. On stoka, jaz pa stokam z vedno višjim glasom, kot kurbica. Čisto masten okrog ust se dvignem, ga enkrat zaližem in mu nastavim rit. Prisloni glavico ob anus in začne potiskat. Glava je na pol že notri, AAAA BOLI. Ne, ne ne. Danes še ne. Moj korenjak je tudi že trd kot stena. Vzamem na dlan malo semenske tekočine in jo namažem po svoji riti. Začnem mu spet sesati tiča roko mu pa potegnem in dam sebi na rit. Vanjo mi potisne en prst, potem dva. Nabija me v grlo, tačas pa posiljuje mojo ritko z dvema prstoma. Neham fafat, ne morem zdržat, obrnem se na hrbet in si ga drkam in mu nežno stokam, da mi bo prišlo. On samo gleda in si ga drka. Sem mislil, da bo razumel signal. Prihaja mi, šprica do bradavičk. Čakam ali bo mogoče polizal ali kaj. Nič.

Na tej točki me ponavadi vse mine. Tokrat pa ne. Obrnem se, če pa ne razumeš signala pa nič. Rečem mu s čim bolj nežnim, pičkastim glasom – come in my mouth baby. To je bilo to. Kot bencin dolit na ogenj. Približa se mi njegov tič prekrit z mojo slino, tip drka, drka, vidim da je glavo dal nazaj in v naslednjem trenutku čutim, kako mi na jezik in okrog ust šprica topla, gosta tekočina. Pogoltnem jo, mmmm je sladka. Spravim se v kopalnico in ga naženem iz sobe. Med tušem se mi zdi čisto neresnično, da imam tujo spermo okrog ust, tič se mi spet dvigne … drkam ga, drkam, nastavim roko in zdrkam v dlan. Operem, grem spat.

Zbudim se čez nekaj ur. Sramota, ki je s sebe ne bom spral še leta in leta.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.1 / 5. Število glasov: 34

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!