Oni dan je bila čudna. Njen pogled je bil vražji. Kot bi imela nekaj za bregom. Ob vsakem poljubu me je ugriznila, tiščala zobe skupaj in se nagajivo nasmihala.

Razvnela me je s tisto agresivnostjo, da sem jo nemudoma začel slačiti.  Slekel sem ji majico, ji odpel modrc, ji lizal ter grizljal bradavičke, ko pa sem ji hotel sleči hlače, se mi je uspela nekako izviti, tako da sem ostal z dolgim nosom in trdim tičem.

Kar me je presenečalo, saj je bila ponavadi gola še preden sem jaz snel majico in odpel pas, tako da me je grabila za kurca že prek hlač.

»Kaj pa ti je danes?«
»Nič  …»

Za trenutek je tisti nič obvisel v zraku kot balon, ki se je kaj kmalu za tem razpočil nad mojo glavo: »Danes hočem sexati malo drugače …«

Kako drugače le?
Saj sva se dala dol že na vse mogoče načine. Včasih še sam nisem vedel kdaj ga je dala iz ust in se povzpela nanj, pa še takrat nisem bil prepričan ali se nahaja v njeni tesni pički ali v njeni riti. V eno in v drugo ga je namreč jemala brez omejitve. Do jajc. Brez, da bi se sploh trudila.

»Drugače?«, sem jo vprašal in upal, da se v omari skriva njena sošolka. Prav gotovo …

»Ja, hočem da si me vzameš … Na silo. Rajca me že sama ideja, da me grobo pofukaš, posiliš!«

Posilim!? Tedaj mi (še) ni šlo v račun, kje je užitek v siljenju človeka k čemurkoli, pa naj bo to vztrajanje staršev pri tem, da je treba na vsak način pojesti tudi brokoli, da pa bi nekoga posilil mi je bilo pa povsem nerazumljivo.
Še manj sem razumel njeno željo, fantazijo, da bi bila rada posiljena.

»Daj ne seri s takimi!« sem ji zabrusil vidno šokiran in nič kaj navdušen nad predlaganim. Z dlanjo mi je šla prek prsi navzdol in me zgrabila za kurca, ki je poveznil glavo.

»Če hočeš fukat, me boš moral posiliti!«
Ha! Prisiljen k posilstvu. Posiljevalec po sili.

Iz same jeze, da ji kaj tako bolnega sploh pride na misel, sem jo potisnil prek naslonjala kavča.

»Prav, pička ti materina!«

Presenečena, a obenem zadovoljna, da sem le popustil in se odločil sodelovati pri njeni sprijeni fantaziji je začela s svojo »vlogo« žrtve.

Izza nje sem ji začel odpenjati kavbojke, ona pa me je odrivala z rokami ter tiščala noge skupaj. Hlače sem ji uspel sleči le do kolen, njene roke so krilile po zraku.

Zgrabil sem jo za eno zapestje, potem pa še za drugo ter ji z eno roko držal roke na hrbtu. Ker se še ni umirila, sem ji ju rahlo zvil.

»Aaaauuu. Kreten. Boli!«
»Tih’ bod!« sem ji zabrusil in ji z drugo roko tangice skorajda strgal z nje.

Sedaj je šlo pa čisto zares. Vrag je vzel šalo. In to je tudi vedela. Nekaj cm jo loči od posilstva, ki si ga je prej tako želela.
Med otepanjem je zdrsnila z naslonjala na kavč, roke pa je imela v primežu na hrbtu. Še se ni umirila.

Naj me pes poščije, če vem, kaj mi je tedaj šinilo skozi betico, a ker sem imel eno roko prosto sem zamahnil in jo usekal po licu. Od zadaj. V trenutku se je umirila, jaz pa sem ji ga zabil.  Pri tem sem jo držal za lase.

Nekajkrat sem ji ga z vso vnemo vtaknil in ker med fukom napol oglušim, sem tudi tokrat.  Njeno tiho vzdihovanje me je še bolj podžgalo, padel sem noter, jo fukal, izmenično sem jo držal za lase ali pa za vrat in jo prav posiljevalsko nabijal. A vzdihovanje ni bilo vzdihovanje, temveč hlipanje. Jokala je.

U, jebemti. Podlegel sem njeni perverziji, ji ustregel, sedaj pa joče.
Pobožal sem jo po licu, kamor je prej padla klofuta. Očitno sem jo zadel tudi po ušesu, saj je kar žarelo.

»Pusti me!«, se je v obratu med katerim sem dobil s pestmi nekajkrat po glavi, zadrla name in vsa objokana ter z razmazano šminko še glasneje zakričala:

»’Zgin’! Da te ne vidim!«

»Lej…«, sem ji s kar se da mirnim glasom hotel razložiti, da naj nikar ne besni, saj je bila njena ideja in ne moja in sem ji kot dober fukač le hotel uresničiti njeno fantazijo, ki se mi je že od začetka zdela milo rečeno nenavadna; že me je porinila proti vratom, si vlekla gor kavbojke in sedaj z manj besnim ampak pretresenim in skorajda prestrašenim glasom zahtevala: »Pejd, pejd!«

*

Čez kake dva, tri dni me je poklicala.
»Živjo…« je rekla z odsotnim glasom, kot nekdo ki blodi od vročine in je od bolezni skrušen in utrujen.
»Živjo.«sem skesano pozdravil, čeprav sem si medtem že dopovedal, da nisem prav nič kriv. Razen tega da sem pri tej perverziji sodeloval in si pustil dodeliti vlogo agresorja.
»A veš, kako si me nategnil? Vse me boli. «, mi je začela razlagati, njen glas pa se je z vsako izrečeno besedo krepil in postajal glasnejši.
»Še cel dan mi je piskalo v ušesu!«

Res sem jo počil, mater.

»Še kri mi je tekla iz muce, ti pacient zmešan!«, je kričala v slušalko.

Muca. Zdaj, ko bi rada predstavila krhkost in ranljivost svoje vulve, je kar naenkrat muca, prej kadar sva fukala ‘prostovoljno’ in je bila pohota na višku je znala reči:« Čist ‘mam mokro pičko.«

Svojo ranjeno, posiljeno, ubogo muco bi mi rada pomolila pod nos, da bi se počutil kot serijski morilec, čeprav …
»Hotel sem ti ustreči … « sem ji hladno, a kljub temu mirno rekel.

»A s tem da si mi skor’ raztrgal pičko, idiot!?«

»A si od posiljevalca pričakovala, da ti jo bo lizal, butara zmeš …«

Tut, tut

Tut, tut

 

 

BoneR

 

p.s. Reši še kratko anketo. Tukaj!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!