Začelo se je zgodaj. Mulca, prepojena s hormoni, zlepljena v objemu med nedeljskim »učenjem«. Podirala sva ograje, da sva lahko prišla na tisti čudovit, za naju vedno zvezdnat travnik ter da sva dala priložnost vsem idejam, ki so se nama porajale. Ves čas, ko sva bila narazen, sem ga prenašala s seboj, saj sem se navzela njegovega vonja. Zmeraj polna pričakovanj pred snidenjem in potešena že z nekaj besedami. Nikoli ni prišlo do česar več kot sramežjivega otipavanja pod majico, čeprav sem takrat čutila več, kot včasih zdaj med fukom.

Šla sva vsak svojo pot. On v poklic, jaz v gimnazijo. Prehod se je zgodil tako hitro, da se nisva uspela pogrešati, telefonske številke so se menjavale, izkušnje so polagale temelje mostov, ki so napovedovali odhod iz majhnega mesta in najine vezi ni bilo več.

Fakulteta. Povsem nov list mojega življenja, ki je popisan z učenjem, druženjem, popivanjem, ustvarjanjem, odkrivanjem samega sebe. V zadnji del sem se precej poglobila, pogosto sem razmišljala o najsrečnejših trenutkih svojega življenja. Tako sem se spet spomnila nanj, na občutek, ki ga kasneje več nisem srečala.

Našla sem ga na Facebook-u ter mu predlagala srečanje. Takoj mi je odgovoril, da ima danes čas cel dan in se lahko dobiva takoj. V lahni poletni obleki sem se napotila proti bližnjemu parku. Prišla sva istočasno, se objela in si namenila nerodna pogleda. Sedla sva v senco, saj je sonce pripekalo. Prinesla sem nekaj pločevink piva in pogovor o najinih življenjih se je zavlekel v mrak. Šolanje, prijatelji, ljubezen, seks. Počutila sem se, da ga poznam že celo življenje in da dolgega obdobja, ko se nisva videla ni bilo. Pogovor je potekal sproščeno, iskreno.

»Zakaj nisi nikoli poskušal spati z mano?« sem kar naenkrat izustila ter takoj obžalovala. Sploh ne vem, kaj me je popadlo. Za nekaj časa je utihnil, zato sem mislila, da sem prekoračila njegovo mejo.
»Čakal sem, da boš pripravljena, nisem želel siliti vate. Ampak mislim, da sva oba čakala dovolj dolgo.«

Besede so se me dotaknile kot njegove roke po izrečenem. Nežno. Vzburjajoče. Sklonil se je in me poljubil na roko. Nadaljeval je po celi dolžini ter se ustavil na rami, da mi je odmaknil naramnico. Z drugo roko me je objel in prižel k sebi. Približala sem se njegovemu obrazu in mu obliznila spodnjo ustnico. Zadeta od občutkov in od pijače sva ob poljubih izgubljala razum in napetost, ki se nama je občasno risala na obrazih. Dvignil se je in mi ponudil roko. Stopila sva nekaj korakov stran, k ogromnemu hrastu, kjer sva bila delno skrita pred očmi sprehajalcev. Potisnil me je k drevesu in mi nežno dvignil krilo. Izognil se je mednožja, a je z roko drsel presneto blizu. Ustavil se je pri hlačkah, napel elastiko in jo spustil. Pod blago je segel še z drugo roko in mi slekel hlačke, ki so padle na moje allstarke. Počasi sem jih snela z nog in mu jih zatlačila v žep.

Dvignil me je, zato sem se z nogami ovila okoli njegovega pasu. Skozi njegove kavbojke sem na goli pizdi čutila utripajočo trdoto. Z eno roko sem ga držala okoli vratu, z drugo pa mu odpirala zadrgo. Težko sem obdržala ravnotežje, zato sem se postavila na noge. Na kolenih sem ga lažje osvobodila in se lačno lotila oblizovanja njegovega kurca. Sončna očala sem imela zataknjena na vrhu glave, a so mi padla na tla. Gola kolena so me pekla, a bolj je žgala pohota. Z obema rokama sem drsela po polenu, ter s tesno stisnjenimi ustnicami krožila po glavici. Ko se je pričel tresti, me je ustavil in povlekel k sebi. Glavo sem naslonila na njegovo ramo ter mu sopla v uho. Mesil je mojo zadnjico in me obrnil stran od sebe. Pokončni kurac se je znašel na ustju muce, a se je sklonil in mi jo čepe razpiral z jezikom. Čeprav je bilo v parku temno, sprehajalci pa so bili redki, sem se morala zadrževati, da nebi orgazmično kriknila.

Ko je vstal, me je zopet dvignil v naročje in naslonil ob drevo. S kurcem je drgnil ob ščegetalček, ki se mu je spretno izmikal. Nato je prodrl vame. Centimeter za centimetrom, da sem občutila vsak delček. Grabil me je za rit ter me prodorno gledal v oči. Čutila sem bolečino na hrbtu, saj sem podrsavala po hrastovem lubju, a me je celo vzburjalo. Tako kot tudi dejstvo, da naju lahko mimogrede zasači naključen mimoidoči.

Spustil me je na tla in mi ukazal da se obrnem. Roke sem morala dvigniti in jih položiti nad glavo. Obleka mi je padla čez boke in zakrivala goreče mednožje. Hitro jo je zavihtel navzgor ter me opazoval. Zaradi teme nisem videla dobro, zato me je prvi udarec presenetil. Bil je nežen, a vseeno sem čutila žarečo dlan na hlebih. Z drugim udarcem je potoval niže in me ošvrknil po sramnih ustnicah. Bolj čvrsto sem se oprijela drevesa ravno v trenutku, ko me je nasadil od zadaj. Zdaj so se globoki prodori in udarci izmenjevali, stopnjevali ter prerasli v nora orgazma, popki cvetov so se odpirali, slapovi so bobneli, bilo je sonce in bila sva osebi z občutki, ki jih ni imel še nihče.

Morala sem domov, ker imam jutri izpit. Kako naj zadeta od užitka predelam še zadnja dva poglavja?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 9

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!