Modre oči in svetli, dolgi lasje so označevali postavno bejbo, katero sem leta srečeval na hodnikih bolnišnice na koncu mesta. Dalj kot od pozdrava nisva prišla nikoli, do včeraj, ko sem tako mimogrede navrgel, da ima poredne očke.

»Odvisno gospod doktor kaj tvoje vidijo, sicer sem pridna in srečno poročena,« je zažvrgolela z nasmeškom, ki je obetal in navduševal s tisto energijo, zaradi katere tudi že leta rad hodim v službo.

Vsepovsod in vsak dan srečam nekaj bejb, ki so prijazne, nasmejane in navihane. Vsepovsod v naši bolnišnici so medicinske sestre, fizioterapevtke, zdravnice, študentke te in one univerze ter obiskovalke. Celo mesto v malem je naša bolnišnica, in ko se po napornem delu poslavljaš od usod pacientov nehote prejmeš malo tega in onega, kakšen flirt, kakšen pogled, včasih kavica… In tudi zaradi teh drobtinic in zavedanja, kaj imamo zdravi, smo zdravstveni delavci srečni ljudje.

In so trenutki, ko se oveš kaka sreča je imeti energijo, življenjsko potenco, potenco za raziskavo, za pisanje na blogu 69, za kakšno kavico, ki je lahko obet… In me Eva povabi na kavo.

21. Stoletje, neoliberalizem, mnogo slabega, in vendar ženske vabijo na kavo! Nisem vedel, da ima Eva svojo pisarno v naši bolnišnici, zato me povabi na kavo k sebi, da bova imela mir, pripomni in še posebej glede na to, da sva oba srečno poročena, se hudomušno smeji poredna Eva.

Pijeva kavo in čebljava v njeni pisarnici. Čedna je, postavna skoraj moje velikosti, čeprav nisem majhne postave, odpeta srajca razkriva lepo polne in zaobljene dojke…. Čuti moj pogled na sebi, obema ja malo nerodno, gledava se v oči, moje zelene oči in njene modre, moje poredno gledajo, njene so navihane. In srebava kavo in sedim nasproti nje, se ji približam in ji popravim lase na čelu ter nenadoma začutim privlačnost, magnetizem med moškim in žensko, nagnem se k nji in jo poljubim na lice….

»Adam, me osvajaš?«, reče Eva in se smeji ter mi da roko na hrbet ter me potipa, poboža in nežno šteje moja rebra, ter reče: »Adam, sej ti pa ful športaš a ne? Ena sama mišica si« in se smeji.
»Eva, pa ti, a se kaj ukvarjaš s športom?, glede na tvojo postavo, bi rekel da se veliko giblješ«, ji polaskam, ker vidim lepo, napeto, vendar ne majhno zadnjico, ki buri domišljijo.

In Eva vstane in mi položi roke na moji ritnici, gledava se v oči in jo poljubim. Najprej nežen poljub in glede na to, da me vse bolj grabi za mojo napeto rito, ji porinem jezik v usta, in za začetek si dava obetaven francoski poljub.

»Adam, vozim se s kolesom v službo, sicer se dovolj gibljem, ampak sej šport ni edina dejavnost, ki človeka razgiba in osreči«, se smeji Eva. »Adam, dej sleci to haljo, da vidim vse te tvoje mišice, da si te ogledam, če si sploh vreden greha?«, reče Eva in spotoma zaklene svojo pisarno.

Stojiva drug poleg drugega in sedaj ji položim roke na rit, Eva me objame okrog vratu ter mi pritisne nežen poljub. Globoko dihava. Pritisnem jo nase, da začutim njeno celo telo jo grabim za ritnice ter čutim njene napete bradavičke, ki bodejo skozi srajco… Moj se počasi prebuja in Eva to opazi. Z roko se me dotakne in me poboža po vse bolj nabreklem udu, ki pa v tesnih hlačah nima dovolj zraka. Poljubljava se globoko z jezikom v ustih drug drugega, globoko dihava, tudi moja roka zaide na njeno mednožje in skozi hlače jo nežno božam po presredku.

In potem Eva poklekne in reče z nasmeškom: »Dajva osvobodit tegale razgrajača, da ne bo nesreče….«

Odpne mi pas, in lepo počasi gumb za gumbom odpenja moje hlače, medtem, ko jo jaz božam po laseh in vratu. Potem seže z roko v spodnjice in me prime za koren mojega, odmakne spodnjice, gleda v napete žile mojega korenjaka, potem pa da glavico v usta. Tedaj se spomnim prvega ljubljenja, ko me je ena bejba zapeljala v Plitvicah na kongresu študentov medicine in sem prvič čutil ta božanski občutek ženskega draženja glavice uda. Tedaj, v tistem trenutku smo moški res samo še ta ud, nekaj centimetrov sluznice, kjer se vse dogaja in konča. Rad imam tovrstno rajcanje, vendar po drugi ali tretji rundi ljubljenja, ko si par zaželi nenasitno se naužiti drug drugega, prav do konca ekstaze, povsem do tistih skrajnih občutij, ko je včasih orgazem ne le užitek, temveč tudi odrešitev hkrati.

» Eva, prosim, ali lahko odložim te cunje?« in se osvobodim hlač in spodnjic, nogavic in majice kot ob rojstvu se postavim pred njo.

Ogleda se me od nog do glave, si oblizne ustnico, poklekne in mi ga spet začne vleči. Tale Eva zna delati z mojim, res me nežno in vse bolj intenzivno leže z jezikom, da … Prekinem to preveč prijetno draženje mojega trdonja in jo objamem mojo poreduho Evo, ki je še vsa oblečena. Razen globokega dihanja, in rdečine na licih sploh ne izgleda kot pohotnica, ki je ravnokar vlekla in oboževala napet in velik moški ud.

Z naglico ji odpnem hlače, s prsti se zrinem mimo tangic do špranjice, ki je pričakovano poplavljena, s prstom grem po vhodu, potem pa prst izvlečem, ga dam sebi v usta in rečem: »Uh, Eva kako si ti sladka!!!«.

Potem ji slečem še tangice, ji dodobra pretipam dojke, medtem ko se ona z eno roko ves čas drži za mojega in ga vleče. Objamem jo in jo dvignem na mizo, pokleknem in sem ravno v višini pičke, zakopljem se v palačo medu, jo oblizujem po ščegiju, nežno in občasno malo boj pritisnem, da je vse bolj zrajcana….

»Adam, daj mi kurca, prosim«, me roti Eva.

Počasi se premikam in se s svojim kurcem bližam špranjici, ga nastavim na vhod, potem pa počasi vtaknem samo glavico in tako čudovito ozko pičko ima Eva, da čist počasi polzim vanjo, najprej samo glavico, potem se ustavim, jo zgrabim za rit, jo grizlam po ušesu in lovim občutke na svoji glavici, ki počasi leze globje in globje. To je čas za katerega je vredno marsikaj…

Počasi porivam notri in ven, Eva vzdihuje in očitno je bla potrebn ljubljenja, saj že po desetih minutah ritmičnega gibanja, čutim valovanje njene pičke in vzklike: »Uh, Adam, kako se tvoj in moja štekata, uh Adam, uh prasec dohtarski, kako mi je dobro prišlo.«

»Lepo, Eva lepo, ena nič zate v orgazmih zadnje čase vedno zgubim, vsaj 1:2.« In vrtim s svojimi boki, da čuti vso moč mojih bokov, vso težo telesa spravim v svoj ud in jo pritiskam, težko delo ni kaj…

Potem ga iztaknem, Eva ga takoj zgrabi in drka. Sam pa se uležem na hrbet, dam roke pod glavo, Eva poklekne in ga da v usta. Res, kako tale Eva fafa, noro!

»Dovolj Eva«, rečem in me zajaha, da joške nihajo gor in dol, čeprav srajčke in nedrčka sploh še ni slekla. Jaha, me kot nora, občasno dvigam boke in ji prihajam nasproti, da se čutiva, občujeva kot dve živali, dokler spet najin galop ne prekine njen orgazem. Mirno ležim, moj je v njeni in čakam, da pride k sebi. Potem se Eva prebudi iz postorgazmičnega stanja, me zgrabi za jajca in pravi, sedaj pa boš videl, in mi liže glavico, obenem mi ga precej grobo drka, ker nisem več daleč to čuti, zato preneha, in me boža po prsih, in se igra z mojimi prsnimi bradavicami. Potem mi jo le uspe nekako nasaditi na kurca in mečem jo gor in dol, da končno tudi meni pride.

Od tedaj z Evo redno fukava, počasi bova začenjala s Kama sutro…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!