Sem Metka, visoka vitka rjavolaska. Po vadbi v fitnesu pridem prijetno utrujena in prepotena domov, pojem jagodo z domačega vrta. Pripravim si penečo kopel. Voda je mlačna, zunaj je trideset stopinj. Slečem se. S svojim palcem na nogi potipam temperaturo vode. Prijetno mi je, stopim v kad in se uležem. Misli mi zbežijo k novemu sodelavcu.

Moški v zgodnjih tridesetih, srednje postave in črnih las. Z rokami si začnem gladiti prsi, bradavice se utrdijo, postajam vzburjena. Prst si vtaknem v nožnico, tako prijetno in toplo. Vstanem, stopim ven iz kadi, koža se mi naježi. Iz omarice pod brisačami vzamem svoj oranžni silikonski kurac. Uležem se v kad. Začnem ga lizati, predstavljan si, da ližem pravega. Porinem ga globoko v grlo. Želim si ga v sebi. Počasi ga zaokrožim okoli prsi, zdrsim z njim čez svoj trebuh in ga zarinem do konca v svojo vagino. Počasi ga premikam nazaj in naprej. Celotno telo dobi kurjo polt, glasno začnem vzdihovati, tako si želim pravega. Pogoltnem slino. Vzamem ga v roko, ga obližem in počasi porinem v svoj anus.

Tam ga za par sekund zadržim, vztrepetam, zastokam in ga porinem naprej. To nekajkrat ponovim in zraven nežno in tiho vzdihujem, pride mi. Nekaj minut se še nežno božam po svoji vagini z zaprtimi očmi in si predstavljam kako mi jo sodelavec liže. Svojega korenjaka si zarinem globoko v pičko in še enkrat pridem. Vstanem iz kadi, se obrišem z nežno bambusovo brisačo in si v pičko porinem kroglice z učinkom vibriranja. Še vedno sem vsa vzburjena in mokra tam spodaj.

Oblečem črn kimono in grem v kuhinjo. Jagodo pomočim v sladkor in jo obliznem. Nekdo pozvoni pri vratih. Čisto v svojem filmu pozabim, da sem pomanklivo oblečena in odprem vrata. Pred vrati je stal gls kurir, s paketom. Nagajivo se nasmejem, ker vem, da je v paketu moj novi analni vibrator. Obrnem se, da bi segla v plašč po gotovino, takrat pa se mi iz pičke skotali kroglica. Še vedno imam jagodo v roki, tako mi je nerodno. Naredim se kot da ni nič, in si zbašem celo v usta. Nerodno podam kurirju gotovino in ga sramežljivo pogledam. Zelo je simpatičen. Nehote ga pogledam naravnost v hlače. Ko vidim vzboklino se možno naježim in vzdihnem. Brez besed pobere kroglico iz tal, jo oblizne in mi jo vtakne nazaj v pičko.

Presenečeno vzdihnem, takoj mi pride, zardim. On brez vprašanja vstopi v stanovanje. Na jedilni mizi opazi jagode in me vpraša, če si me lahko vzame. Sramežljivo pokimam. Iz pičke mi vzame kroglico, me poleže na jedilno mizo in mi v vagino porine polovico velike sočne jagode. Začne z lizanjem klitorisa. Občutim toploto in nežnost. Začnem vzdihovati. Jagoda me draži in dodatno vzburja. Z jezikom začne krožiti okoli jagode. Moje mišice se krčijo in sproščajo, kot bi imela v sebi penis. Jagoda pade ven. Zatlači mi jo v usta in v pičko porine svoj nabrekli ud. Zavzdihnem: Oh Marija! Kako močno! In mi pride, svoj penis porine do konca, v usta mi ponovno zatlači jagodo.

Počasi ga izvleče in ga zarine v zadnjico, v vagino pa mi ponovno porine jagodo, ki že po prvem potisku skoči ven. Jagodo mi zatlači v usta in me nabija kot, da se že poznava. Potem se odmakne in me vpraša, če bom odprla svoj paket. Privolim in ga odprem, vzamem svoj novi analni vibrator in mu ga podam. S sijočimi očmi si ga ogleduje in mi ga nežno ustavi. Nekoliko se poigrava z njim, medtem ko mu ga ližem, potem pa mi ga ponovno vstavi v vagino. Po nekaj potiskih mu pride, sploh se nisva poljubila, sicer pa le zakaj bi se.

Z obraza poličem njegovo spermo in grem nazaj v kad, v roki držim svoj novi vibrator. On se obleče, se poslovi in zapre vhodna vrata.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.9 / 5. Število glasov: 33

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!