Sedaj te bom malo fukal, rečem. Nataknem si kondom in ji dam blazino pod rit. Še vedno ima zavezane oči in zvezane roke nad glavo. Vstavim ji kurac, zastavim ritem. Poskuša nesinhrono migat in opletat, kar me razjezi. Miruj, oklofutam jo. Deluje presenečeno. Potem jo nabadam s svojim tempom in se naslajam. Občasno stoka in se skuša umikati.Čez čas reče skoraj skrušeno: pa kolikokrat hočeš da mi pride?

Vzdraženost in naslada sta dobra podlaga za bolečino; vzamem ščipalke in jih natikam na bradavice. Počasi in premišljeno eno, nato drugo. Zajame sapo, potrpi. Nato še na drugo dve. Velika rjava kolobarja, ščipalke se ostro zažirajo v kožo. Nato jih frcam kot v porničih, vedno me rajca ta radovednost, početi nekaj novega, raziskovati odzive.

Visok prag bolečine imam, pravi. Vzamem nove kljukice in jih pripnem najprej na zunanje ustnice, zdaj stokanje. Za tolažbo malce obliznem klitoris. Nato sem nesramen in jih prestavim na male, res padem noter, vlečem jo za ščipalke, frcam bradavice. Vem, da bo najslajše, ko bom snel ščipalke in bo kri vdrla v razboleno tkivo.

Potem jo nasajam od zadaj, med fukom jo vlečem za dolge lase, spete v čop. Prosila je za to. Povedala, da se ji kar naježi koža od naslade. Preblisne me, fak, kaj počneš, študirat bi moral, izpitni roki so tu. Potlačim to misel. Cvetenje divjih kostanjev je močnejše od že tako krhke strukture mojega življenja. Njihov vonj vdira skozi okna. Polni mi nosnice in vdira v kožo. Moja belo gosto seme diši po njem. Eksperimentiram z ženskami, tako kot s tole pod menoj. Ne izrabljam jih, one uporabijo mene in jaz njih. Vzamejo mojo mladost in dobro športno postavo, jaz uživam v njihovih odklonih. Nič ne veva drug od drugem. Zunaj se bova kasneje poslovila sproščeno in neobvezno, morda kdaj še ponoviva.

Anan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!