Poznala sva se že od prej, bila sva bolj znanca kot prijatelja. Prišlo je popolnoma nepričakovano. Še preden sem se dobro zavedel, mi je bilo jasno, da sem zabredel pregloboko. Zgodilo se je enkrat. Ponesreči, sem si govoril. Potem se je zgodilo drugič, tretjič … Vsakokrat sanjsko, življenje v polnem pomenu besede. Ampak ni bilo realnih možnosti za naju. Okoliščine ne dopuščajo.

Bila je ena izmed decembrskih sobot. Bila sva v družbi, nič se ni moglo zgoditi. Tisti dan ne, sama sva bila prejšnji dan. In verjetno je ravno spomin nanj naredil svoje. Na skrivaj sem ji povedal kaj čutim, zdelo se mi je, da je bila vesela tega. Večer je mineval, našla sva celo dva trenutka, da sva se lahko skrila pred ostalimi.

Naključje je hotelo, da sva tisto noč oba prespala pri prijatelju. Sčasoma so vsi zaspali. “Greva na zrak?” vpraša. Nisva prišla daleč. Padla sva si v objem in se poljubila, strastno, prvinsko. Med dotiki in poljubi so zopet privrela na dan čustva. Presenetila me je. Običajno je bila ona tista, ki je imela stvari pod kontrolo. Tokrat je rahlo spodneslo njo. Ni mi povedala tistega, kar bi želel slišati, ampak sem razumel, da tudi njej ni čisto vseeno.

Stala sva tam na hodniku in se gledala. Ona naslonjena na steno, jaz pred njo. Spet tisti čarobni trenutki. Odpela mi je pas in gumbe na hlačah. Zdrsnila je dol po steni in ga vzela v usta. Po nekaj trenutkih me vpraša: “Saj ne bo nihče videl, ne?” “Ne,” odvrnem, čeprav vem, da to ni res. Vseeno mi je bilo. Medtem, ko ga je obdelovala z usti, sem se sklonil in ji šel z roko pod hlače. Ima pičko ustvarjeno samo zame. Vedel sem, da je mokra. Začel sem se igrati z njo. Kmalu se je umaknila. “Ne bom mogla biti tiho.” Jezi me, ko to naredi. Daj vendar zdrži in bodi tiho, da te lahko fukam, tudi ko nisva povsem sama!

Malo se ustaviva in pomiriva. Spomnim se, da bi znala biti na podstrehi bloka pralnica. “Pridi z menoj,” ji rečem. “Kam? Nazaj morava,” odvrne. Primem jo za roko in jo odpeljem gor po stopnicah. Odklenjeno. Vstopiva. Nihče od naju nima sabo telefona, da bi si malo posvetila. Luči ne prižigava. Počakava, da se oči malo navadijo na temo. Naslonim jo na steno in jo poljubim. Lačna je teh poljubov, strastno mi jih vrača. Zgrabim jo za rit. Nežno zastoka. Sedaj sem jaz tisti, ki odpenja hlače. Še vedno je vsa mokra. Slečem ji hlače in tangice. Spustim se nižje. Klečim pred njo, njena noga je na moji rami. Začnem jo obdelovati z jezikom. Kako to rad počnem! Sladka je. Roke da na mojo glavo in me potegne še bolj k sebi. Malce usloči hrbet. Stoka in uživa. Igram se z idejo, da bi jo lizal dokler ji ne pride, vendar jo kmalu jo opustim. Hočem jo.

Vstanem in jo obrnem proti steni. Primem jo za boke in jo rahlo potegnem k sebi, da usloči hrbet in mi nastavi tisto čudovito rit. S kurcem najprej zakrožim po njeni mokroti, nato pa ga zarinem vanjo. Zastoka. Primem jo za roke in ji jih položim na steno. Lepo počasi jo porivam. Spustim njene roke in grem pod majico. Odmaknem modrc, jo grabim za joške ter vlečem nase. Vedno glasneje stoka in se nabija na kurac. Tako ja, če te že ne morem imeti, ta bom pa vsaj pofukal, da si boš zapomnila. Tako sem zrajcan, da ne vem več kaj bi ji počel. Božam jo po vratu. Narahlo stisnem – zadnjič ji je bilo všeč. Ne bom zdržal več dolgo. Še malo se nagnem nazaj in opazujem kako kurac izginja v njej. Pogled na to in njeno rit me rajca. Ne sme mi priti vanjo. Tik pred koncem ga potegnem ven ter prislonim na njeno rit, da mi pride.

Ne govoriva, ni potrebe. Greva nazaj, kot da se ni nič zgodilo. Zjutraj vsak na svojo stran, vsak s svojimi občutki. Prvi dan po tem, ko se zgodi, se jim vedno prepustim. Realnost pride naslednji dan.

Mack

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!