Moj dobri prijatelj je pred leti dobil hčerko in je takoj poklical nas, svoje najboljše prijatelje. Trije moški, polni adrenalina smo komaj čakali, da pride takšna priložnost, pa da zažuramo na polno.

Najprej pijačka v bližnjem lokalu, potem pa naprej. Ustavimo se v dobri gostilni, kjer najprej nekaj pojemo, da bomo lažje pili. Ker sem se javil za voznika sem se odrekel pijači, samo kak aperitivček. Če pa bo vse skupaj ušlo nadzoru, pa bo volan prevzel kdo drug.

Seveda smo vsi oprezali za kakšno dobro žensko in pri igralnih avtomatih opazimo mladenko. Moj prijatelj jo na videz pozna, saj dela v bližnjem bifeju. Vsi skupaj pristopimo, kupimo žetone in se začnemo zabavati.

Moram reči, da je bila ženska zelo dojemljiva. Sicer malo močnejša, ampak jebi ga, če ni boljšega hudič v sili še muhe žre, pravijo.

Runde padajo in vsi postanemo bolj zabavni, duhoviti in zajebantski. Ko se naveličamo avtomatov predlagam, da se odpravimo naprej proti Ljubljani. Gremo se zabavat v kakšen dober ljubljanski lokal.

Odpeljemo se. Jaz vozim in poleg mene sedi srečni očka Boris. Zadaj pa najin prijatelj Jani, ki pa se je že lotil dela. Poslušava cmokanje in v prednjem ogledalu opazim, da zadeva postaja resna. Predlagam, da se za nekaj časa ustavimo na Ljubljanskem gradu. Zapeljem k spomeniku, na zadnjih sedežih zaslišim sopenje. Z Borisom zapustiva avtomobil in se usedeva na bližnjo betonsko ograjo ter opazujeva dogajanje. Ko opaziva, da se avto močno maje seveda oba veva, da Jani že poriva debeluško. Borisu predlagam, da se jima pridruživa, ampak, ker je Boris malo bolj sramežljive sorte, pravi, da ne. Jani natepava debeluško in po slabih desetih minutah se nama oba pridružita na svežem zraku na cigaretu.

Debeluška je prava spogledljivka in predlaga, da gremo naprej žurat in da bo sedaj ona sedela poleg mene na prednjem sedežu. Ker pa jaz nisem sramežljiv mi je to seveda zelo všeč.  Peljemo se proti Črnučam in med vožnjo me debeluška boža po roki in se mi smeji. Ko prispemo do lokala, rečem prijateljema, da naj kar gresta notri in da naročita pijačko. Ko odideta takoj stopim v akcijo. Z malo debeluško se vroče poljubljava. Zlezem ji pod bluzo in zatipam dobre in velike joške. Terna. To mi je všeč. Potem se odpraviva v lokal. Pijača je pripravljena in gremo žurat. Otroka je potrebno dobro zapiti, tako, da runde padajo kot za stavo.

Debeluška se zvira po meni in na plesišču zapleševa pravi »dirty dancing«. Okrog štirih zjutraj se odpravimo proti domu. Ključe predam Janiju, jaz pa z debeluško zasedem zadnje »zice«. S tamalo debeluško se zadaj zabavava. Vroče se poljubljava in  veselo se igram z njenimi dobrimi velikimi joški. Ful dobro. Med vožnjo izvlečem kurca in ji ga ponudim, da mi ga pofafa. Debeluška mi ga vzame v usta in mi ga lepo počasi vleče. Uh, kako je dobro. Debeluška dobro obvlada in ga pogoltne v globoko grlo. Ko mi skoraj pride prispemo do Janijevega stanovanja. Janiju in Borisu predlagam, da če bo za to, da jo vsi trije pofukamo. Boris, novopečeni očka pravi, da je utrujen in da mora zjutraj v službo, tako da ostanemo samo mi trije. Jaz, Jani in debeluška. Odidemo v stanovanje.

 

Janiju rečem, da naj se je najprej on loti, ko pa konča, da sem jaz na vrsti. Prijatelj je ugasnil luč in se na kavču lotil debeluške. Medtem sem se tudi jaz pripravil. Usedel sem se v bližnji gugalnik, še prej pa sem se slekel do golega, pripravil plašček in čakal, da Jani konča. Seveda sem bil ves napaljen ob stokih fukanja in sem mojega kurca pripravil na »boj«. Na trdega vročega kurca sem nataknil plašček in čakal.

V sobi je bila trda tema, tako,da nisi videl ničesar, tako, da nisem vedel, kdaj bo Jani končal, šele ko je prišel dom mene me potrepljal po roki in mi s tem dal znak, da naj se lotim debeluške, sem vedel, da je sedaj na meni, da debeluško pofukam.

Približal sem se ji in takoj je vedela, da sem jaz. Pobožal sem jo po pički,ki je bila vsa mokra in mastna. Prevalila se je na trebuh in potem sem ji kurca naslonil na pičko in ji ga porinil do konca.  Počasi sem stopnjeval ritem. Čutil sem, da ji paše. Zagrabil sem jo za veliko rit in jo fukal v čedalje hitrejšem ritmu. Jani se je nama približal in debeluški ponudil kurac, da bi mu ga fafala. Debeluška ga je zavrnila češ, saj boš potem prišel tudi ti na vrsto. Ženska fuka najprej z enim potem pa z drugim, noče pa z obema hkrati. HALOOO! Jebi ga.

Ko sem jo tako porival sem jo vprašal ali bi ga rada dobila še v rito. Odločno je prikimala. Prijatelju sem rekel, da naj prinese malo mastne kreme. Potem sem ji ritko med fukanjem počasi namazal s kremo in s prstom nadražil. Bila je zelo napaljena in voljna. Kurca sem izvlekel in pičke in ga počasi nastavil na ritno luknjico. Ko sem počasi prodiral v ritko, sem ji s prstom dražil ščegetavček, da bo ostala napaljena, vroča in sproščena.

Kurac je počasi zdrknil v njeno ritko in občutil sem, da ji paše. Ker sem bil zelo vroč in napaljen sem jo začel nabijati v rito v silovitem ritmu. Tik pred vrhuncem sem kurca potegnil in njene ritke, vrgel plašč dol in ji zdrkal vso mojo spermo na hrbet. Fak kako je bilo dobro. Odličen fuk. Nato jo je prijatelj še enkrat pofukal in  smo se poslovili. Seveda, ko se na vsake toliko časa dobim s  prijatelji  obujamo spomine in Borisu je še kako žal, ker je takrat pobegnil domov.

 

Mike1968

 

 

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!