Razmišljam … Tok misli kar ne steče. Vsak poskus se klavrno zaleti ob isto oviro. Kako se nebi, minilo je že skoraj deset ur. Pa naj bo, si rečem, “konec” že takoj na začetku. Tja nas navsezadnje tudi vse vleče … Orgazem ali veliki O, kot mu pravijo nekateri … Znanost ga zapakira v pusto definicijo hipne sprostiteve seksualne napetosti v seksualnem ciklu,  ki ji sledi faza povečanega ugodja, evforije in involunternih mišičnih kontrakcij različnih delov telesa … Dokaj mil opis nečesa, kar je že od praveka glavna gonilna sila vseh živalskih vrst, tudi človeške.  Treba se je razmnoževati, tu pa je nagrada … stroj je bil pognan in kot tak, brez napak, teče še danes.

Če se vrnem nazaj … Zakaj ravno veliki O? Sam ga večkrat na dan dosežem z lahkoto. Kakšen dober pornič, slika sodelavke, sošolke ali kolegove punce v kopalkah, malo kreme za ugoden koeficient trenja, par minut zasebnosti in že je tu eksplozija užitkov (da ne rečem okusov), ki se približa “pravi stvari”.  Z veliko mero sigurnosti lahko torej rečem, da vsak slej kot prej postane mojster svoje violine … Kaj pa “prava stvar”? Kaj pa sosedin klavir? To pa je nekaj čisto drugega. Četudi so mi osnove znane, je vsakega oglaševala druga roka, tipke so pomešane in število pedal se giblje med 0 in 20. Pa sem takoj v riti (ironija pa taka). Ne glede na stopnjo privlačnosti nastopi dilema … ali naj suvereno poskrbim za svoj užitek,  kot meni najbol paše … ali raje eksperimentiram, se trudim, tipam in s tem reskiram padec libida in posledično poteptan ego? Nagrada pri prvem je dobro potešena potreba in občutek moči, vendar zvonca po vsej verjetnosti na drugi strani ne bo. Nasprotno lahko v najslabšem primeru izpadem nerodo in neizkušeno … Lahko pa izpadem prizadeven in pozoren, kar mi bo verjetno omogočalo novo priložnost … Lahko pa mi uspe veliki met že v prvo! To pa pomeni zadovoljno in zadovoljeno samico. Takšen moški je torej uspešen moški, gledano izključno iz sebičnih razlogov. Pa naj pojasnim … Če govorim o stalni partnerici to pomeni, da si bo ta navadno želela več seksa z mano in me bo razvajala nazaj. In kdo izmed nas nima rad pogleda na dekle z našim kurcem v ustih, ko ga potrebno vleče vase z mokro obljubo med nogama. Pa naj bo to doma, v parku ali na vaški cesti. Če pa poleg vsega tega kdaj pade še izjava: “Danes bi ga imela pa v riti!” pa sem po mojih merilih že v Valhalli … Če pa je govora o začasni partnerici in vam oči bliskajo še drugam, vam povem samo to. Ženske se pogovarjajo! In rek o dobrem in slabem glasu tukaj še posebej velja.

Dejstvo je, da je orgazem zdravilen, blagodejno vpliva na telo in duha, sprošča in osrečuje, zaloga pa je neizčrpna … Uf, ravno sem dobil idejo…

Misel dneva: “Podari orgazem!”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!