Nisem čisto navadna dvajsetletnica. Sem študentka, ne najslabšega videza, imam fanta. Opisala bom noč, ko sem dobila tudi punco.

Odpravljali smo se na koncert, zunaj je deževalo, zato smo nekaj spili že doma. Kadarkoli sem jo pogledala, že prej, ko sva skupaj obiskovali srednjo šolo, je bilo na njej nekaj, kar me je katastrofalno privlačilo. Poleg tega, da imava nešteto skupnih interesov, se mi je vedno zdelo, da si tudi ona mene po malo želi. Kakorkoli, že vsaj kakšno leto prej sem ji v šali ponujala mesto v postelji skupaj z mano in fantom, a se je vedno na zelo prikupen način izmuznila.

Ko smo končno prišli na prizorišče, je deževalo, vsi so se strnili pod šotor, torej je to pomenilo preveč zelo pijanih ljudi na premajhnem prostoru. Z Ano sva nekaj časa iskali svoj prostor, medtem ko so naju moj fant in ostala družba zapustili. Kmalu se nama ni več dalo riniti med množico, ki naju je polivala, odrivala in vsake toliko časa naju je kdo pohodil. Videla sem, da je popolnoma premočena in da se trese, zato sem predlagala, da greva do avta, se segrejeva in prideva nazaj.

V avtu sem se namestila na voznikov sedež, ona pa na sovoznikovega. Prosila me je, da naj prižgem glasbo. Navila jo je do konca in se počasi zvijala ob ritmu. Jaz pa sem jo gledala, vedela sem, da sva pijani in sem poskušala utišati vedno glasnejše glasove v moji glavi, ki so me vabili v njeno naročje, prsi, mednožje.

Nato pa mi je položila roko na nogo, kar je povzročilo naval čustev, streslo me je po celem telesu, začutila sem kako moje spodnjice postajajo vlažne. Prijela sem jo za vrat in jo začela poljubljati. Počasi, nežno, grizljala sem njene ustnice, ona moje. Spet se me je le dotaknila, pa je to povzročilo da sem ponovno doživela tisti mini orgazem. Nato sem spustila sedeže in ji ukazala naj se sleče. V tistem trenutku mi je dol viselo, če naju skozi okno spremlja ves svet. Spustila sem se do njenih dojk, poljubila bradavičke, grizljala njen pirsing v bradavički. Z roko sem se počasi spuščala do njenega mednožja, jo božala po stegnih, roki so sledile ustnice. Stokala je od užitka, vedela sem, da ne morem narediti nič narobe, čeprav je bil to moj prvič z žensko.
S prstom sem šla nežno čez njen ščegetavček, zatem je sledil moj jezik. Ko sem jo božala okoli njene premočene luknjice, jo rahlo ugriznila v stegno. Nato sem pripravila dva prsta, katera je njena muca slastno požirala. Nato je ona slekla mene in mi vrnila z vso veličino. Z nobenim moškim nisem doživljala takšnih trenutkov, kot takrat.

Naenkrat je nekdo potrkal po oknu. Zdrznili sva se, se spogledali, malo naju je bil strah. Zunaj je bila tema, zato nisva takoj videli, da je prišel moj fant.

Odprla sem mu vrata in je rekel: »Sem pa vedel, kaj delata.«

Potegnila sem ga v avto in slekla še njega. Ana je samo ležala. Takoj je bil trd, moja muca je bila mokra, zato sem se, takoj, ko sem ga slekla, nasadila nanj.

Stokala sem od ugodja, vendar sem se ustavila in rekla: »Daj še njo!«

Nobeden od njiju se ni pritoževal, nežno se je postavil nad njo in jo začel porivati v misijonarcu. Sama sem se nekako spravila poleg njiju na kolena, poljubljala Ano, v moji muci pa so se igrali njegovi prsti. Ob gledanju, kako fuka drugo, mi je prišlo bolj, kot sem si kadarkoli predstavljala.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 9

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!